פורסם 2009 ביוני 1216 שנים טוב קודם כל שלום לכולם! בעיה שהתחילה לא מזמן: כל פעם שאני מפעיל משחק (לא משנה איזה) הכל בהתחלה מתקתק כמו שעון ואחרי ממש מספר דקות מעטות המחשב קורס. עכשיו בדרך כלל המסך פשוט נכבה ולא נדלק (זה השלב שאני עושה ריסט) או לחילופין המסך מתעוות קצת ואז אני רואה מסך כחול שרשום שם שנאסף מידע לקבצי DUMP (נראה לי). זהו... אני לא יודע מה השתנה, עד עכשיו לא הייתה לי את הבעיה הזו ואני לא יודע מאיפה היא צצה או מה גורם לה. אני צריך את העזרה שלכם במציאת מקור הבעיה, אז בבקשה אם למישהו יש רעיון אני אשמח. תודה מראש
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחשב קורס בשביל התחממות , זה מצבלב נורמלי אתה צריך לבדוק את הטמפ' של המעבד ושל המערכת , וגם אתה צריך לבדוק בביוס באיזה טמפ המחשב יתחיל את עצמו מחדש או יכבה אבל אתה צריך לבדוק גם כן , אתה אמרת שיש לך מסכים כחולים , אז האם ניתחת את זה ? אם ניתחת מה התוצאה ..
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר בקשר לטמפ': system 41CPU 62AUX 55בביוס המחשב אמור לעשות system shutdown רק ב 90 מעלות ו system warning ב 80 מעלותובקשר לניתוח, אני לא יודע איך מנתחים... אם אפשר הסבר אני אשמח. תודה!
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים תוריד מפה את חבילת הסמלים ותקרא הוראות..http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/default.mspx
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים אתה צריך להוריד את התוכנה של הWINDBG וערכת הסימנים SYMBOLS שמתאימה לגירסת וינדוס שלךאתה מתקין את שתיהן , אחרי זה אתה מפעיל את התוכנה של הWINDBG ואתה טוען את תיקיית הסימנים ואחרי זה אתה פותח את קובץ הDUMP ויגיד לך איפה הבעיה.. זה בקיצור ובתכלס , תסתכל בסטיקי ותראה איך עושים את זה
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר טוב עשיתי מה שכתוב והוא מציג שהקריסה נגרמת כנראה בגלל nvlddmkm.sysנסיתי לחפש מה זה אומר ומצאתי שזה בגלל משהו שקשור לדרייברים, אבל ניסיתי להסיר ולעדכן וזה לא עזר... עדיין קורסמישהו יכול לחשוב על רעיון אחר?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים יש לך בעיה בדרייבר של כרטיס המסך , לך למנהל ההתקנים , תסיר אותו תוריד את זה : http://us.download.nvidia.com/Windows/185.85/185.85_desktop_winvista_32bit_english_whql.exeגש ל windows/system32/drivers ותשנה את השם של הקובץ הזה מ nvlddmkm.sys ל nvlddmkm.sys.oldאחרי זה גש לתיקייה שיש בה את הקבצים שנחלצו מקובץ ההתקנה ויש לך קובץ nvlddmkm.sy_ תעתיק אותו ל WINDOWS\SYSTEM32אחרי זה תפתח COMMAND PROMT ע"י התחל , הפעלה , וכתיבת CMD cd\cd windowscd system32expand nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sysתעתיק את הקובץ ל windows/system32/drivers
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרהעשיתי מה שאמרת אבל אחרי שאני נותן את הפקודת expandהוא רושם לי:expanding nvlddmkm.sy_ to nvlddmkm.syscan't open output file nvlddmkm.sysולא נוצר הקובץ החדש אז אין לי מה להעתיק...
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים תלך למחשב שלי, לכונן C ותראה תיקייה בשם NVIDIA אם אתה פותח יש לך תיקיית WINVISTA , פותח יש לך תיקיית 185.85 , פותח ויש לך תיקיית ENGLISHיש לך קובץ שמה שנקרא nvlddmkm.sy_ קליק ימני עליו , העתק , אתה הולך לתיקיית SYSTEM32C:\WINDOWS\SYSTEM32אתה עושה שמה הדבקתפתח התחל , הפעלה (RUN) , תכתוב CMDתכתוב cd\cd windows\system32expand nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sysנוצר לך קובץ לידו , אתה מעתיק אותו ל C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERSושלום על ישראל אני ניסיתי את זה אצלי והכל עבד מצויין
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר טוב הצלחתי (נכנסתי דרך משתמש Administrator אחר, למרות שגם אני administrator) החלפתי קבצים והכל אבל לצערי זה עדיין לא עובד... הוא מראה את אותה הבעיה שמתייחסת לאותו הקובץ אין מצב שזה קשור לטמפ' בכל זאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.