פורסם 2009 ביוני 1116 שנים המחשב סלרון שלי עובר את כל הבדיקות בהתחלה וכשהוא בא לעלות את המערכת- הוא מראה לשניה את הסמל של ווינדוס (כשיש את המסך של הטעינה) ואז עושה את מסך כחול לאפילו לא שניה ואז עושה ריסטרט וככה ממשיך. חשבתי לנסות להאריך את הזמן של המסך הכחול כמו שעושים דרך ווינדוס אבל מהמצב הזה אני לא יודע איך.איזה רכיב פגום או לא עובד ממש טאוב לדעתכם?
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים driver conflict ככל הנראה... נסה לעלות ל win עם safe mode ולשחזר את האתחול הטוב האחרון...
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים כשאתה מדליק את המחשב תלחץ על F8 ויש לך שמה אפשרות שהמחשב לא יעשה ריסטרט אחרי המסך הכחול הוא פשוט יעמוד עליו וככה תוכל לדעת לפי המספר תקלה מה הבעיה, אני פשוט לא זוכר איזה אפשרות לבחור שמה אבל תנסה אחת אחת עד שתצליח, מקווה שעזרתי...
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים אני פשוט לא זוכר איזה אפשרות לבחור שמהdisable automatic restart on system failure
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר אני אנסה את מה שמאיר אמר כי אני לא זוכר שראיתי את זה, ולגבי האחרון שכתב ניסיתי את זה (LKGC)
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מחבר אין את האופציה שאמרתם במסך זה. יש רק last knon good configuration, safe mode, safe mode with command prompt ו להפעית ווינדוס נורמלי.מה לעשות?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים קודם כל תתחיל ב F8 ותיכנס לSAFE MODE לבדוק אם אתה יכול לעלות דרכו או לאואז תנסה לעשות LAST GOOD CONFIGURATION וגם תעשה DISABLE AUTOMATICALLY RESTART ON SYSTEM FAILUREאתה מוצא את זה בתפריט של F8 ..
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר את שני הדברים הראשונים שאמרת עשיתי.את השלישי אין בתפריט של F8.. בדקתי מספר פעמים זאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.