עבור לתוכן

מחשב חדש עם ספק מרעיש! צריך ספק שקט, תקציב עד 200שח (או שיש בעיה בזרימת האוויר)

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב חדש

E6300 2.8GHZ

4GB זכרון

Gigabyte G31M-ES2L

כרטיס מסך מובנה

קרור מעבד Arcatic cooler 7 pro

WD 500

צורב LG

ספק יחסית גנרי -

EZCOOL JSP TEC 450W

והמארז הוא משהו סטנדרטי לחלוטין של אייבורי.

91729373.jpg

הם סידרו את הכבלים ממש יפה וכל המאווררים הפנימיים מחוברים טוב, ושקטים, וההרד דיסק מותקן ליד המאוורר הקדמי, ככה שאני בהחלט מרוצה !

בעקרון הוא לא מרעיש המון, אבל אני רוצה משהו שקט, שהרעש שהוא יעשה יהיה ברמה של הקירור של המעבד! או קצת יותר... מישהו יכול להגיד לי מה רמת הרעש שלו?

אז כדי להיות בטוח - ניתקתי את כל המאווררים, ואז גם את המאוורר של המעבד, והרעש עדיין נשאר, כלומר הוא מהספק... וחוץ ממנו שום דבר לא מתקרב אליו בעוצמת הרעש. מרוב רעש, אפילו כשאני עם BURN של תוכנת everest והמאוורר מעבד מגביר מהירות ל1800 סלד לעומת מהירות סטנדרטית של 1000 סלד לא שומעים בכלל את השינוי מהירות של המאוורר מעבד...

ניסיתי למצוא מה רמת הרעש של הקרור מעבד, 0.8 Sone במהירות 2500סלד, כלומר בערך 32db. נניח שבמהירות 1700 סלד זה 25db, אז זאת רמת הרעש שאני רוצה לדרוש מהספק.

אני יודע פה שכולם אומרים ספק מותג וכו וכו, אבל בסופו של דבר זאת מערכת די תקציבית, ויש אצל ההורים שלי מחשב שהגיע מKSP עם ספק דומה שנקרא GoldenTiger450W ושם הרעש לא ממש מורגש למיטב זכרוני.

מבחינת דרישות צריכה - כנראה בעתיד (חצי שנה/שנה) אני אתקין כרטיס מסך חיצוני אולי משהו בסגנון של ATI 4350 ודומיו. לפי מיטב הבנתי סה"כ צריכת המערכת לא עובר את ה200W אפילו עם כרטיס מסך חזק בהרבה מATI4350 (שעוד אין לי)

השאלה האמתית - עד כמה ספק אחר יהיה יותר שקט מהספק הנוכחי?? אם ההפרש לא משמעותי, אין טעם להשקיע. בעוד כחצי שנה אני מחליף דירה ואולי אז המחשב ישב על הרצפה ולא על השולחן כמו היום, ואז זה פחות יפריע.

אולי אולי -

את הקירור מעבד הם התקינו כשהמאורר של הגוף קירור יושב ליד הזכרונות יחסית והאוויר נשאב מכיוון הזכרונות אל כיוון המאורר שבמארז שמוציא אוויר חם החוצה. הנקודה שהגוף קירור יחסית קרוב למאורר של הספק ואולי זה גורם יותר לרעש (כל מאוורר צריך מקום פנוי מסביב שתהיה זרימת אוויר חופשית). אני אנסה להעלות תמונה בקרוב, והכל יהיה ברור לכם. כי אם זאת הבעיה אז כל ספק יעשה רעש...

כי ראיתי שבכתבות התקינו את הגוף קירור ככה שהוא דוחף אוויר לתוך הספק בעצם כמו פה, מצד שני אם מתקינים כרטיס מסך חלק מהאוויר נחסם והאוויר שיכנס לתוך הגוף קירור יהיה חם יותר

dscn1798_thumb.jpg

כאמור - אצלי גוף הקירור מסובב ב90 מעלות לכיוון ימין - נגד כיוון השעון

הסתכלתי באתרים של יצרני ספקים, כמעט אף אחד לא מציין מה רמת הרעש.

נתקלתי ב TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) שעולה 220 שח ויש לו רעש של 19db ב2000סלד

עוד משהו במחירים האלה??

[attachment deleted by admin]

פורסם

הTR2 הוא לא משהו של ספק, אבל הוא בהחלט שקט.

פורסם
  • מחבר

הTR2 הוא לא משהו של ספק, אבל הוא בהחלט שקט.

יש במחיר דומה - 220שח - ספק שהוא יותר "משהו" ושקט באופן דומה?

למה הוא לא משהו? ניצולת נמוכה?? היא מעל 65%

http://www.thermaltake.com/product/power/tr2power/w006970/w006970.html

מה עם ENERMAX Tomahawk 405W Active PFC 12cm שעולה 240 שח??

רק לא ברור לי אם באמת יש לו Active PFC כי לפי KSP יש ולפי אתר היצרן אין לו...

http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=167

CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W 12cm Fan ש עולה 270 שח

HEC TRT 400W 400TR-TF OEM שעולה 220 שח

HEC TRT 450W 450TD-TF OEM שעולה 235שח

http://www.hec-group.com.tw/power_supply/atx12v_v201/index.html#s

אני רוצה לקנות בKSP או אייבורי

לכל הספקים חוץ מהTT 430W אין נתונים על הרעש...

אם תוכלו להגיד לי מה טוב ועדיין שקט וזול, אני מאוד אשמח!!! תודה !

פורסם
  • מחבר

מקפיץ ומקווה לתשובות -

ספק כח שיהיה שקט משמעותית מהנוכחי שלי, במחיר זול עד כמה שאפשר...

פורסם

לי יש את ה hec 450 .

כבר שלושה חודשים בתקווה שלא יהיה שינוי.

שקט כמו בית קברות בלילה.

:sleep:

פורסם

לי יש את ה hec 450 .

כבר שלושה חודשים בתקווה שלא יהיה שינוי.

שקט כמו בית קברות בלילה.

:sleep:

יש לי את ה- 500W HEC TRT, ויש רעש כמו של מסיבת סקזי בלילה :angryfire:

פורסם

1. ^^^ מפתיע, זה לא נחשב לספק רועש.

2. 61% זו ניצולת נמוכה לעומת ה71 ומעלה בערך בספקים סבירים.

3. הEZCOOL הוא לא יחסית ג'נרי הוא ג'נרי במלוא מובן המילה.

4. לצרכים שלך הTR2 יהיה מספיק, לאחותי יש את הספק, והמחשב שלה חרישי על אף העובדה שהוא יושב במארז ג'נרי.

פורסם
  • מחבר

ה HEC הרועש - איזה דגם הוא ? ??HEC-500TD-TF

לסדרת TRTF יש מאוורר אחד של 8סמ

לסדרת TDTF יש שני מאווררים של 8 סמ כל אחד... לדעתי שני מאווררים, בחלל כל כך קטן כמו ספק, נשמע רע...

1. ^^^ מפתיע, זה לא נחשב לספק רועש.

2. 61% זו ניצולת נמוכה לעומת ה71 ומעלה בערך בספקים סבירים.

3. הEZCOOL הוא לא יחסית ג'נרי הוא ג'נרי במלוא מובן המילה.

4. לצרכים שלך הTR2 יהיה מספיק, לאחותי יש את הספק, והמחשב שלה חרישי על אף העובדה שהוא יושב במארז ג'נרי.

טוב, הסתכלתי שוב על הTR2 430W הרגיל, דגם 0070 - למיטב הבנתי הוא תקן ATX 1.3 שזה ממש עתיק... יש לו ערוץ של -5V בהספק של 18A שכבר לא קיים דבר כזה בכלל... כלומר, כל ההספק שלו מנופח לגמרי ובפועל הוא מוציא ממש מעט.

title_w006970.gif

איזה ספק בדיוק יש לאחותך? כי יש הבדל בין הTR2 השונים, ויש גם TR2 RX

איך Thermaltake 400W W0165I OEM ? עולה 190 שח באייבורי אבל יש עליו אחריות של שנה אחת בלבד...

לחילופין - איך Thermaltake 450W TR2 RX W0146RI Retail ? עולה 310שח זה עם 14cm Passive PFC

אמור להיות די שקט, מפרט פה

http://www.thermaltake.com/product/power/tr2power/w0146/w0146.asp

HEC TRTF 400W 400TR-TF OEM עולה 220 שח עם מאוורר אחד של 8סמ

HEC TDTF 450W 450TD-TF OEM עולה 235 שח עם שני מאווררים של 8סמ

לשניהם רק שנת אחריות בודדת...

איך

Cheiftec 450W Active PFC, 12cm Fan, (24pin - דגם GPS-450AA-101A - עולה 245 בKSP עם שלוש שנות אחריות

Enermax Tomahawk 405W - ETK405AST - עולה 240שח בKSP עם שלוש שנות אחריות

בקיצור - אני ממש לא רוצה, אבל שוקל להעלות את התקציב כדי להיות בטוח שאני אקבל ספק שקט... מוכן למתוח את זה עד 300 שח

רוצה שהמחשב לא ירעיש (למרות שיש לי מארז גנרי), במיוחד כי רוב הזמן הוא לא בעומס רציני.

אני רוצה לקנות באייבורי בעקרון, אבל גם KSP אפשרי, וגם פנדה. באתר של פנדה יש מבחר ענק אבל אין שום סיכוי שכל המבחר הזה נמצא במלאי. רק על כמה פריטים בודדים רשום שהם במלאי מיידי.

תודה מראש !!!

נראה לכם שיש סיכוי שאייבורי יזכו אותי עבור הספק הנוכחי? זה מחשב חדש לגמרי! והוא ממש מרעיש!

פורסם
  • מחבר

חברים, מצטער שקדחתי לכם פה בשכל, אבל אני אשמח להכוונה

בקיצור, ספק שקט, למחשב E6300 החדש, כרגע בלי כרטיס מסך אבל יהיה מתישהו

מחיר רצוי עד 250 שח, אפשר למתוח עד 270 שח

שיעשה פחות רעש (או אותה מידת רעש) מהקירור Arctic cooler Freezer 7 pro

יש את seasonic ET400 בפנדה ב270, השאלה אם הוא במלאי...

פורסם

TR2 430W באמת מאוד שקט (עם מאווררים חדשים שקטים במארז) והספק הזה לא שומעים את המחשב כמעט כשהוא בIDLE. (למיטב ידיעתי זה בעצם HEC350W אם אני זוכר נכון). והוא מחזיק את המערכת מספר 1 בתפריט אצלי.

היה לי HEC 500 מאוד רועש אבל הוא היה לפני מספר שנים לא זוכר דגם מדוייק.

בעיקרון לGOLDEN זיבי או טיזינאבי לא להתקרב זה ספק ג'נרי לחלוטין גם EZCOOL חברת מדבקה מה שנקרא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים