עבור לתוכן

קשה לי להחליט איזה כרטיס לקנות בגלל כל כמות התגובו

Featured Replies

פורסם

מה יותר כדאי לקנות?

[poll]

[opt] innovision geforce 2 ti 64mb ddr[/opt]

[opt] asus geforce 2 gts 32mb ddr [/opt]

[/poll]

מצטער שאני כל כך מבלבל לכם את המוח עם כל הכרטיסים שאני רוצה לקנות אבל זה נושא די קריטי, כי הכרטיס מסך הנוכחי שלי גוסס והתקציב לאחד חדש הוא נמוך(650 ש"ח).

פורסם

איזה מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

LG FLATRON 775FT

פורסם

קח את אסוס... ההבדל בין 32MB ל64MB לא מורגש, רק ברזולוציות גבוהות. בקשר למהירות, האסוס קצת פחות מהיר אבל יש לו פילטרים יותר טובים ותקבל עידכוני דרייברים ומה שצריך.

פורסם

שוב בולשיט? דרעק...

יש הבדל גדול מאוד בין ה-GTS ל-PRO (זה מה שה-GeForce 2 Ti...). זה לא סתם "GTS עם יותר זיכרון".

לקנות GTS 64MB לעומת GTS 32MB זה באמת ביזבוז. אבל זה? ממש לא.

פורסם

קח את אסוס... ההבדל בין 32MB ל64MB לא מורגש, רק ברזולוציות גבוהות. בקשר למהירות, האסוס קצת פחות מהיר אבל יש לו פילטרים יותר טובים ותקבל עידכוני דרייברים ומה שצריך.

מה קשור דרייברים??

זה לא שכל חברה שמייצרת את הכרטיסים מוציאה דרייברים בנפרד...

פורסם

"יש הבדל גדול מאוד בין ה-GTS ל-PRO (זה מה שה-GeForce 2 Ti...). זה לא סתם "GTS עם יותר זיכרון".

לקנות GTS 64MB לעומת GTS 32MB זה באמת ביזבוז. אבל זה? ממש לא."

ברור שיש הבדל בין GTS לGTS PRO. אבל לא כזה גדול. זאת אומרת, אם היה לי GTS 32MB לא הייתי טורח לעבור לGTS PRO, הייתי מחכה לGeForce 3 משהו או יותר מתקדם. ההבדל לא כזה קריטי ביניהם.

פורסם

נו? אין לו עכשיו GTS.

הוא מתלבט מה לקנות: GTS או (PRO (GF2 Ti.

ולקנות את ה-GTS זה יהיה מעשה מוזר.

ההבדל הוא של כ-10fps ברזולוציה הקריטית (כלומר, בזאת שה-FPS הכולל עומד על כ-70) ברוב המשחקים.

וזה לא מעט בכלל.

פורסם
  • מחבר

אין יותר מצביעים??

פורסם

סתם ככה שתבינו את ההבדל : לחבר שלי יש athlon xp 1600 +256 ddr pc 2100+ creatice gf 2 gts +gigabyte ga-7vtx-e ולי יש p4 1.4 + 128 rdram +innovision gf 2 pro, ואצלי המשחקים פועלים יותר טוב

למשל : Max payne ב 1024 x768x32 עם כל האופציות על full רץ חלק ואצלו לא!

ואם אתם שואלים, הכל אצלו מותקן טוב (הוא מוציא 4100 ב 3d mark 2k1 ואני 3900)

פורסם

נו? אין לו עכשיו GTS.

הוא מתלבט מה לקנות: GTS או (PRO (GF2 Ti.

ולקנות את ה-GTS זה יהיה מעשה מוזר.

ההבדל הוא של כ-10fps ברזולוציה הקריטית (כלומר, בזאת שה-FPS הכולל עומד על כ-70) ברוב המשחקים.

וזה לא מעט בכלל.

אנחנו שוכחים את עניין הפילטרים... אבל האמת, לא הבנתי מהבנאדם אם זה חשוב לו בכלל...

פורסם

קח השוואה פשוטה:

אם רוב הזמן אתה עובד באינטרנט, כותב בוורד, ומתעסק עם הוינדוס, יהיה חבל לעשות את כל זה עם איכות גרועה, אבל אם רוב הזמן אתה משחק, הפרו יהיה אפשרות טובה...

פורסם

אנחנו שוכחים את עניין הפילטרים... אבל האמת, לא הבנתי מהבנאדם אם זה חשוב לו בכלל...

בולשיט.

אין בינייהם הבדל בולט כלל וכלל, ובטח שלא משהו ששווה את הפגיעה בביצועים.

הייתי לוקח את ה-GF2 Ti של Innovision על-פני ה-GTS של אסוס בכל רגע נתון.

פורסם

אין בינייהם הבדל בולט כלל וכלל, ובטח שלא משהו ששווה את הפגיעה בביצועים.

אתה טועה ! פשוט טועה ! ההבדל בין אסוס לבין INNO3D, כאשר היו לי כרטיסי מסך משתי החברות, גדול, ומורגש מאד !

אתה היית מאז ומתמיד עם ההרקולס שלך, אז אתה לא יודע איך זה לעלות ברמת פילטרים ! זהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים