עבור לתוכן

מחשב חדש שבניתי בעצמי עחשה ריסט כול הזמן ולא עולה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אתמול הרכבתי בעצמי מחשב חדש המיפרט שלו מופיע בצד וכשאני מדליק אותו הוא נידלק לכמה שניות ואז נכבה ואז שוב פעם אחרי כמה שניות נידלק וניכבה עד שאני מוציא את הכבל מהחשמל בבקשה תעזרו אני לא יודע מה הבעיה אני אשמח אם תעזרו לי בבקשה.[br]פורסם בתאריך: 10.06.2009 בשעה 22:05:40

מישהו?
  • תגובות 36
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדובר או באיזה בעיה באחד הרכיבים שיש לך במחשב או שלא הרכבת אותם נכון, אתה שומע צילצול במקרה שאתה מדליק את המחשב?

הוא נכבה לגמרי? או שהוא עושה אתחולים כל פעם מחדש.

פורסם
  • מחבר

הוא עושה אתחולים כול פעם מחדש ואני לא שומע כלום כשאני מדליק את המחשב ואם הרכבתי משהו לא נכון מה זה יכול היות כי בדקתי הכול [br]פורסם בתאריך: 10.06.2009 בשעה 22:31:10

עוד מישהו?
פורסם

אתה מכיר שיש בטרייה כזאת בלמטה של הלוח? כזאת עגולה כמו של השעונים אבל גדולה? יש לידה 2 פינים של איפוס, תסתכל אם אין משהו שנוגע בהם ומקצר את הלוח

פורסם
  • מחבר

יש עליהם כמו מיכסים מכאלה בצבע כחול ואדום שמכסים שני פינים ואחד חשוף ושם דבר לא נוגע בהם

פורסם

נתק את כל החיבורים של הפאנל הקדמי מהלוח (כפתור reset, לדים, ספיקר) ותשאיר רק את כפתור ההפעלה. תבדוק מה קורה.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את מה שאמרת אבל זה לא עזר הבעיה נישארה[br]פורסם בתאריך: 10.06.2009 בשעה 23:03:19

עוד מישהו בבקשה
פורסם

תוכל לצלם את תוכן המחשב שלך אבל בצורה איכותית? להעלות ל IMAGESHACK או משהו דומה זה יכול לעזור במיוחד למי שמבין בחשמל, לדעתי מדובר בקצר אולי הספק שלך לא מחובר היטב במגעים שלו או שאחד הזכרונות / כרטיס מסך לא מחוברים טוב

המסך שלך נדלק כשאתה מדליק את המחשב?

אין צפצוף בעת ההדלקה?

פורסם
  • מחבר

קיבלתי עם הלוח 4 כאלו: %7Boption%7Dgghgfth.th.jpg[/img

מה הם עושים כי לא חיברתי אותם ולא מצאתי עליהם הסבר בחוברת אולי בגללם הבעיה?

פורסם

אלו ג'מפרים ללוח אם..

תבדוק שהכל מחובר למשל את ארבעת הפינים הנוספים , או דברים אחרים...

איזה לוח אם יש לך ??

ותבדוק שחיברת את המעבד ואת הגוף קירור טוב..

פורסם

גם לי היתה בעיה דומה אחרי שהרכבתי לבדי מחשב.

הבעיה שעולה לי כרגע היא שלא הרכבת טוב את החומרה (כ.מסך וכו) נסה לבדוק מה אפשר לעשות

ודבר שני יכול להיות שהביוס לא תומך ברכיבים הללו (הבעיה שהיתה לי) - במקרה הזה עשיתי עדכון לביוס והכל עבד פיקס.

בהצלחה

ואם לא עובד נסה לפרט על רכיבי החומרה.

פורסם

דגם מדויק של הספק והכרטיס-מסך... בבקשה

פורסם

קודם כל, לוח-אם מעולה.

מהכרותי עם הלוח-אם, מה שאתה מתאר לא קשור אליו (למרות שיש סיכוי אומנם קטן אבל עדיין קיים שאני טועה) ולא לג'מפרים שלו.

אני כן תומך בדיעה שזה קשור להרכבת החומרה ופחות לביוס כי לא ראיתי איזה רכיב חומרה שאמור לגרום לבעיות עם הגרסאת ביוס של הלוח-אם שאתה מקבל מהייצרן.

מה שכן הייתי בודק שלושה דברים:

1)זיכרון, תבדוק ששמת אותו טוב ונעלת אותו ככה שהוא לא חופשי לתזוזה. בנוסף באיזה סלוטים שמת את הזיכרון? תנסה אולי להשתמש רק בסטיק אחד של זיכרון תראה אם זה עוזר.

2)כרטיס מסך, תבדוק שחיברת את הכרטיס מסך טוב ותבדוק שחיברת את הספק לכרטיס מסך בחיבור PCI-E במידה ויש לו אחד כזה.

3) הספק, אומנם לקונפיגורציה של המחשב שלך ספק 400W ממוצא אמור לעבוד, אבל הייתי שמח לדעת עם איזה ספק אתה משתמש ומה ההספק שלו.

פורסם
  • מחבר

אני מישתמש בספק ג'ינרי 450W ואני מחליף אותו מחר או בעוד יומיים.

שמתי את הזיכרון בסלוטים הירוקים. אני מישתמש בכרטיס מסך NVIDIA GEFORECE 8500GT

והוא לא דורש חיבור מהספק . אולי אנסה לשים את הזיכרון בסלוטים הצהובים?

ותודה רבה לכולם

פורסם

אם אני לא טועה הצהובים הם הסלוטים 1 ו-3 וכן, תעביר את הזיכרון אליהם.

מעבר לזה, מחשב שלא עולה אפילו למצב POST כלומר לביוס זה אומר שיש לו בעיה עם החומרה וכמו שאמרתי שני הדברים העיקריים הם זיכרון שלא הוכנס כראוי (מעבר לסלוטים הנכונים, צריך לשים לב שהזיכרון ננעל ב"קליק" ושהוא לא רופף) או כרטיס מסך.

הספק שיש לך כרגע, אמור להספיק לכרטיס מסך שלך יחד עם כל הרכיבים שקראתי שיש לך מה שגם לא נראה לי שהוא יגרום למחשב של לא לעלות אפילו למצב פוסט (למרות, שזה שלא נתקלתי בתקלה הזו בעבר לא אומר שאפשר לשלול אותה :nixweiss:).

שוב, הייתי מציע לך לוודא כל זיכרון לחוד בסלוט הצהוב הימני (כלומר מספר 1) ותראה אם אחד מהם מעלה לך את המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים