עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מארז קריר שיוכל להחזיק את ה-HD 4850X2 עד 750 ש"ח

Featured Replies

פורסם

זקוק להמלצה למארז עד 750 ש"ח שיחזיק את ה-HD 4850X2 שלי,

הן מבחינת קירור והן מבחינת אורך הכרטיס, כרגע הוא הארוך בעולם.

שאלה נוספת,

האם ה- Cooler Master CM690 יכול להכיל את הכרטיס הנ"ל?

תודה רבה!

פורסם

הוסף בבקשה את התקציב לכותרת.

בכל אופן מחיפוש בגוגל ראיתי כמה וכמה אנשים שיש להם את ה-4850X2 בתוך ה-690.

כעיקרון אין לי מושג כמה הכ.מסך הזה גדול מאחר ולא נתקלתי בו עוד במציאות אבל אני מניח שכל מארז FT נורמאלי וגדול יחסית יכול להכיל אותו בלי בעיות מיוחדות.

פורסם

אם 4870X2 נכנס שם והוא נכנס, אני לא רואה שום סיבה ש4850X2 לא יכנס שם.

פורסם
  • מחבר

חברה תודה רבה על התגובות,

מה לגבי מארז? מה אתם חושבים?

שווה Full Tower?

בעיקרון אני עם מפרט של Core i7 920

gigabyte ex58-ud4p

hd 4850x2

6gb ddr3

יש הצעות? אני מוכן להעלות את התקציב רק אם ממש נחוץ

פורסם

זה לא ממש נחוץ כשהכל נכנס בקלות ב-690.

אם מתחשק לך תוכל לקנות אנטק 900 שנמכרים היום בזול או אפילו 3Dmars של ג'יגהבייט (כ-480 ש"ח ב-Ksp) אבל הוא יהיה הרבה פחות קריר

פורסם

750 ש"ח... מישהו אמר 932 HAF? :P

פורסם

750 ש"ח... מישהו אמר 932 HAF? :P

מחזק ומוסיף שבעוד כמה שקלים ניתן לקחת את הסטורם סנייפר...

להכניס כרטיס כפול ליבה לתוך מארז קטן (יחסית) לא מומלץ בכלל...

פורסם

סטורם סנייפר קטן :P

פורסם

סטורם סנייפר קטן :P

ממש לא , הוא ב9 מ"מ נמוך מהHAF אבל יותר רחב וארוך ממנו (בקצת)...

קטן הוא לא , אני מבטיח לך...

sniper:

551mm (H) x 254.6 (W) X 566.6 (D)

HAF:

560 (H) x 243 (W) x 564 mm (D)

נתונים רישמיים...

פורסם

עזוב נתונים רשמיים, שים אותם סייד-בי סייד.

ואז תפתח את הפאנל, הסטורם סנייפר (שהוא מארז מעולה בפני עצמי) קלסטרופובי מבחינת חלל פנימי וסידור פנימי בהשוואה ל HAF.

יכולות הקירור של ה HAF עולות על ה סטורם סנייפר גם כן, רק חבל שאין לו פילטרים.

אם מתוכנן מתישהו קירור מים אין השוואה כלל. ה HAF מתוכנן לאכלס רדיאטור טריפל, 2 רדיאטורים כפולים, מיכל מים פנימי (עם גישה חיצונית לפיל-פורט, ללא פתיחת המארז) והמון מקום לעבוד עם הצנרת בפנים (כנראה כל החלל הפנימי תוכנן לעניין)

חוץ מזה, הבחור עם 4850X2 שהוא אחד האובייקטים החמים ביקום הידוע לאנושות, וב HAF הקירור בכלל עולה על הסטורם סנייפר ובמיוחד באיזור כ. המסך.

פורסם

עזוב נתונים רשמיים, שים אותם סייד-בי סייד.

ואז תפתח את הפאנל, הסטורם סנייפר (שהוא מארז מעולה בפני עצמי) קלסטרופובי מבחינת חלל פנימי וסידור פנימי בהשוואה ל HAF.

יכולות הקירור של ה HAF עולות על ה סטורם סנייפר גם כן, רק חבל שאין לו פילטרים.

אם מתוכנן מתישהו קירור מים אין השוואה כלל. ה HAF מתוכנן לאכלס רדיאטור טריפל, 2 רדיאטורים כפולים, מיכל מים פנימי (עם גישה חיצונית לפיל-פורט, ללא פתיחת המארז) והמון מקום לעבוד עם הצנרת בפנים (כנראה כל החלל הפנימי תוכנן לעניין)

חוץ מזה, הבחור עם 4850X2 שהוא אחד האובייקטים החמים ביקום הידוע לאנושות, וב HAF הקירור בכלל עולה על הסטורם סנייפר ובמיוחד באיזור כ. המסך.

מסכים לגבי הקירור מים אבל הוא לא רשם שזה בתוכניות.

לגבי קלסטרופובי , אני לא יודע אם עבדת איתו אבל הוא ממש לא קלסטרופובי (תכנס לגלריית הקירורים ותראה תמונות שלי , ממש לא קלסטרופובי.

אני ממש לא מסכים לגבי איכויות הקירור אבל שיהיה - אתה זכאי לדעתך...

פורסם

לא קשור לדעתי... ביקורות ודיונים בהמון פורומים...

ונכון שהסטורם סנייפר גדול, אבל אם תשים לב התכנון הפנימי שלו קלסטרופובי בהשוואה לHAF... יש לי HAF ויצא לי לפשפש בסטורם סנייפר, הסטורם סנייפר (שעולה על המווווווווווון מארזים) מתוכנן פחות טוב מה HAF, פחות נוח לעבוד איתו.

פורסם

לא קשור לדעתי... ביקורות ודיונים בהמון פורומים...

ונכון שהסטורם סנייפר גדול, אבל אם תשים לב התכנון הפנימי שלו קלסטרופובי בהשוואה לHAF... יש לי HAF ויצא לי לפשפש בסטורם סנייפר, הסטורם סנייפר (שעולה על המווווווווווון מארזים) מתוכנן פחות טוב מה HAF, פחות נוח לעבוד איתו.

אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר .

התכנון הפנימי שלו זהה לHAF (מפרצים,כלוב HDD שגם נשלף)

פורסם

בטוח בזה?

כשהתקנתי TRUE ב סטורם סנייפר בקושי הצלחתי להכניס את הבורג השמאלי העליון כי לא היה לי מאיפה להכניס את היד (בעיה נפוצה במידים)

בHAF, לא הייתה לי בעיה כמו כן החבר נאלץ לוותר על עוד מאורר יניקה בתחתית בגלל שהספק שלו היה קצת ארוך.

בקשר למימדים... אתה מטעה את עצמך, תסתכל רגע כמה חללי פלסטיק יש שם (חללים בין פאנלי הפלאסטיק החיצוניים למארז המתכתי עצמו) והניפוחים האלה בדלתות וכו, אתה תראה שהקופסא עצמה... קצת יותר גדולה ממידי טוב דוגמאת ה 690.

שוב, שלא תבין אותי לא נכון, מארז מצויין. פשוט לא בר השוואה ל HAF במקום או ביכולות קירור

פורסם

בטוח בזה?

כשהתקנתי TRUE ב סטורם סנייפר בקושי הצלחתי להכניס את הבורג השמאלי העליון כי לא היה לי מאיפה להכניס את היד (בעיה נפוצה במידים)

בHAF, לא הייתה לי בעיה כמו כן החבר נאלץ לוותר על עוד מאורר יניקה בתחתית בגלל שהספק שלו היה קצת ארוך.

בקשר למימדים... אתה מטעה את עצמך, תסתכל רגע כמה חללי פלסטיק יש שם (חללים בין פאנלי הפלאסטיק החיצוניים למארז המתכתי עצמו) והניפוחים האלה בדלתות וכו, אתה תראה שהקופסא עצמה... קצת יותר גדולה ממידי טוב דוגמאת ה 690.

שוב, שלא תבין אותי לא נכון, מארז מצויין. פשוט לא בר השוואה ל HAF במקום או ביכולות קירור

הרכבת את הקירור שהלוח אם כבר יושב בתוך המארז?

שוב , אני לא מסכים איתך אבל זכותך לדעתך האישית.

אני גם מאוד אוהב את הHAF , הוא היה הבחירה הראשונה שלי אבל לא היה אותו במלאי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים