פורסם 2009 ביוני 1016 שנים טוב אחרי שכבר נמעס מכל המשחקים החינמיים SF WARROCK CROSS FIRE וכל הקקהאני מחפש משהו טובחשבתי על COD:MWאו BF:2142מה עדיף?חשוב שהמשחק יהיה להורדה מתוכנה כמו STEAM או משהו כזהכי אני לא הולך לחנות לקנות או להזמין מחו''לוגם בבקשה לא להגיד CS כי זה כבר חרשתי.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים לקנות מ STEAM זה בערך כמו להזמין מחו"ל בנובמבר יוצא MW2 אז לא שווה לקנות את הראשון. BF 2142 יש לי ואני לא אוהב כל כך. אם לא מפריע לך ללכת לחנות אז ORANGE BOX ב 70 שקל בחנויות בארץ, כולל TF2 משחק מצויין.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים cod 4 mw למרות שBF2 גם כן משחק מצויין (ב2142 לא שחקתי, אבל הבנתי שזה פחות מוצלח מBF2), אני חושב ש COD4 יותר מהנה (וגם הוא כמובן יותר חדש, לכן יש לו גרפיקה יותר טובה).
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר עכשיו גם השאלה שלי היאלאיזה משחק יש יותר קהילה בארץ?BF או COD?ומה הפינגים בערך לשרתים בחו''ל?ואני מודע לזה שלBF 2142 יש גרפיקה פחות יפה אבל עדיין זה לא מפריעה לי אשמח לשמוע דעות על המשחק מאנשים שמשחקים בזה.לגבי COD אני ממש אהבתי את המשחק ב SINGLE וסיימתי אותו יותר מדי פעמים על כל הרמות.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר ואללה גם אני חשבתי לכיוון CODזה עולה 40$ בSTEAM?וגם בCOD איך הולך שםגם RANKING או בסגנון CS?
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר מה זה עם דרגות וכל השטיות האלה? ולגבי CS אני יודע ונכון מה שאמרת אבל כבר חרשתי על CS 1.6 וCS:S יותר מדי רק בCS 1.6 שיחקתי איזה 4 שנים ואז עוד איזה שנה שנה וחצי בCS:S. מיצאתי את המשחק
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים כן אני מסכים לגבי הCOD. כן יש בו את הדיוגים וכל השטויות האלה...(ולדעתי זה באמת שטויות)
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים בדרך כלל הנשקים שאתה מתחיל איתם הם הכי טובים (להוציא אולי את ה SMG ואת ה MAG)ו CS משחק סתם ממכר. COD יותר כיף לדעתי בהרבה. בכל מקרה על טעם ועל ריח...
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר טוב תודה אנשים קיבלתי החלטה וקניתי COD אבל עכשיו אין לי כוח להוריד ולהתקין מSTEAM
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מה הבעיה ללכת לחנות? ככה יש לך את המוצר ביד, הרגשה יותר טובה, ואתה יותר בטוח שהוא יהיה איתך תמיד.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר מה הבעיה ללכת לחנות? ככה יש לך את המוצר ביד, הרגשה יותר טובה, ואתה יותר בטוח שהוא יהיה איתך תמיד.גם ככה תמיד זה יהיה איתיבחשבון הסטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.