עבור לתוכן

22-24" למשחקים (קצת), סרטים וסדרות (הרבה) ושימושים יומיומיים. עדכון: נקנה 2443BW

Featured Replies

פורסם

בתור מישהו שקנה אתמול T220P אחרי כ 4שנים עם CRT זוועתי 16", ההבדל העצום ברזולוצייה כ"כ גבוה שאני מתקשה למלא את שולחן העבודה.

במשחקים המסך עושה את העבודה, המריחות כמעט לא שם, FALLOUT 3 ניראה כ"כ טוב שאני לא רציתי ללכת למסיבה ולהישאר בבית לשחק כי החוויה של המשחק הרבה יותר מהנה ב22".

אך יש בעיה לא קטנה עם סרטים, אם הסרטים שלך הם מקוריים DVD או בלו ריי או כל דבר בהיי דפנישן אז יהיה בסדר, אצליי אישית כל קולקציית הסרטים שלי (לא ניכנס לוויכוחים על זכוייות יוצרים) של 700מגה לסרט חייב לזרוק כי ראים אבדל שלא ראיתי ב 16".

אך כאשר הרזולוצייה מתאימה הסרט ניראה טוב מאוד.

מומלץ - 1050שח

• תגובות 40
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה-2443BW שהזמנתי הגיע ועכשיו אני משתמש בו.

אחלה של מסך, באמת! הרבה זמן חיכיתי לרגע הזה (3 שנים).

מסך TN ועדיין מרגיש כאילו מסך עם פאנל יותר איכותי.

הארגונומיה נוחה בטירוף! למעלה למטה לצדדים והכל זז בקלילות רבה!

אני באמת שוב ממליץ לך לחשוב לקנות את המסך הזה, לא תתחרט!

והנה תמונה להמחשה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

^^^

התמונה שלך מראה בצורה מושלמת את החיסרון בTN.

אפשר לראות טוב מאוד שהצד הימני הרבה יותר בהיר מהצד השמאלי, ועוד יותר מהצד השמאלי למטה.

וכל זה בזוית לא גדולה בכלל...

פורסם

למה לומר סתם דברים? זה מה שאני לא מצליח להבין.

חוסר האחידות שאתה רואה בתמונה נובע ב-100% מבעיות של הצילום וחשיפה לא שווה לאור.

וגם אם לא, הרי שחוסר אחידות בתאורה לא קשור בשיט ל-TN או לא TN. לעיתים קרובות ראיתי בפאנלים האיכותיים דווקא (במסכי DELL) חוסר אחידות כזה שלא ראיתי בשום TN ממוצע.

פורסם

חוסר הבהירות שיש במסך הזה בצד שמאל, לא קשור לחשיפה לתאורה...

(במקרה הזה לפחות, כי כל עוד הוא לא צילם עם פלאש, שהוא לא, אז התאורה הייתה צריכה להיות יותר זהה בקווים המאוזנים שלה)

בכל מקרה, התמונה הזאת בדיוק מתארת מיקרים שהיו לי עם מסכי TN, בגלל זה אני אומר שזו כן בעיה של TN.

ובמיוחד מאחר והוא צילם בזוית גבוה יותר ומהצד, זה רק מבליט את בעית הזויות של המסך...

פורסם

לא יודע מה היה לך ועם מה זה היה לך, אבל זאת לא בעיה של TN. ב-TN החלק התחתון של המסך לעולם יותר בהיר מהעליון, ופה זה בדיוק הפוך.

ושוב, אם אתה מדבר על אחידות התאורה, בהנחה שזה באמת המקרה פה, אז כבר אמרתי לך שזה לא קשור לסוג הפאנל בכלל.

פורסם

ב-TN החלק התחתון של המסך לעולם יותר בהיר מהעליון, ופה זה בדיוק הפוך.

הכל תלוי בזוית הצפייה שלך.

וככל שזוית הצפיה גבוהה יותר, החלק התחתון יהיה בהיר יותר. (בהנחה שהיית מסתכל בצורה ישירה מול המסך)

פורסם

הכל תלוי בזוית הצפייה שלך.

וככל שזוית הצפיה גבוהה יותר, החלק התחתון יהיה בהיר יותר. (בהנחה שהיית מסתכל בצורה ישירה מול המסך)

???

אתה לפחות מסוגל לפענח את השטויות שאתה כותב? כי אני לא.

פורסם

אתה לפחות מסוגל לפענח את השטויות שאתה כותב? כי אני לא.

שטויות תגיד למה שאתה כותב בדיון הזה, עברית זו לא שפה קשה, ואתה מוזמן לקרוא ולהבין את מה שכתוב שם.

ולמקרה שעברית באמת שפה קשה בשבילך, אז כנגד הטענה שאמרת שתמיד החלק התחתון של המסך יהיה בהיר לעומת החלק העליון, אני טענתי שזה לא בהכרח נכון וזה תלוי בזוית הצפייה שלך...

ככל שזוית הצפייה שלך תהיה גבוהה יותר (זויות אנכיות), החלק התחתון יהיה בהיר יותר, ומכאן גם משתמע ההפך. והמשפט הזה כמובן תלוי בכך שגופך נמצא בדיוק מול המסך, ללא זויות אופקיות

פורסם
  • מחבר

האמת שעוד לפני שראיתי את התגובה שלך הזמנתי 2443BW, הוא אמור להגיע מחר ואז אני אספר לכם איך הוא. תודה לכל מי שעזר!

פורסם

מזל טוב.

מקווה שתהיה מרוצה.

פורסם

ולמקרה שעברית באמת שפה קשה בשבילך, אז כנגד הטענה שאמרת שתמיד החלק התחתון של המסך יהיה בהיר לעומת החלק העליון, אני טענתי שזה לא בהכרח נכון וזה תלוי בזוית הצפייה שלך...

הטענה שלך שגויה. אם יש עיוותי בהירות, הנובעים מזוויות צפייה אנכיות במסך TN, זה תמיג יהיה בכיוון שבו החלק התחתון בהיר מהעליון. לפחות כשמדובר ברקע לבן כמו בתמונה (כשמדובר בגוונים כהים, יש תופעה של היפוך צבעים מוחלט , ואז אין טעם לדבר על בהירות.

זה נכון בלי קשר לזווית הצפייה, אופקית או אנכית.

כמובן, שזה הכי בולט במצב שבו הזווית האופקית היא בדיוק 90%, והזווית האנכית משתנה, כפי שאמרת. אבל תופעה שפתאום החלק התחתון נראה יותר כהה מהעליון לא תתרחש. לכן התופעה שרואים בתמונה לא קשורה לפאנל TN.

זה כל מה שרציתי לומר. אתה רשאי לא להסכים איתי, ואם מישהו בוחר להאמין לך, זו זכותו.

:)

פורסם
  • מחבר

הוא הגיע, והוא עצום. HD פשוט חוויה, דפי אינטרנט תופסים חצי מסך, זה קצת מעיק.. למישהו יש רעיון איך לגרום לו להגדיל אותם לצמיתות?

סקירה מלאה עוד כמה ימים.

פורסם

חפש סקירפטים לאתרים האלה, לא לכולם יש...

חבל שלHWZONE אין. (במיוחד אחרי שיש תוכנות שמעלימות את הפרסומות, ואז האתרים לבנים מאוד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים