פורסם 2009 ביוני 1016 שנים היית חייב להגיב על זה.. אחד הדברים שמרתיחים אותי בזאפ - הרבה פעמים אני לא משתמש באפשרויות סינון כדי לא לפספס דגמים. לדוגמא הארדיסקים http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-HardDrive נמצאו 1082 כוננים קשיחים אפשר לסנן עפ"י מיקום: חיצוני (172) פנימי (273) 172+273 זה לא 1082 מה קרה ל637 הדגמים האחרים? הם לא חיצוניים ולא פנימיים? משהו באמצע? וכך שבחרת לסנן רק הארדיסקים פנימיים פספסת איזה 600 דגמים על הדרך.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים לסנן סטים אלחוטיים של "עכבר+מקלדת" לפי "נטען/לא נטען/רק העכבר נטען".אם ציינו את זה אני מצטער, פשוט 4 עמודים? לא נראה לי.עריכה - למעשה זה אפילו לא קריטריון שקיים ב"פרטים נוספים" וחבל.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים לא נראה לך שנסחפת?הבנאדם ביקש עזרה במשהו שיכול לעזור לכולנו - יקרה או לא , זו נק' אחרת.אם יש לך בעיה של זמן אל תגיב בכלל ותחסוך מכולנו את בזבוז הזמן בלקרוא את התגובה המיותרת שלך.זכותך כמובן להחזיק בדעתך זו. דברי נאמרו בנסיון (עקר, כנראה) למנוע את התארכותו של הדיון הנ"ל, ועוגמת הנפש שתתלווה אליה כשיתברר שמכל ההצעות (ובכללן גם הצעות הגיוניות מנקודת המבט שלך כצרכן) לא בוצע דבר וחצי דבר עקב ניגודי אינטרסים קלים בין טובת הצרכן לבין הכיס של הבעלים.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים ...ועוגמת הנפש שתתלווה אליה... תגיד לי, באיזה סרט אקשן חסר עלילה עם הרבה אפקטים אתה חי? עוגמת נפש...
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים בסדר, נשתמש במילים אחרות: עם כל הצעותיכם הנחמדות, לא תתבאסו כשבסוף לא יקרה כלום?לא מאמינים לי? לא צריך. אני את דעתי אמרתי, תעשו עם זה מה שבא לכם.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים בסדר, נשתמש במילים אחרות: עם כל הצעותיכם הנחמדות, לא תתבאסו כשבסוף לא יקרה כלום?לא מאמינים לי? לא צריך. אני את דעתי אמרתי, תעשו עם זה מה שבא לכם.איזה דרמה, קצת פרופורציות בחיים איש.נקח את מקרה הקצה שהצעתי הצעה שייתעלמו ממנהואפילו "התבאסתי" מזה, אז?אני בטוח שהבאסה הכי קיצונית שבנאדם יכול לחוותמאכזבה כזאת היא 10 שניות לכל היותר.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים איזה דרמה, קצת פרופורציות בחיים איש.נקח את מקרה הקצה שהצעתי הצעה שייתעלמו ממנהואפילו "התבאסתי" מזה, אז?אני בטוח שהבאסה הכי קיצונית שבנאדם יכול לחוותמאכזבה כזאת היא 10 שניות לכל היותר.וזה אחרי שהגזמת ב9 שניות בערך...הנק' היא שתקפת את אלכס במין גישה כזאת שלא הייתה לעניין , הוא יכול היה לקחת רק את הדברים שהוא חשב עליהם לרשום ולשלוח ולא היינו יודעים.במקום זה , הוא בא ושיתף את חברי הפורום בנושא כדי שיהיה לזה קצת יותר משמעות מ"תעדכנו את המוצרים".מי שיש לו רעיונות שירשום ולמי שלא אז שלא ירשום...
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים זאפ צריך להבין שהוא לא פורום מבין 10 פורומים דומים אחרים . הוא אתר מספר 1 בארץ (לפי פופולריות כיום , אם הם ימשיכו ככה לא יפליא אותי שיקום להם מתחרה שימחק אותם מההיסטוריה ) שיכול לגרוף אחוזי גלישה אפילו יותר הרבה ממה שיש לו כרגע . וזה אם הוא באמת יתייחס לטענות הגולשים , והוא לא צריך רעיונות מאיתנו , הם בטח קיבלו עשרות אלפי הצעות ייעול מגולשים . אז שיתחילו ליישם ולא לבזבז לנו את הזמן .
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים מחבר מחרתיים המפגש שלי עם ההנהלה ורציתי לדעת אם למישהו יש עוד מה להוסיף מעבר למה שנאמר עד כה.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים שיעשו חיפוש נורמלי!כדי למצוא מסך LCD למחשב צריך לחפש "מסך מחשב" ולבחור שם LCDלמה לא לכתוב LCD או מסך?
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים שיעשו חיפוש נורמלי! כדי למצוא מסך LCD למחשב צריך לחפש "מסך מחשב" ולבחור שם LCD למה לא לכתוב LCD או מסך? כי לא הכל סובב סביב העולם האינטימי שלך ויש עוד מסכים בעולם חוץ ממסכי LCD, ויש עוד LCD בעולם חוץ ממסכי מחשב? :
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים מה הקשר :s05:תכתוב שניה "מסך" בזאפ, ותראה מה אתה מקבל.יש שם טיפול באקנה אבל לא מסכי מחשב!! תכתוב LCD בזאפ, ותראה מה תקבל.יש שם תוספי מזון לספורטאים אבל לא מסכי מחשב!!
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים מחבר מה הקשר :s05:תכתוב שניה "מסך" בזאפ, ותראה מה אתה מקבל.יש שם טיפול באקנה אבל לא מסכי מחשב!! תכתוב LCD בזאפ, ותראה מה תקבל.יש שם תוספי מזון לספורטאים אבל לא מסכי מחשב!!דורי, בצע חיפוש הגיוני יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.