עבור לתוכן

שאלה לגבי גירסאות Half- lIfe 2 השונות (Half - Life2,Episode One,Episode Tow).

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, ב Orange Box יש לי שלוש התקנות כל אחת בפני עצמה:

*Half - Life2

*Half - Life2 Episode One

*Half - Life2 Episode Tow

רציתי לדעת באיזו דרך הכי כדאי לעבור על הסדרה? תמיד הייתי בטוח ש hl2 זה אפיסוד 1, עכשיו אני רואה שזה משחק בפני עצמו. מה הולך שם בעצם? האם ה אפיסוד 2 כולל הכל ביחד ? אני מודע לזה שהראשון זה המשחק והשניים האחרים זה חבילות הרחבה אבל מה זה אומר בעצם? זה משחק בפני עצמו או פשוט שלבים נוספים למשחק?

תודה והמשך יום נעים.

נ.ב

למי שתוהה למה אני משחק בזה התשובה היא שאני עם פנטיום 4 (478) וכרטיס מסך agp geforce 6200 אני מאמין שזה מסביר ת'מצב.

פורסם

לסדרת HL יש עלילה מעניינת ביותר, אם כבר התחלת לשחק אני מציע לך לנסות את HALF LIFE (בלי שום תוספות, המשחק הכי ראשון).

אחריו מגיע HL2

אחריHL2 EP1

ואחריו HL2 EP2

תהנה! רצוי לשחק לפי הסדר :xyxthumbs:

פורסם

סדר המשחקים בסדרת HL2 הוא:

Half-Life 2

Half-Life 2: Episode One

Half-Life 2: Episode Two

כל אחד הוא משחק שונה, לא מדובר בחבילות הרחבה. כל משחק מתחיל בדיוק איפה שהקודם לו הסתיים (כלומר Episode One בא בדיוק אחרי HL2 וכו').

כמובן מומלץ לשחק בהם לפי הסדר הזה, אחרת לא יהיה לך מושג מה קורה, מי הדמויות וכו'.

כמו שנאמר מעליי, מומלץ גם לשחק קודם ב-HL1.

פורסם
  • מחבר

וואוו נשמע מעניין, תודה רבה לשניכם.

פורסם

לפי החישובים שלי זה יוצא לך 15.74 ש"ח, בגלל שאתה חבר פורום עם מספר הודעות העולה על 100 מגיעה לך הנחה על ס"ך 20 ש"ח לשירותיך הראשונים.

את הקבלה תקבל במייל.

(למי שלא הבין זה בצחוק)

נ.ב.

HL2 EP1 וEP2 מרשימים גראפית יותר מHL2 (בגלל הרבה סיבות, HDR, שימוש רחב יותר בBM וכו')

יש סיכוי שהם יקרטעו אצלך

פורסם
  • מחבר

לפי החישובים שלי זה יוצא לך 15.74 ש"ח, בגלל שאתה חבר פורום עם מספר הודעות העולה על 100 מגיעה לך הנחה על ס"ך 20 ש"ח לשירותיך הראשונים.

את הקבלה תקבל במייל.

(למי שלא הבין זה בצחוק)

נ.ב.

HL2 EP1 וEP2 מרשימים גראפית יותר מHL2 (בגלל הרבה סיבות, HDR, שימוש רחב יותר בBM וכו')

יש סיכוי שהם יקרטעו אצלך

לגבי חישובי הגיזברות, זה בסדר אין לך מה לדאוג,בעל האתר חייב לי גוגואים אז אני מתקזז איתו. שנית, מערכת חדשה בקרוב מאוד בעזר השם ובישעותו הרבה כך שאני לא צופה בעיות.

שוב תודה.

פורסם

בתור הערת שוליים , סדרת HL היא פשוט מצויינת אתה עושה בחירה טובה שאתה מתחיל לשחק בה רק חבל שלוקח להם הרבה זמן להוציא פרק חדש (אני כבר מחכה ל-3 כל כך הרבה זמן..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים