פורסם 2009 ביוני 1116 שנים את ה HARD תשאיר למשחקי FPS ;Dאני משחק על NORMALלמה לך לסבול?אתה אמור להנות
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים אני לא מבין מה צריך לעשות במשימהLocate the GENTEK Facility Commander with the Facility Perimeterכאילו נכנסתי וצרכתי את הקומנדר (חחח עשיתי לו CONSUME יעני) ואז הגלאים האלה מזהים אותי וכולם מתחילים לתקוף אותי , אז ברחתי ,ואז שוב יש לי להיכנס לשם ולעשות לו CONSUME ...אז איך אני נכנס מבלי שהגלאים האלה יזהו אותי?בבקשה ? :'(חח
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים אם אתה נכנס כמו רמבו ותופס את המפקד ליד כולם ועוד עושה את זה ליד הגלאים, מה אתה מצפה? תבצע מהלך אלגנטי.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים תעשה את זה בלי שאף אחד יראה שאתה עושה את זה ואם רואים תרוץ לאיזה מקום גבוה שלא יראו אותך ותשנה צורה לחיל ותיצא רק שהמד זהוי הזה הופך מי אדום לאפור או צהוב
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים חחחח לא פשוט בהתחלה לא הבנתי מה הגלאים האלה ולא חשבת שככה כולם יתחילו להתקיף...שמע אם אני אקח מהחייל ליד השער את הבזוקה שלו, ואז אטפס לבניין וארה משם במסוקים שכנראה ירדפו אחריי, ואז ארד למטה לקחת את המפקד ואז שוב לעלות לבניין ולברוח זה יעבוד?עריכה: אני גם ככה כחייל לבוש...זה לא טוב?כי תראה כשהם מתחילים לרדוף אחרי אז לא משנה מה אני לובש הם יודעים שזה אני
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים שמע, אני לא בטוח שהבנת. מה זאת אומרת לקחת לאחד החיילים בזוקה? אתה מודע לזה שמד האוייבים ישר יהיה אדום? בקיצור: ללכת אתה יודע? תכנס לאט לבסיס בהליכה איטית (עם הגיימפד זה ה L בעדינות) תבדוק איפה המפקד נמצא, לך אחריו וכשרק שניכם שם, תבצע בו את זממך אחרת, תיתקע שם. אל תשכח שאחרי שהצלחת, תוכל לרחף לגג הבנין אם מתחילים לחשוד בך וכשהכל רגוע תרד למטה וכנס לבנין)
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים תתרחק טיפה מהצבא.. תרד לכביש. המסוק יהיה אחריך בגובה נמוך אחרי כמה שניות. תרים מכונית עם E, תתמקד על המסוק עם TAB. וכשתראה שהוא בגובה יחסית נמוך תזרוק עליו. אחרי שהרסת את המסוק, תהפוך לחייל, ופשוט תברח. וככה תסיים את המשימה.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים אהה סבבה הצלחתי תודה [=עשיתי קצת שונה , לקחתי את הבזוקה מאחד החיילים הם התחילו לרדוף אחריי אז עליתי לבניין הגבוה,אח"כ ריסקתי את הגלאים,ירדתי לקחתי את המפקד,ואז ריסקתי גם את המסוק שרדף אחריי, החלפתי צורה למפקד ונכנסתי..תודה [=
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים את ה HARD תשאיר למשחקי FPS ;Dאני משחק על NORMALלמה לך לסבול?אתה אמור להנותלדעתי NORMAL גורם לך להנות בהתחלה ואז הכל החשק יורד.אתה עושה הכל בקלות, בלי להתאמץ וזה גורם לכך שאתה לא מנצל את כל מה שהמשחק מציע. אתה יכול להגיע למשימה עם אחד הסקילים ופשוט לשכוח מכולם.יש הרבה משימות בHARD לפחות שאתה צריך להחליף בין הסקילים מידי פעם בשביל לא למות או להרוג את כולם.זאת דעתי בכל אופן, יכול להיות שאצלך זה אחרת ;Dד"א, מישהו יודע כמה משימות יש במשחק או כמה שעות משחק (רק של משימות) יש?
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים ד"א, מישהו יודע כמה משימות יש במשחק או כמה שעות משחק (רק של משימות) יש? +1מעניין ניראה לי משחק מזה ארוך
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים לעזאזל... המשחק מקרטע חזק על המחשב שליגם הסרטים מקרטעים וזה בעיה כי האודיו מתחרבש (כן עשיתי את האודיו פיקס שהיה פה לפני הרבה עמודים)
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים דבר ראשון - אהבתי מאוד את המשחק! הוא מהנה מאוד! דבר שני יש לי בעיה בסאונד לא שומע כלום.. מישהו ניתקל בזה\ יודע מה אפשר לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.