פורסם 2009 ביוני 616 שנים חברים שלום יש לי נתב של TPLINK באחת מהאפשריות שם ראיתי שניתן להגיע לנתב מרחוק השאלה שלי איך הנה תמונה של ההגדרה שלו.
פורסם 2009 ביוני 616 שנים אתה יכול להשתמש בפורט ברירת המחדל (80), וכל מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר את הכתובת IP שתנהל את הראוטר מרחוק (אפשר להחליף בכוכביות).אחרי שהגדרת, ואפשרת את הפיצ'ר אתה ניגש לראוטר באמצעות הכתובת הציבורית שלך, ומספר הפורט שהגדרת (80.70.60.53:80 לדוגמא).
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר אתה יכול להשתמש בפורט ברירת המחדל (80), וכל מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר את הכתובת IP שתנהל את הראוטר מרחוק (אפשר להחליף בכוכביות).אחרי שהגדרת, ואפשרת את הפיצ'ר אתה ניגש לראוטר באמצעות הכתובת הציבורית שלך, ומספר הפורט שהגדרת (80.70.60.53:80 לדוגמא).מאיפה אני מביא כתובת אי פי?סתם לאלתר? ואם היא תפוסה
פורסם 2009 ביוני 616 שנים אתה לא יכול לאלתר הכי מדובר בכתובת IP המסופקת לך על ידיספק האינטרנט, אתה יכול לראות את הכתובת הנוכחית פה http://whatismyip.com/עצה שלי ,תשתמש ב NO-IP כדי שיהיה לך יותר קלhttp://www.no-ip.com/ותגדיר לכוכבית כמו שכבר נאמר ,וכדאי מאוד שתשנה את הסיסמהברירת מחדל של הראוטר אלא אם כבר שיניתה כדי למנוע מאחרים גישהאני לא הבנתי בשביל מה אתה צריך בכלל גישה חיצונית לזה
פורסם 2009 ביוני 616 שנים הכתובת שאתה מגדיר בנתב, היא הכתובת שממנה תיגש לנתב מרחוק.אם אתה לא יודע מאיפה תתחבר, או שאתה מתכוון להתחבר כל פעם ממקום אחר - תגדיר כוכביות.אתה ניגש לראוטר באמצעות הכתובת הציבורית שלך, ומספר הפורט שהגדרת (80.70.60.53:80 לדוגמא).הכתובת הציבורית שלך משתנה בכל התחברות מחדש (במידה ואין לך IP קבוע), ואתה יכול לראות אותה בכתובת: www.whatismyip.comאם אתה מתכוון להתחבר מרחוק בצורה קבועה, אתה יכול להשתמש בשירות DDNS כלשהו שיקל על ההתחברות (www.No-IP.org לדוגמא).
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר מישהו יכול להדריך אותי פשוט איך לקבל כתובת ip מהאתר NOIP בבקשה.נרשמתי והכול. איפה להיכנס שם ומה לבחור קצת אבד לי הצפון שם
פורסם 2009 ביוני 616 שנים אחרי שעשית login באתר, אתה נכנס ל hosts/redirects ומוסיף לעצמך host לחשבון (משהו כמו yourname.no-ip.org למשל)הוספת?עכשיו יש לך 2 אפשרויותאפשרות ראשונה: אם בממשק הנתב שלך יש מנגנון מובנה לסנכרון מול שרתי No-IP פשוט מצא את ההגדרה הזו בנתב, ומלא שם את פרטי החשבון שיצרת.לא בכל הנתבים יש מנגנון של NO-IP מובנה, לחלקן (הישנים יותר) אין בכלל ובחלקם יש שירותים של ספקית IP דינמי אחרת (ספקית נפוצה מוכרת אחרת היא למשל dyndns.com)האפשרות השניה היא להוריד תוכנה קטנה מהאתר שלהם ולהתקין על אחד המחשבים שלך.ואחרי ההתקנה להזין את פרטי החשבון שיצרת לתוכנה, כך שתדע להסתנכרן מולו.כמובן שאם יש לך מנגנון NO-IP או DYNDNS מובנה בנתב עדיף להשתמש בו במקום התקנת תוכנה.זהו, אחרי שסיימת עם אפשרות 1 או 2, צריך להיות לך host קל לזכירה שתמיד יצביע על כתובת ה IP הציבורית המשתנה של הנתב שלך. (תמיד = כל עוד הנתב\תוכנה שלך מעדכנים בהצלחה את ה DNS הדינמי)אם משהו לא מובן תשאל.
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר תודה חברים על העזרה שלכם! Kidney_stonE אחרי שנכנסתי ל hosts/redirects יש לי שם בחירה בין כמה DNS מה לבחור? ומתחתיו יש לי שורה של IP לשים שם את האי פי שלי למרות שהוא משתנה ? ואז אני מסופו של דבר מקבל כתובת של כמו אתר אינטרנט שאני נכנס דרכה לנתב?
פורסם 2009 ביוני 616 שנים DNS HOST Aאין צורך למלא את כתובת ה IP, אתה יכול להשאיר את זה ריק וזה כבר יתעדכן לבד מול התוכנה\נתב שלך.(אחרי שתכניס את הגדרות החשבון בתוכנה\נתב כמובן)ואז אני מסופו של דבר מקבל כתובת של כמו אתר אינטרנט שאני נכנס דרכה לנתב?בדיוק, תוכל לגשת לנתב שלך (או לכל שירות שהוא שתבחר להפעיל על מחשב כלשהו ברשת שלך לצורך העניין, בתנאי ויש הפניית פורטים מתאימה)ע"י שימוש ב HOST שהגדרת. (למשל yourname.no-ip.org)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.