פורסם 2009 ביוני 716 שנים ניסיתי את כל זה אבל עדיין לא עובד... בכל מקרה מצאתי 2 שעובדות RAMDISKVE שעובדת בטוח על 64BIT WIN7 Virtual Hard Drive PRO הלא חינמית אבל עם TRIAL ל30 יום (מדווחים שעובדת אני עדיין לא בדקתי) אתה לא באמת צריך את זה על מערכת 64 ביט
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מי יודע כמה באמת משתמש/השתמש חלונות בזיכרון וירטואלי שמוגדר ?IVAN יודעואצל IVAN לפחות אין קשר בין המלצות לשימוש באמת.וגם אתם יחולים לדעת עם קובץ שכאן[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 716 שנים תודה רבה, אבלהדבר האחרון שמענין את IVAN זה ה PAGE FILE .IVAN יש לו (כמה...) מחשב בבית ולא חווה של סרברים במרטף של NKWDולכן IVAN לא בודק ולא משנה ובכלל שוכח מזה שיש לו שמה גם זכרון וירטואלי.חלונות עושה לו את עבודה לבד ואוטומתי.
פורסם 2009 ביוני 716 שנים אפשר להתקין דרייבר לא חתום בWIN7 64BITעובדה התקנתי את הדרייבר של התוכנה ידנית והיא עדיין לא עובדת (הכונן לא מופיע) וכן צריך את זה גם ב64 ביט... אם אני רוצה ליצון כונן מהיר במיוחד או משהו חד פעמי שימחק בלי שאריות אין פתרון יותר טוב מRAMDISK
פורסם 2009 ביוני 716 שנים וכן צריך את זה גם ב64 ביט... אם אני רוצה ליצון כונן מהיר במיוחד או משהו חד פעמי שימחק בלי שאריות אין פתרון יותר טוב מRAMDISKאת הזמן שתחסוך בריצה (ותהיה ריאלי, אתה לא הולך להריץ על זה CRYSIS) אתה תשלם בקריאה מהדיסק הקשיח וכתיבה ראשונית לכונן,מה גם שחלונות (מויסטה והלאה) יודעת להקצות טוב מאוד זכרון לתוכנות ויכול להיות מאוד שזה כבר רץ מהזכרון במצב הנוכחי, ע"ע superfetch.בקשר למשהו שימחק בלי שאריות:הבעיה בחלונות (לדורותיה) עם השאריות זה לא מה שהתוכנה משאירה בספריה בה הותקנה, זה מה שנכתב ברג'יסטרי והשאריות שנזרקות לכל מיני ספריות כמו SYSTEM32.
פורסם 2009 ביוני 716 שנים אפשר להריץ דפדפן על זה ולסגור את כל המידע שלו בכונן (סטייל SANDBOXIE) ואז אתה מקבל גלישה חסרת עקבות אמיתית (על המחשב שלך לא באינטרנט עצמו)
פורסם 2009 ביוני 716 שנים תשוטט קצת בTOR בנוגע לאבטחת מידע... ההמלצה הגורפת לבטיחות מוחלטת היא מינימום שימוש בווליום TRUECRYPT ועד שימוש בRAMDISK כוללני (מערכת שלמה על הRAMDISK)בעיקרון לי אין צורך בכזו בטיחות מידע... אבל יש אנשים שכן והנושא דיי מעניין אותי בתכלס
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר יש לכם אולי עוד רעיונות איך לנצל את ה-ramdisk, מלבד אילו שהצגתי במדריך ? חשבתי למשל על עוד כמה רעיונות, אמנם יותר רלוונטים לכונן גדול יותר בזכרון, אבל בכל זאת: לכידת וידאו עם FRAPS ישירות לזכרון - ביצועי הכונן הקשיח לא ישפיעו על ביצועי הלכידה. הורדות torrent/emule ישירות לזכרון - מניעת thrashing ופרגמנטציה. גם שקט מוחלט לא יזיק... Winrar Temp... עוד ?
פורסם 2009 ביוני 916 שנים אין שום הבדל בביצועים לפי המדריך ! עדיף כבר להישאר עם 3GB - או לחילופין לעבור למ"ה 64 ביט (אם אפשר).
פורסם 2009 ביוני 916 שנים תודה רבה על המדריך!לאיזה שיפור ביצועים אפשר לצפות אם שמים את ה-cache של הדפדפן ב-ramdisk?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.