פורסם 2009 ביוני 516 שנים שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב המפרט שלו הואE7400לוח אם של GIGABYE עם כרטיס מסך מובנה MATXE7AUM-DS2HWD 500GB BLACKוזכרונות OCZ רגילים 4GBבנוסף קניתי מארז של HEC קטן מאוד (יחסית) עם ספק בגודל TFX 250Wאני הרכבתי אותו והפעלתי אותו והכל היה נראה בסדר בביוסתמיד שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא נעצר באמצע ההתקנה והמחשב פשוט קופא או עושה ריסטניסיתי לראות מאיפה מקור הבעיה ופשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי זה הספקיכול להיות שהספק לא מחזיק את המחשב?
פורסם 2009 ביוני 516 שנים יש סיכוי, אבל זה לא סביר, האם ההתקנה תמיד נתקעת באותו מקום או שזה כל פעם במקום שונה?
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מתי נתקע ? איך נתקע ?כמה דקות הוא אומר נשאר לסוף התקנה ?מש שיותר יותר פרטים יותר יעזור.
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מחבר לפעמים נתקע עוד לפני שהוא אומר "PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD"הרבה פעמים הוא נתקע באזור אחרי COPYING FILESכלומר שהוא עושה EXPANDING FILES הוא באיזה שהוא שלב קופאובכלל ההתקנה של ווינדוס מתבצעת בצורה די איטית (מעבר מכל חלון לחלון)בדקתי בביוס את הטמפ והם היו ממש בסדר 30 למעבד ו33 ללוח אם... אז די הורדתי את האופציה של התחממות יתרניסיתי גם אחרי זה להתקין XP סתם לראות מה קורה והוא התקין לי אותו אבל אז שהוא עושה ריסט כדי להפעיל את ההתקנה (שכבר לא צריך את הדיסק בעיקרון) הוא קופא ברגע שהוא בא לטעון את ההארדדיסק (BOOT ממנו)עריכה:עכשיו שאני חושב על זה יש מצב אולי זה ההארדדיסק? כאילו גם בהתקנה של ויסטה שהוא מחלץ קבצים וגם שהוא בא לטעון ממנו את הXP זה נתקעאולי הוא פגום או משהו? איך אני ידע?
פורסם 2009 ביוני 516 שנים יכול להיות כל דבר.נסה עם חצי זכרון. לאפס הגדרות ביוס לדיפאולט.תריץ MEMTEST86 לזכרון.נסה לינוקס מ CD ללא התקנה.
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מחבר יכול להיות כל דבר.נסה עם חצי זכרון. לאפס הגדרות ביוס לדיפאולט.תריץ MEMTEST86 לזכרון.נסה לינוקס מ CD ללא התקנה.חצי זיכרון ניסיתיגם הגדרות ביוס לדיפולט עשיתיאיך אני עושה את הMEMTEST הזה?וכרגע המחשב לא יהיה אצלי עד יום ראשון התייאשתי כבר נתתיאותו לאבא שלי אולי בעבודה שלו יגלו...יומיים רצוף ניסיתי להתקין עליו משהו...
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מחבר טוב אני אוכל לבדוק את זה רק ביום ראשון כנראה..ודרך אגב אני זוכר שברגע שהדלקתי את המחשבליד הCPU היה משהו שנקרא PHASE LED שהדליק משהו כמו5-6 לדים איזה 2 בירוק 2 בצהוב ו2 באדום (כמו מד כזה או משהו)מזה אומר? יכול להיות שזה מקור הבעיה?
פורסם 2009 ביוני 516 שנים יכול להיות שלא התקנת את הCPU כמו שצריך אבל לפי דעתי זה מצב לא הגיוני אם המעלות הם בסביבות ה30+....יכול להיות שנדפק לך ההארד דיסק, זה נראה הכי הגיוני, תנסה לעשות את מה שIvan אמר לך לעשות..בכל מקרה הכי הגיוני לפי דעתי זו בעיה בCPU או בהארד דיסק(יותר בכיוון של ההארד דיסק)
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר טוב בקיצור אני אלך לKSP כבר אני יגיד להם שיש בעיה באחד החלקים שהביאו לי...
פורסם 2009 ביוני 616 שנים אז בסופו של דבר אתה אומר שתקח לחנותותתן להם לשבור תראש? זה עושה תתראד ממשמיותר,מצד אחד ביקשתה עזרה באיתור הבעיה ובסוףמסתבר שאתה כבר לא מעוניין לאתר אותה,חבל כי אם הייתה מאתר קודם את הגורם לבד אז הייתה מסדר תבעיה הרבה יותר מהר,פשוטמגיע אליהם ואומר להם החלק X לא טוב לפי בדיקה Y תחליפו ליאם תתן להם לבדוק זה כבר יקח יותר זמן
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר אחי אני לא רואה כאן שמישהו עזר לירושמים לי או מעבד או הארדדיסק אז מה עכשיו אני יתחיל לשבור תראשאני יראה אצלהם בדיוק מה הבעיה ויסדר אותה...חשבתי אולי הבעיה הזאת מוכרת ויודעים בדיוק מה הפתרון לזהאבל ברור שהבעיה היא משהו חומרתי שאני עצמי לא יכול לסדרוזה כרוך בהחלפה של רכיב אז גם ככה אני יצטרך ללכת לשם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.