פורסם 2009 ביוני 316 שנים 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 300, חריגה ל3502.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת: 33.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד: כן4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות: כן (לא חייב)5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר: לא6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב: הורדה רבה (הרבה מאוד מאוד), שירותי GAMER- משחקי אונליין ושרתים וכו'...7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי): אחד קווי, 2 אל-חוטי8.תשתית: הוט9.מה דגם המודם שקיים כעת: TERYAON כחול, לא רשום אליו דגם10.חברת נתבים מועדפת: D-LINK11.מה הציפיות שלך מהראוטר: שיגיע מאוד רחוק12.הערות נוספות-אם יש: אני מבקש שהראוטר יהיה על תקן N ולא על תקן G, שיגיע כ15 מטר אבל עם איכות טובה למחשבים.אני מוריד המון אז אני רוצה משהו שיכול לנוות את האינטרנט כמו שצריך - שאני יוריד והמחשבים האחרים כמעט ולא יושפעו מזה.
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מחבר DIR-615 של DLINK אבל בלי כרטיס N לא תהנה מכל היכולת שיש לו.אוקיי, סבבה, תודה רבה, הראוטר הזה באמת כזה טוב?
פורסם 2009 ביוני 516 שנים בתקציב הזה יש 2 ראוטרים בולטים - ה-DIR-615 שהצ'יף המליץ עליו, ו-Edimax 6524N.שהדגש הוא על יכולות אלחוטיות, הנטייה היא יותר לכיוון ה-D-LINK.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.