Lost Spirit פורסם 2009 ביוני 5 Share פורסם 2009 ביוני 5 בוודאי שיהיו מסודרים קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
SilentBob פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 המתכונים כוללים הזרקת וודקה או מזיגתה דרך חור קטן רק בשביל לשמור על האבטיח טרי,שכן אם תעשה את מה שIG הציע ותחתוך את האבטיח לקוביות,גם אם הוא יעמוד במקרר וגם אם תכסה אותו בנייר כסף/ניילון,עדיין אחרי שבוע הוא יהיה לא-מי-יודע-מה טרי..זה אפשרי,עושים ככה,אבל זה פחות מומלץ.. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
gtabak_37 פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 וכמה וודקה צריך להזריק לתוך אבטיח גדול-בינוני? כי הרי אם מזריקים יותר מדי אז הוא יהיה מר ולא טעים. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zambar פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 גאוני!!!!!! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
IG פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 המתכונים כוללים הזרקת וודקה או מזיגתה דרך חור קטן רק בשביל לשמור על האבטיח טרי,שכן אם תעשה את מה שIG הציע ותחתוך את האבטיח לקוביות,גם אם הוא יעמוד במקרר וגם אם תכסה אותו בנייר כסף/ניילון,עדיין אחרי שבוע הוא יהיה לא-מי-יודע-מה טרי..זה אפשרי,עושים ככה,אבל זה פחות מומלץ..בגלל זה מקודם כתבתי איפשהו שצריך להחזיק את האבטיח במקרר 5~7 ימים... בכלי סגור זה עדיין צריך להשאר די טרי קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
liav12 פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 המתכונים כוללים הזרקת וודקה או מזיגתה דרך חור קטן רק בשביל לשמור על האבטיח טרי,שכן אם תעשה את מה שIG הציע ותחתוך את האבטיח לקוביות,גם אם הוא יעמוד במקרר וגם אם תכסה אותו בנייר כסף/ניילון,עדיין אחרי שבוע הוא יהיה לא-מי-יודע-מה טרי..זה אפשרי,עושים ככה,אבל זה פחות מומלץ..רגע אז ברגע שאני מזריק לבפנים וודקה..זה לא יצא מהחור חזרה? כלומר זה ייספג באבטיח למרות הכמות שאני מכניס? אתה יודע למה אני מתכוון כאילו אני אשפריץ בפנים וודקה ואז הכל יעוף כזה... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
J0n1 פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 נראה לי שצריך להזריק לתוך האבטיח עצמו ולא לחלל שיש בו (אם יש)ולעשות זאת באמצעות מזרק סיכה כך שהנוזל יכנס ישר לאבטיח קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
djhenrya פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 תחסוך לך את כל הבלאגן, ב300 שקל האלה תקנה 100 גרם גראס איכותי... תן לכולם לעשן ותראה איך פתאום אף אחד לא יסתכל על הוודקה חחחחחחחחחחח מאיפה ?!?!? המתכונים כוללים הזרקת וודקה או מזיגתה דרך חור קטן רק בשביל לשמור על האבטיח טרי,שכן אם תעשה את מה שIG הציע ותחתוך את האבטיח לקוביות,גם אם הוא יעמוד במקרר וגם אם תכסה אותו בנייר כסף/ניילון,עדיין אחרי שבוע הוא יהיה לא-מי-יודע-מה טרי..זה אפשרי,עושים ככה,אבל זה פחות מומלץ.. ויתרה מזו ! האבטיח המוזרק (דרך חור קטן) הרבה יותר מדוייק כי האבטיח "שותה" כמה שהוא רוצה (ואתה לא מקבל משהו חזק מידיי). קח בחשבון שאם יש רק אבטיח - אז כל אחד יאכל בערך רבע אבטיח (כ350 גרם). קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bashash פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 וואי איך שבא לי לטעום את זה....בפעם הבאה שאני מזמין חברים אלי אני יעשה כזה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
IG פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 חחחחחחחחחחח מאיפה ?!?!? ויתרה מזו ! האבטיח המוזרק (דרך חור קטן) הרבה יותר מדוייק כי האבטיח "שותה" כמה שהוא רוצה (ואתה לא מקבל משהו חזק מידיי). קח בחשבון שאם יש רק אבטיח - אז כל אחד יאכל בערך רבע אבטיח (כ350 גרם). רק שבמיקרה כזה צריך אבטיח לא בשל לגמרי (לא אדום אלא וורדרד...) כי הבשל מתחיל להפריש מים ולא סופח את הוודקה... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
liav12 פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 עזבו אתכם שטויות אין על הוודקה בזוקה שלי [attachment deleted by admin] קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
SilentBob פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 ^ עוד לא שתית אותה?! אתה יודע,זה לא בדיוק מסוג המשקאות שמשתבחים עם השנים... : קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
yossi314 פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 מה לא משתבח עם השנים, זה לא ווסקי סקוטי? תגיו חבר'ס, כל הוודקה אבטיח הזה, זה לא קצת "הימור" נניח אחרי שהזרקת את הוודקה, אי אפשר ליפול על אבטיח "בנוני" ? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
SilentBob פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 כמו שכבר כתבתי,צריך לקנות במקום שבו אתה באמת יודע שמירב הסיכויים הם שהאבטיח יהיה מתוק..מנסיון,אם האבטיח לא מתוק,כל העניין יוצא נוראי. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
IG פורסם 2009 ביוני 6 Share פורסם 2009 ביוני 6 מתוק- אבל לא בשל מידי... (יש לי עכשו במקרר אבטיח שהייה מתאים בול- אין וודקה בנימצא ) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.