פורסם 2009 ביולי 416 שנים אני יפתח אחד ויראה אותו בפנים בביוס יש יש רק מאוורר אחד שמראה מהירות לא זוכר כרגע אם מעבד או צ'יפסט,לא ניראה הגיוני שיש לצ'יפסט מאוורר ולמעבד לאדווקא מאוד הגיוני, האטום הוא מעבד חדש שבמקרה הכי גרוע (330) צורך 8W אבל הצ'יפסט העתיק שלו צורך יותר ולכן גם מתחמם יותר מהמעבדבשביל ה-PicoPSU צריך גם שנאי 220V ל-12V DC?כן
פורסם 2009 ביולי 516 שנים אז ככה ,פתחתי אחד כזה מה 3 שיש לי המעבד אכן בסרק 70 מעלות ,יש מאוורר רק למעבד ולא לצי'פסט המאוורר של המעבד קטן מאוד והוא על 5000 סל"דכל הזמן גוף הקרור קטן כמו של הצי'פסט וזהו , בביוס הטרגט של הטמפ' הוא על 85 מעלות ללא אפשרות לשינוי,באתר אינטל רשום שהוא יכול להגיע ל 100 מעלות מקסי' אז הנה עובדה קיימת ATOM 330
פורסם 2009 ביולי 516 שנים אני אוהב כשיש אנשים שמדברים בלי שום מושג בנושא המעבד מצד ימין צ'יפסט מצד שמאל
פורסם 2009 ביולי 616 שנים IAKOVL אל תעשה רוח יותר מידי...עם המילים האילו.......בדקתי את העיניין ןזה נכון המאוורר יושב על הצי'פסט ולא על המעבד עכשיו אפשר להבין למה הוא חם ככה גם אתה לא היית חושב שיש מאוורר לצי'פסט ולמעבד אין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.