עבור לתוכן

בעיה ברשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

לאחרונה נדפק לי מתאם ה-USB של הרשת האלחוטית וקניתי חדש מדגם EDIMAX, משום מה הקליטה שהייתה במתאם הקודם (D-LINK), הייתה משמעותית טובה יותר מהקליטה במתאם החדש (קליטה נמוכה מאוד), בעבר שהיה לי מתאם של EDIMAX, הייתה לי בעיה דומה. האם יש דרך לתקן זאת מבחינת תוכנה או שפשוט המוצר עצמו דפוק (בהנחה שהוא לא מסוגל לקלוט את הרשת ממרחק של שני חדרים).

הראוטר עצמו מוגדר ועובד בסדר גמור במחשב נייד ובפלייסטיישן 3, אבל במחשב עם המתאם של EDIMAX הקליטה נמוכה מאוד ולכן אני לא יודע מה לעשות.

תודה רבה.

פורסם

לא אשים את האצבע איפה הבעיה כי אין לי את כל הנתונים.

אני ממליץ שתבדוק באיזה ערוץ משדרות הרשתות בסביבתך ותנסה לעבוד על כל ערוץ אחר, עד שתמצא ערוץ אופטימלי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה,

עקרונית כרגע זה על ערוץ 11, בעבר אני זוכר ששיחקתי עם זה אבל לא היה שינוי דרמטי, על איזה ערוץ אתה ממליץ והאם זה לא יפגע בחיבור של הפלייסטיישן והלפטופ?

ממה שאני רואה בקופסה של המכשיר, יש מצב שנקרא טורבו אבל אין לי מושג איך להפעיל אותו בנוסף אמורה להיות אנטנה (כבל שמצורף) אבל זה נראה רק כמו כבל מאריך ואין שום משדר.

תודה.

פורסם

איזה דגם רכשת? האם ניסית לעדכן DRIVER מהאתר של EDIMAX? איזה נתב יש לך?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא ניסיתי לעדכן דרייבר,

הראוטר אף הוא של אדימקס מדגם BR6114WG,

המתאם USB הוא מסדרת EW-7318Ug

עם המתאם היה מצורף דיסק התקנה, אני לא בטוח שהדרייבר באתר יותר חדש ממה שיש על הדיסק.

תודה רבה.

פורסם

מדובר בראוטר די ותיק וכרטיס די חדש. כדאי לעדכן קושחה לנתב ו-DRIVER לכרטיס הרשת ולהמשיך משם.

פורסם
  • מחבר

לדעתך זה יפתור את הבעיה?

עדכנתי בעבר את הקושחה של הראוטר, כיצד אני יודע האם יש גרסה חדישה יותר?

תודה.

פורסם

שלב ראשון בפתרון בעיות מסוג זה הוא עדכון קושחה לנתב ו-DRIVER לכרטיס. תוכל למצוא אותם באתר של EDIMAX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים