עבור לתוכן

America's Army 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כבר שלוש פעמים :pissed:

זה ממש מרגיז...

• תגובות 430
  • צפיות 41.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כבר שלוש פעמים :pissed:

זה ממש מרגיז...

אני התייאשתי באופן רשמי מהמשחק. כל הזמן היו בעיות להתחבר, עכשיו בכלל כשאני מנסה לעשות login אז המשחק קופא ונתקע. אני גם מבין שיש בעיה לעדכן אחרי שאתה מצליח את משימות האימון המעצבנות - נראה לי שאני אחכה עד שיצא פאצ' רציני.

פורסם

יש לך ברירה?

פורסם

המשחק לא עולה לי...

רושם שהמשחק לא זמין,

ואם אני מפעיל דרך הקובץ AA3.EXE אז זה רושם שלא תומך X64 :D

פורסם

כבר שאלת וענו לך - כן

אה מצטער, כניראה לא שמתי לב אחי...

ותגידו, AA2 עדיין פועל? שמעתי על זה משהו.. או שעכשיו זה רק 3? (מה שנשמע הרבה יותר הגיוני..)

פורסם

הוא ממשיך את הפרלודינג כי לא הייתי ביום שזה יצא, אבל מה בסוף, זה מלא באגים?

פורסם

אחרי שהרסו רישמית את סדרת AA,אני יכול להגיד רשמית:אמריקה,אתם חבורה של קאקרים. :xyxthumbs:

פורסם

טוב ניסיתי עכשיו על הבוקר לשחק טיפה

עשיתי תמסלול מכשולים (ד''א מישהו יודע מה זה שני הדברים שלפני המסלול ברשימה ?)

אחרי המטווח שהוצאתי בו 35 מ40 זה החזיר אותי למסך הראשי ואיפס לי הכל

מה נסגר איתם מה הם מטומטמים ? איך לא עולים על בעיות כאלה ?

פורסם

חח אצלי זה הבאג הכי מפגר אני עושה את המבחן על הm249 הm320 ורימונים.. בסוף הוא מראה תוצאות שהפגעתי בהכל ונכשלתי ברימונים , איך נכשלתי אם יש לי 6/6 מהזה סותר את עצמו

פורסם

אמריקס ארמי בפייסבוק

As we counted down to this release at 3PM today, none of us could have imagined the incredible number of players who would try to download and install this game at the same time. Due to this massive number of simultaneous connections, we're having some trouble keeping up with the demand.

This is also placing a tremendous load on our Authentication Servers, which may temporarily be causing some gameplay performance issues.

That's the bad news.

The good news is that absolutely everyone here at the Army Game Project, and our Partners, are working to resolve this problem, and you should see an increase in both accessibility and gameplay performance very soon. Once the load balances out a bit, both these elements will improve dramatically.

We are grateful for the overwhelming interest shown for America's Army 3, and we appreciate your patience. All issues will be resolved as soon as possible.

If you have issues or concerns, please email our Community Managers at aacm@americasarmy.com.

Thanks,

America's Army Game Project

פורסם

מעולה.

הם לפחות מודים שיש בעיות

טוב, משלם המיסים האמריקאי צריך לקבל מוצר מוגמר בשביל הכסף שהוא משלם :)

פורסם

אתם יכולים לעזור לי שאני ניכנס לאמריקס ארמי 3 רשום המידע איתו עבדת נאבד לעוד מישהו זה קרה אז אפשר עזרה מההההההההההההההההההה לעשותתתתתתתת :screwy:

פורסם

וואי וואי לא סיימתי את הpreloading וכבר ירד לי החשק...

פורסם

אז הבעיות עדיין ממשיכות אני רואה.. עשיתי את הM16 TRAINING על 100% ACCURACY והם קוראים לי NO GO...

אוח האמריקאים האלא...[br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 12:37:09

היה צריך להעביר בין החיילים שבאו לעזור לצוות הפיתוח משהו כמו "חוק איסור כיפכוף" כדי שהעבודה הייתה יותר חלקה ופחות ממולת באגים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים