פורסם 2009 ביוני 1816 שנים לא מצליח להיכנס למשחק!!! אני עושה LAUNCH GAME, זה פותח חלון של preparing to launch וסוגר אותו לאחר כמה שניות [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים ניסיתי שוב, הכל עובד מצויין. כניראה זה היה כי היו להם בעיות בשרתים כי כולם הורידו :-\ בכל זאת כולכם הגבתם בערך שעה אחרי שאמרתי שזה לא עובד עריכה: זה נוראי, אני הפעלתי את המחשב מחדש פעמיים כי המשחק לא יציב חובה לשחק בחלון. גם לכם זה ככה?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים רץ חלק על מקסימום אבל ברזולוציה 1024X768 .. אם אני משנה ל1280X1024(הרזולוציה הטבעית שלי), המסך עושה לי OUT OF RANGE(של הREFRESH RATE) ונדפקו לי ההגדרות.. אז כרגע אני נשאר על 1024X768..מסכים מסורבלים קצת.. נקווה לטוב
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים יש לי בעיה , אני מסיים את שני הTRAINING הראשונים , זאת אומרת מסלול מכשולים + Basic marksmanship והכל טוב ויפה מראה לי את ההתקדמות שלי ואז כשאני מסיים את הירי ולוחץ CONTINUE זה חוזר לי לMAIN MENU ומראה כאילו לא עשיתי כלום
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אני לא יכול לסיים את האימון הראשון כי כל הזמן המשחק נתקע אתה לפחות מצליח להכנס לאימון הראשון, יש כאלה שלא. מה הקטע שהמשחק פשוט נתקע איך שמנסים להכנס לאימון? אני מקווה שהם תיכננו שאנשים אשכרה ישחקו... ולמה יש שם enable punkbuster ? אם זה STEAM זה לא אמור להיות VAC ? יש בעיה עם WIN7 ו PB
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים לא כל המשחקים ב STEAM משתמשים ב VAC, חלק לא קטן מהם משתמשים ב PB. זה המפתחים בוחרים מה לקנות אין מגבלה בגלל ה STEAM (גם ל COD יש PB). גם אצלי הוא לא תמיד מצליח להינכס, אבל פעם אחת סיימתי אותו וכמו שאמרו זה לא עשה שום דבר בקיצור צריך לחקות ל PATCH....
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים גם אצלי אותה בעיה.. אני עושה 2 משימות אימון. אחת זה נועל ואת השניה זה משאיר פתוח כאילו לא עשיתי אותה.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים גם לי יש מלא בעיות...אני לא מצליח לעשות login עם השם שלי, זה אומר שהשרת לא עובד או שהאינטרנט שלי לא פעיל.גם באתר שלהם יש לי שגיאה כשאני מנסה להיכנס עם המשתמש שלי.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אם לאחר שפתחתי כבר משתמש ללא VETERAN של AA2 ונזכרתי שפעם היה לי ( אבל אני לא זוכר את הפרטים אולי רק את האימייל ) אפשר לעשות משהו אם אני מצליח להחזיר את הAA2? אוש אני צריך להרשם מחדש ?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים ראיתי שיש אפשרות בתוך המשחק גם לפתוח משתמש חדש וגם לשחזר מ AA2לגבי הבאגים ושלל הצרות, אנחנו כמובן לא לבד:http://forum.americasarmy.com/viewforum.php?f=104
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.