פורסם 2009 ביוני 1716 שנים לא ניראה לי שהבעיה היא STEAM, אם זה היה מ STEAM לכולם הייתה אותה בעיה. אני ב GAMER ואחרי כמה ניסיונות הצלחתי להפעיל את ה DECRYPTING והוא סיים אותו אחרי כמה שניות ומאז מוריד על 300K. יש פה עוד מישהו שמוריד על 300K, אני מאמין שגם הוא או ב GAMER או באחת מהספקיות החדשות. כל אלה שבאינטרנט רגיל בקושי מורידים כמו תמיד עריכה: 71%, בקרוב 72%...
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים לא ניראה לי שהבעיה היא STEAM, אם זה היה מ STEAM לכולם הייתה אותה בעיה. אני ב GAMER ואחרי כמה ניסיונות הצלחתי להפעיל את ה DECRYPTING והוא סיים אותו אחרי כמה שניות ומאז מוריד על 300K. יש פה עוד מישהו שמוריד על 300K, אני מאמין שגם הוא או ב GAMER או באחת מהספקיות החדשות. כל אלה שבאינטרנט רגיל בקושי מורידים כמו תמיד עריכה: 71%, בקרוב 72%... tאתה יכול לעלות את הקובץ ClientRegistry.blob שנמצא בתיקיית סטים שלך לRAPIDSHARE או משהו? תודה
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים אחרי שאני אסיים להוריד, החיבור בארץ לא מאפשר להעלות ולהוריד באותו זמן אחרי שאני אראה CHUCK אני אוכל להתחיל לשחק נ.ב. נישאר עוד 15%
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים אני ב 70% ויש לי הרגשה שאני צריך לעבור את האימון הראשוני במשחק. אז אני פורש לישון...
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים המשחק אצלי כבר 4 ימים , מחכה לו כבר המון זמן , אבל אני מנסה להכנס וזה עדין עושה PRE LOADING
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים המשחק עובד בצורה נוראית אני לא מצליח ליצור חייל השתמשת בכינוי מ STEAM או נרשמת לאתר של AA3?
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים המשחק אצלי כבר 4 ימים , מחכה לו כבר המון זמן , אבל אני מנסה להכנס וזה עדין עושה PRE LOADING צא מSTEAM וכנס שוב.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים שיחקתי עכשיו באימונים, בלי יוזר זה טוב...אני לא מצליח להיכנס עם היוזר!! מישהו יודע למה?ערן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.