עבור לתוכן

America's Army 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא ניראה לי שהבעיה היא STEAM, אם זה היה מ STEAM לכולם הייתה אותה בעיה. אני ב GAMER ואחרי כמה ניסיונות הצלחתי להפעיל את ה DECRYPTING והוא סיים אותו אחרי כמה שניות ומאז מוריד על 300K. יש פה עוד מישהו שמוריד על 300K, אני מאמין שגם הוא או ב GAMER או באחת מהספקיות החדשות. כל אלה שבאינטרנט רגיל בקושי מורידים כמו תמיד :nixweiss:

עריכה: 71%, בקרוב 72%...

• תגובות 430
  • צפיות 41.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני אפילו לא ב 53% כשההורדה מתחילה ב 52% :-\

פורסם

לא ניראה לי שהבעיה היא STEAM, אם זה היה מ STEAM לכולם הייתה אותה בעיה. אני ב GAMER ואחרי כמה ניסיונות הצלחתי להפעיל את ה DECRYPTING והוא סיים אותו אחרי כמה שניות ומאז מוריד על 300K. יש פה עוד מישהו שמוריד על 300K, אני מאמין שגם הוא או ב GAMER או באחת מהספקיות החדשות. כל אלה שבאינטרנט רגיל בקושי מורידים כמו תמיד :nixweiss:

עריכה: 71%, בקרוב 72%...

tאתה יכול לעלות את הקובץ ClientRegistry.blob שנמצא בתיקיית סטים שלך לRAPIDSHARE או משהו?

תודה

פורסם

אחרי שאני אסיים להוריד, החיבור בארץ לא מאפשר להעלות ולהוריד באותו זמן :P אחרי שאני אראה CHUCK אני אוכל להתחיל לשחק :D

נ.ב.

נישאר עוד 15% ;)

פורסם

DAMN YOU!! :lol:

פורסם

אני ב 70% ויש לי הרגשה שאני צריך לעבור את האימון הראשוני במשחק. אז אני פורש לישון...

פורסם

המשחק עובד בצורה נוראית :screwy: אני לא מצליח ליצור חייל :pissed:

פורסם

מה זאת אומרת ?

פורסם

המשחק אצלי כבר 4 ימים , מחכה לו כבר המון זמן , אבל אני מנסה להכנס וזה עדין עושה PRE LOADING

פורסם

המשחק עובד בצורה נוראית :screwy: אני לא מצליח ליצור חייל :pissed:

השתמשת בכינוי מ STEAM או נרשמת לאתר של AA3?

פורסם

המשחק אצלי כבר 4 ימים , מחכה לו כבר המון זמן , אבל אני מנסה להכנס וזה עדין עושה PRE LOADING

צא מSTEAM וכנס שוב.

פורסם

אתה חושב שלא ניסיתי ? :(

פורסם

אתה חושב שלא ניסיתי ? :(

לי זה עבד.

תנסה ללחוץ על play game בדף של AA3.

פורסם

וואי חשבתי שזה הוריד את כל המשחק, איזה בעסה עכשיו...

מישהו כבר משחק?

פורסם

שיחקתי עכשיו באימונים, בלי יוזר זה טוב...

אני לא מצליח להיכנס עם היוזר!! מישהו יודע למה?

ערן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים