עבור לתוכן

עזרה | בעיה הדלקת המחשב.

Featured Replies

פורסם

שלום , את האמת אני כבר מיואש !

קנייתי מחשב מאיבורי ( אל תקנו ) והוא במילים עדינות חרא מחשב - די חדש .

עכשיו , המחשב התקלקל , אני מפעיל אותו הוא מגיע לרגע שהוא טוען את הויינדוס, מופיע מסך כחול ועושה ריסטרט (אני לא יכול לראות מה מופיע במסך כחול כי זה מהר )

עכשיו אני הולך לוקח את הארדיסק שלו מחבר למחשב אחר פועל מצויין , אני הולך לאיבורי , הם מחזירים לי את המחשב באותו צורה, אבל מה הם החליפו ? את הצורב שבכלל עבד מצויין ! וכתבו לי הבעיה בווינדוס של הלקוח .. אמרתי טוב עשיתי פירמוט , עדין אותו בעיה , ושוב אניצריך להחזיר להם את המחשב שזה די רחוק ..

יש לכם הצעה אחרת ?!

תודה אור.

פורסם
  • מחבר

שיניתי , יש עוזרים ?

פורסם

נסה להריץ את הווינדוס בSAFE MODE, כמו כן נסה להריץ את ה ווינדוס מהדיסק ( קבע את כונן הדיסקים כ PRIMARY, הכניס דיסק ווינדוס ותראה אם זה עולה )

המון דברים יכולים לגרום לזה.. חימום יתר של המחשב, וירוס בווינדוס ( אבל מכיוון שעשית פירמוט זה כנראה לא זה ), או בעיה בלוח כרטיס מסך...

נסה בכל זאת להבין מה רשום במסך הכחול הזה ונסה להריץ את המחשב ב SAFE MODE - כאשר הוא לא מפעיל נגיד כרטיס מסך או כרטיס קול - אולי הבעיה בהם?

פורסם
  • מחבר

סייף מוד לא עובד, עושה אותה בעיה.

המחשב הזה שמכניסים דיסק של ווינדוס אינו מפעיל אותו אוטומטית לא יודע למה למרות שיש לדיסק bootable.

פורסם

נתק את כרטיס המסך ונסה להריץ, נסה להחליף זיכרונות ונסה להריץ, אם שתיהם לא עובדים אז לפחות שללת ואז הכיוון הוא כנראה ללוח

פורסם

נתק את כרטיס המסך ונסה להריץ, נסה להחליף זיכרונות ונסה להריץ, אם שתיהם לא עובדים אז לפחות שללת ואז הכיוון הוא כנראה ללוח

אתה מקדים את המאוחר.... קודם כל תגדיר בביוס BOOT FROM CD אז תנסה להתקין מערכת הפעלה אחרת (כך ממישהו אחר ;) )

מה שעושים באייבורי זה לשלול בעיות חומרה, הם בודקים את הרכיבים בנפרד ושהכל עובד מחזירים. אני לא קונה שם יותר!

פורסם

אתה לבטל בוט בשגיאה ואומר לנו מה כתוב

במסך כחלו הכל אחרי ה ***STOP שיש שמה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

IVAN, איך אני מגיע למצב שאתה נמצא בו ..

תודה.

פורסם

IVAN, איך אני מגיע למצב שאתה נמצא בו ..

תודה.

בדיור כמו למצב בטוח, ושם רק לבחור מה שסימנתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים