עבור לתוכן

BB Gun והזמנתו מחול

Featured Replies

• תגובות 47
  • צפיות 16k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המכשיר הזה

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26066

המחיר היה מפתה אמרתי ננסה אני לא מצפה ליותר מידיי

והמכס יהיה על המחיר של כל החבילה או רק על המכשיר?

פורסם
  • מחבר

כל החבילה + משלוח

פורסם

סבבה חישבתי זה יצא 80 -90 שקל סביר

אבל ביקשתי מהם לרשום שזה עלה פחות מ 50 או מתנה אם הם רשמו זה אמור להגיע אליי בלי בעיה?

פורסם
  • מחבר

סביר להניח שזה יעוכב...

במכס כולם סתומים אחד אחד עד שזה נוגע לכסף...

פורסם

ומה אני יקבל מכתב?

בנוסף איפה המכס בכלל אני אשדודי יש בכל עיר?

פורסם
  • מחבר

יהיה לך כתוב בדיוק לאן להגיע

פורסם

אם כבר בענייני מכס. הזמנתי כוונת טלסקופית, והיא לא עושה רושם של להגיע, למרות שDX שלחו אותה. לא שמעתי גם כלום מהמכס.

החבילה נשלחה לפני יותר משבועיים.

פורסם

כוונת טלסקופית :s05:

פורסם
  • מחבר

DX קצת איטיים בזמן האחרון...

פורסם

אני חושב שהמשלוח והדואר הם מה שלוקחים את הזמן אני הזמנתי כמה דברים בנפרד מס' חבילות וכולן נשלחו לאחר שלושה ימים נראה כמה זמן יקח להם להגיע

פורסם

מצחיק, כי האקדח הקטן והמסכן הזה זה מה שעניין אותי מספיק כדי להתעניין בתחום, ואני בשלבי רכישה של G36C והצטרפות לגירית+התאגדות הקלעיה.

אני מאחל לך מקרב לב, קצת לחשוב להבא. לא כל מי שקונה צעצוע הוא חוליגן סדיסטי, ילד, חלקנו יודעים שצעצועים מסוכנים הם מסוכנים.

יש לך G36C של חברה סינית מסריחה .. תתכונן לקבל מכתביי זימון מחיל הנחתים של ארה"ב ..

האקדח הקטן והמסריח הזה גורם לספורט לא להתקבל כחוקי בארץ.

והפלת את עצמך, גירית כבר לא קיימת (קימת על הנייר אבל מתה לגמרי, לא עושה אירועים וכד') ואין קשר ישיר בין איחוד הקליעה לטקטיקבול.

ואני ממליץ לך לחשוב לפני שאתה לוקח לבית הספר שלך רפליקה של אקדח ומפחיד ילדים ומורים לפני שתגדיל את הנזק שרבים אחרים עשו כשעשו כמוך, ילד.

פורסם

ואני ממליץ לך לחשוב לפני שאתה לוקח לבית הספר שלך רפליקה של אקדח ומפחיד ילדים ומורים לפני שתגדיל את הנזק שרבים אחרים עשו כשעשו כמוך, ילד.

מישהו אמר משהו על בי"ס? מישהו אמר משהו על הפחדה מכוונת?

וסליחה שאני לא שופך כמה אלפים על תחביב שאני רק עכשיו נכנס אליו. אדיוט. אולי כשתתחיל להרוויח כסף לבד תבין למה.

פורסם

הזמנתי מDX סכין והיא עברה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים