עבור לתוכן

האם להסכים להחלפת מסך ה-Dell 2007WFP שלי ב- Dell2209WA?

Featured Replies

פורסם

לאחר שימוש של כשנתיים במסך ה-Dell 2007WFP, התחילו להופיע סימני צריבה בחלק העליון של המסך לאחר כמה שעות שימוש בו.

פניתי למעבדת CPM במסגרת האחריות, והוא הוחלף במסך Dell2209WA (במהירות וביעילות לאחר מספר ימים, יש לציין).

העניין הוא שלא נאמר לי שהמסך הוחלף בדגם אחר. כשבאתי לאסוף אותו, שמתי לב שהוא שונה מה- 2007WFP (שמתי לב ששקעי ה-USB ממוקמים בדופן השניה של המסך לעומת ה-2007WFP מה שבעצם גרם לי להסיר במעבדה את כיסוי הניילון הלבן ולגלות שזהו מסך שונה), ולאחר בדיקה מהירה התברר שזהו כאמור ה-2209WA.

לאחר מחקר קצר, הנתונים מראים שפרט לעובדה שה-Dell2209WA גדול מה-2007WFP בשני אינץ', עם ניגודיות משופרת של 1:1000 לעומת 1:800 - אין לו ממש יתרון על ה-2007WFP. להיפך - חסרות לו כניסות הוידאו שיש ל-2007WFP, שזה S-VIDEO ו-COMPONENT, אין תמונה בתוך תמונה, אין אפשרות למסך מפוצל, גודל פיקסל גרוע יותר - 0.258 ב-2007WFP לעומת 0.282 ב-2209WA, פאנל S-IPS ב-2007WFP לעומת -E-IPS ב-2209WA.

כרגע לא לקחתי את המסך מהמעבדה עד לבירור העניין ע"י המנהל שם, אני חושב למרות שמסך ה- 2209WA שקיבלתי חדש - הוא עדיין נחות מה-2007WFP.

האם היבואן יכול להחליף לי למסך נחות יותר מזה שמסרתי? המסך היחיד שמתקרב בנתוניו ל-2007WFP הוא ה-2408WFP, עם HDMI, PIP, גודל פיקסל טוב יותר של 0.270 (לעומת כזכור 0.282 ב-2209WA) וכו', אולם הם לא מוכנים כרגע להחליף לכזה אפילו לא בתוספת תשלום.

מה דעתכם?

פורסם

המסך שהוצע לך מצויין.

אם לא חסרות לך כניסות הוידאו, פשוט קח אותו. הרווחת עוד 2 אינצ'.

אם חסרות לך כניסות הוידאו, אמור ליבואן שאתה חייב את כניסות הוידאו, ואתה דורש מסך מקביל עם כניסות וידאו.

פורסם
  • מחבר

כן, כניסות הוידאו חשובות לי, מה גם ש-2007WFP עולה היום לפי ZAP, כ-2400 ש"ח (זהה למחיר ששילמתי לפני שנתיים, יופי של שמירת ערך), לעומת כ-1700 ש"ח ל- 2209WA.

האם ה-Dell2007WFP מיוצר עדיין?

אם לא - איזה מסך מקביל לו? לדעתי כמו שציינתי, זה רק ה-2408WFP. הבעיה שהוא 24", ואני לא מאמין שהם יחליפו למסך הזה..

פורסם

אצלי בדיוק אותה בעיה... יש לי דליפת אור די חמורה בקצוות ואמרו לי להביא את המסך לבדיקה\תיקון\החלפה (יש לי 2007FP) הבעיה שלא נראה לי שהם יסכימו לשדרוג...

פורסם

לא, אבל לדעתי את ה-2007FP עוד אפשר להשיג.

בקש אחד כזה.

פורסם

הפסקתי לעקו באחרי הגרסאות שלהם בזמן האחרון, יש לך מושג מהי הגרסה האחרונה (REV) ל 2007FP?

פורסם
  • מחבר

המסך שהוצע לך מצויין.

אם לא חסרות לך כניסות הוידאו, פשוט קח אותו. הרווחת עוד 2 אינצ'.

אם חסרות לך כניסות הוידאו, אמור ליבואן שאתה חייב את כניסות הוידאו, ואתה דורש מסך מקביל עם כניסות וידאו.

Nemesis, האם אתה יודע איזה מסך מקביל ל-2007WFP? לדעתי כמו שציינתי, זה רק ה-2408WFP. הבעיה שהוא 24", ואני לא מאמין שהם יחליפו למסך הזה..

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי, בקש את ה-2007FP.

אין מצב שאני חוזר למסך שהוא לא WIDE.

הצעות נוספות?

פורסם

אין הצעות נוספות.

ה-2007WFP לא מיוצר עוד ואין להשיגו. המסך שהחליף אותו ב-20" הוא TN נחות משמעותית. זה מרשים שהם החליטו לתת לך 2209WA במקום לנסות לדחוף לך את ה-TN.

כמו שאמר Nemesis: השאלה האמיתית היא האם חסרים לך הדברים הקטנים שיש ב-2007WFP ולא ב-2209WA. כי אם לא, ה-2209WA אופציה טובה מאוד. התמונה שהוא מציג לא פחות טובה, והוא גדול יותר (מה שעדיף למשחקים/סרטים).

אם חשובים לך אותם דברים שאין ב-2209WA, אתה צריך להסביר את זה להם, ולא להתפשר. יכול להיות שהם ישתכנעו לצ'פר אותך ב-2408WFP (שהוא אגב, S-PVA, לא S-IPS - האם זה מפריע לך?). יכול להיות שיציעו את ה2007FP הלא רחב (שהוא לדעתי מסך יותר נוח כמעט לכל דבר מאשר הרחב, אבל זו דעתי, וכנראה לא תסכים איתה). כמובן גם לזה אתה רשאי לסרב. ייתכן שתוכל לבקש זיכוי כספי, ולהשתמש בכסף כדי לקנות מסך אחר.

פורסם
  • מחבר

תודה QTTP.

האם פאנל S-PVA נחות משמעותית מ-S-IPS?

שימושיי במסך הם משחקים לעיתים רחוקות יחסית כגון COD4, שימוש בתוכנות גרפיות כגון Cinema 4D ו-paintshop pro, תיכנות,צפיה בסרטים וכמובן גלישה באינטרנט.

פורסם

האם פאנל S-PVA נחות משמעותית מ-S-IPS?

לא. לשניהם יש יתרונות וחסרונות זה לעומת זה. ל-IPS זוויות צפייה קצת יותר טובות (ב-PVA יש אובדן גוונים כהים בזווית ישרה והוא קצת מחוויר בזוויות קיצוניות), אבל מצד שני ל-PVA אין הילה סגולה והניגודיות קצת יותר טובה.

פורסם

אם אתה כל כך רוצה 2007WFP, אני אשמח להחליף איתך את שלי בתמורה ל- 2209WA :smile1:

פורסם
  • מחבר

זה מרשים שהם החליטו לתת לך 2209WA במקום לנסות לדחוף לך את ה-TN.

אגב לא מדוייק, למיטב ידיעתי הם חייבים לספק מסך מקביל או טוב יותר. TN לא ממש מקביל ל-S-IPS :)

qwerty1987 - אין שום בעיה, במידה והוא חדש ארוז בקופסה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים