עבור לתוכן

פנל tn או פנל e-ips ????

Featured Replies

פורסם

סוף שנה החלטתי לשדרג את המסך שלי ( 17 אינץ flatron l1730s) קראתי את הנושא של ההבדל בין הפאנלים בלינקיה

וגם דיון ובוא היו דעות על ההבדלים בין הפאנלים ( ששם היו הרבה דעות שסותרות אחת את השניה) ועדיין לא החלטתי....

מה עדיף לקנות פנל tn או פנל e-ips ????

אם אני קונה פנל tn זה t220 ואם או את ה- 2209WA .....

אני יספר לכם קצת על השימושים שלי ותעזרו לי להחליט:

רואה הרבה סרטים

משחק במשחקים כבדים (ויש מחשב בהתאם)

וגולש באינטרנט

זה בערך לפי סדר , אני לא פריק של תצוגה והיא לא כל-כך משנה לי

ואולי בגלל שאף פעם לא ראיתי סרט באיכות טובה על מסך טוב.

לעומת זאת כשאני קורא טקסטים הרבה זמן כואבות לי העינים ,

עם 2 המסכים זה אמור להשתפר או שדווקא ב t220 זה יחמיר??

תודה על העזרה ויום טוב....

אההה ויש תאריך משוער ל e-ips של lg 23 אינץ שאמור לצאת?

פורסם

אם אתה משווה את הT220 עם הארגונומיה הבסיסית ביותר, ל2209WA שטוב ממנו בכל הרמות, כולל ארגונומיה, אז ברור ה2209WA

זויות צפיה טובות יותר (חשוב מאוד לסרטים, במיוחד אם אתה לא רואה סרט כשאתה על כסא מול המחשב), איכות טובה יותר, צבעים חיים יותר, אני רק נהנה מהמסך הזה...

הT220 במקרה הזה הוא הגרוע ביותר, בגלל הארגונומיה שלו, אפילו להזיז את המסך בשביל שתוכל לראות טוב במסך TN אתה לא יכול לעשות איתו.

פורסם

אכן, השוואה ל-2243 למשל הייתה אולי קצת יותר הגיונית. בלי קשר ה-2209 טוב בהרבה.

פורסם

השוואה מגוחכת,כיוון שהמחיר כמעט כפול.

אם עיקר השימוש לסרטים ומישחקים,אז 1920X1080 עדיף.

‏W2353V 23'' LCD 2ms 1:50000 DVI HDMI של LG .

‏2333SW 23'' LCD 5ms 1:20000 DVI של סמסונג.

פורסם
  • מחבר

לא שאלתי מה יותר טוב.....

אני לא מבין קראתם את הכל או רק את הכותרת????

תענו בבקשה לשאלות שלי.

ה t220 או כל tn 22 אחר אני יוכל לקרוא טקסטים ביותר נוחות או בפחות בהשוואה למסך שיש לי עכשיו..

ולפי השימושים שלי שווה להשקיע עוד כסף ב -dell או לקנות אחד מהמסכים שהמצלתם פה???

פורסם

אם יש את התקציב, עדיף לקחת פאנל טוב יותר מTN אני מאד נהנה מפאנל הM-PVA של המסך שלי.

אבל הכל עניין של תקציב, מסכי הTN של היום כבר נותנים איכות תצוגה שהיא לא מחרידה כמו בעבר.

אגב, ככל שהרזולוציה גבוהה יותר יותר טוב למשחקים מגיע לדעתי עם סייג, משחקים כבדים ברזולוציות גבוהות מצריכים מחשב מטורף.

פורסם

ה2209WA

זויות צפיה טובות יותר (חשוב מאוד לסרטים, במיוחד אם אתה לא רואה סרט כשאתה על כסא מול המחשב), איכות טובה יותר, צבעים חיים יותר, אני רק נהנה מהמסך הזה...

פורסם

לעניות דעתי כמעט כל מסך שתקנה היום יציג ביצועים עדיפים על ה-CRT הזקן שלך.

פורסם
  • מחבר

אין לי crt...... ופעם זה נחשב למסך טוב מאוד (קניתי לפני 4-5 שנים)

ואיפה אפשר לראות את ה dell בתצוגה???

פורסם

בעבר מסך עם פאנל איכותי עלה פי 3 - 4 בהשוואה למסך עם פאנל TN. בזכות E-IPS פאנל TN לא רלוונטי לחלוטין למעט המקרים בהם מחפשים מסך ב-600 שקלים. לדעתי תוסיף עוד 300 - 400 ורכוש 2209 שמתעלה על 220 בכל פרמטר אפשרי. אם אתה לא לחוץ למסך חדש חכה למסכים E-IPS של חברות אחרות. המסכים של LG מגיעים ממש בקרוב.

פורסם
  • מחבר

מה זה קרוב??? חודש, חודשיים, חצי שנה?

פורסם

ה2209WA

גם לי יש 2209WA ואני מאוד מרוצה מהבחינות שהוזכרו בהודעה המצוטטת.

מה שכן, 22" רחב זה גודל סביר ולא מטורף כמו שמתרשמים אנשים בעלי מסכים קטנים יותר.

פורסם

22 הוא ממש לא גודל "מטורף".

פורסם

1. E-IPS עדיף על TN, אין בסיס אפילו להשוות

2. 22" או כל גודל "גדול" אחר הם לא בעיה, מתרגלים אחרי שבוע~שבועיים גם למסך הגדול ביותר

פורסם

באותו תקציב כן, ללא ספק, E-IPS יותר משתלם. במחיר גבוה יותר ( 600 - 800 שקלים תוספת) כבר לא. TN התפתחו משמעותית בשנים האחרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים