עבור לתוכן

Borderlands E3 09: Exclusive Trailer לדעתי ניראה רע מאוד

Featured Replies

פורסם

אתם שוכחים שהמשחק אמור להיות משחק תפקידים (או יותר מדוייק שילוב של RPG ו FPS ומשחקי מירוצים) מה שבעיני הופך אותו למאוד מעניין. אם השילוב הזה יצא טוב כמו ב FALLOUT 3 אז בהחלט יש למה לצפות.

גרפיקה או מיליון נשקים פחות מעניינים אותי אישית (אלא אם כן מדובר במשחקים שזה כל מה שיש להם להציע).

פורסם
  • מחבר

זה שאפשר ליראות בגוף ראשון לא הופך אותו ל FPS. הוא RPG בגוף ראשון. יש הבדל קטן מאוד בין RPG בגוף ראשון ל FPS והוא ש FPS הרבה יותר מהירים יותר מבחינת ההתקדמות, לדעתי זה מה שהפיל את FAR CRY 2, ההתקדמות בו הייתה נוראית וחצי מהזמן רק הייתה ברכב מנסה להגיע לצד השני של המפה.

פורסם

זה שאפשר ליראות בגוף ראשון לא הופך אותו ל FPS. הוא RPG בגוף ראשון. יש הבדל קטן מאוד בין RPG בגוף ראשון ל FPS והוא ש FPS הרבה יותר מהירים יותר מבחינת ההתקדמות, לדעתי זה מה שהפיל את FAR CRY 2, ההתקדמות בו הייתה נוראית וחצי מהזמן רק הייתה ברכב מנסה להגיע לצד השני של המפה תוך כדי היתקלויות בלתי נגמרות באויבים שלפני דקה הרגת ועכשיו שבו לחיים

פורסם

זה שאפשר ליראות בגוף ראשון לא הופך אותו ל FPS. הוא RPG בגוף ראשון. יש הבדל קטן מאוד בין RPG בגוף ראשון ל FPS והוא ש FPS הרבה יותר מהירים יותר מבחינת ההתקדמות, לדעתי זה מה שהפיל את FAR CRY 2, ההתקדמות בו הייתה נוראית וחצי מהזמן רק הייתה ברכב מנסה להגיע לצד השני של המפה.

שמע בא לא נכנס לוויכוחים על הגדרות של ז'אנרים, אבל זה לא מדוייק. RPG יכול להיות מנקודת מבט של גוף ראשון ועדיין לא יהיה FPS אם אין חשיבות למיומנות (SKILLZ ;)) של השחקן. אם כשאתה יורה באוייבים הכל מחושב רק על פי המיומנות של הדמות שלך אז זה באמת RPG ממבט ראשון. אם יכולת הפגיעה שלך מתבססת רק או בעיקר על הקואורדינציה שלך אז זה FPS.

בכל אופן כל מה שרציתי להגיד הוא שמבחינתי מה שמעניין אותי במשחק הזה והסיבה שאני מצפה לו הוא הצד הRPGי שלו. פחות חשוב לי אם הגרפיקה היא CELL SHADE או לא (אגב לדעתי מהטריילרים הגרפיקה חמודה למדי).

פורסם

לא נראה לי שהמשחק הולך להיות כמו FALLOUT3 .

לפי WIKI הוא FPS עם אלמנטים של RPG.

אני מאוד מחכה למשחק .

פורסם

לא נראה לי שהמשחק הולך להיות כמו FALLOUT3 .

לפי WIKI הוא FPS עם אלמנטים של RPG.

אני מאוד מחכה למשחק .

הוא הולך להיות בעולם פוסט אפוקליפטי (אם כי לא העולם שלנו), ולכן השילוב של RPG\FPS הופך אותו לדי דומה.

אבל נכון שיהיה בו כנראה הרבה פחות דגש על RPG לפי מה שהם דיברו על "אלמנטים" של RPG (מקווה שזה אומר יותר מסתם שיפורים אקראיים לדמות שלך).

פורסם
  • מחבר

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-borderlands/51347

עכשיו המשחק נשמע מאוד מרשים :xyxthumbs: אבל בכל זאת לא אוהב את הגרפיקה...

פיתוח נשקים עם תוכנה, רעיון מאוד מרשים. ניראה איך זה יעבוד עוד כמה חודשים ;D

פורסם

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-borderlands/51347

עכשיו המשחק נשמע מאוד מרשים :xyxthumbs: אבל בכל זאת לא אוהב את הגרפיקה...

פיתוח נשקים עם תוכנה, רעיון מאוד מרשים. ניראה איך זה יעבוד עוד כמה חודשים ;D

ידעתי שבסוף תיכנע ותישבה בקסמיו של המשחק..מוהאהאהאהא :P

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אם המשחק טוב וכיף לשחק הגרפיקה הזאת לא ממש תפריעה לי לשחק בו ::)

פורסם
  • מחבר

הגרפיקה מאוד מפריעה לי אבל אם הם יקיימו את כל מה שהם אומרים זה יכול להיות טוב. החידושים פה מעניינים אותי כי אני מאמין שעוד שנה שנתיים חברות אחרות גם ישתמשו בהם ויעשו את זה בצורה אפילו יותר טובה :)

פורסם

נראה שהמשחק הזה מנסה לקיים את מה שHELLGATE LONDON הבטיח ולא קיים..

המשחק נראה טוב מאוד מאוד נכון לעכשיו..הרבה יותר טוב משציפיתי,למען האמת..אבל לצערי כגודל האמביציות של המפתחים גודלות ומתרבות גם הנקודות שאם לא יבוצעו נכון-כל המשחק ירד לטמיון..

-אני מאוד מקווה שלא תהיה הגבלת הרמות האינפנטילית של אובליביון,שלא נותנת לך סיבה "לחרוש" על עולם המשחק ולחקור אותו באמת..אם זה יהיה כך,מבחינתי כל הרעיון שמאחורי זה ילך פקאקט..אני מצפה שתהיה פה מערכת כמו בדיאבלו,שתוכל לשחק מאות שעות ועדיין לא תגיע אל הרמה המקסימלית במשחק.

-שהמשחק לא יהיה מלא באגים למכביר,בעיה שמאיימת ומרסקת הרבה משחקי סאנדבוקס והרבה משחקים שמתיימרים לחדש ולהפתיע..אמנם לGEARBOX יש עבר של משחקים מלוטשים,אבל מצד שני אף אחד מהם לא היה OPEN WORLD..

-שעולם המשחק לא יהיה משעמם..מהסרטונים שראינו עד עכשיו נראה שכל "עולם המשחק העצום בגודלו" מורכב מאותן מדבריות,פחונים ו..עוד מדבריות..אני מקווה מאוד שהמשחק יציג מבחר גדול יותר של איזורים(שילמדו מאובליביון),אחרת,שוב,המשחק יהפוך למונוטוני ורפטטיבי מהר מאוד מאוד,וכל ההשקעה והרעיונות החדשניים לא ישנו את זה..

אני יכול להמשיך ולהמשיך,אבל ככל שאני מדבר אני מדכא את עצמי יותר..בקיצור נחזיק אצבעות ונקווה למשחק באמת מהפכני,באמת מעניין שיגרום לנו להגיד "וואו"..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים