פורסם 2009 במאי 3116 שנים אני מתעסק בעבודת אודיו יש לי כרטיס קול כזה: Motu Ultralite (עולה יותר מ 1000$) אני לא מאמין ששמעתם כאן על כזה כרטיס, כי זה לא משהו סטנדרטי שקונים בחנויות מחשבים זה כרטיס שמתחבר ב Firewire קניתי אותו לפני שנה והוא כל הזמן עושה לי בעיות: (זה וידאו שמצאתי ביו-טיוב עם אותה הבעיה בדיוק כמו אצלי) הכרטיס פשוט מתחיל להוציא קליקים דיגיטליים כאלה (אפילו כששום קובץ אודיו לא מתנגן) למשך של 30 שניות בערך... זה בא בהתקפים כאלה..... זה יכול להימשך אפילו כמה דקות.... ברגע שמתנקים את הכרטיס מהמחשב - זה מפסיק מה לא ניסיתי?! ניסיתי את כל סוגי הדרייברים, וכל ה Firmware האפשריים ניסיתי כמה כבלי פייר-וויר ניסיתי כמה התקנים של FireWire (ביניהם גם ההתקן המומלץ ע"י החברה, התקן של חברת Texas Instuments) ניסיתי להחליף ווינדוס ניסיתי 3 מחשבים שונים והדבר הכי מפגר שתשמעו - ניסיתי ניסיתי 3 כרטיסים שונים!!! (כל פעם שלחתי לתיקון, וקיבלתי אחד אחר) אבל הבעיה עדיין ממשיכה אני לא יודע מה עוד לא ניסיתי
פורסם 2009 במאי 3116 שנים אם מקליט גם יש קליקים בהקלטה ?בטח לא זה - אבל תריץ DPCLATENCY בזמן קליקים בשביל ליבדוק ש CPU עסוק זה לא סיבה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 3116 שנים איך לשות מה ? תוכנה רצה, ואם יש ירוק וגם יש כתוב שמה - אז הכל טוב. [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.