עבור לתוכן

השוואה בין שני ספקי כוח

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה...אני קונה מחשב ואני מלבט בין שני ספקי הכח הבאים: אנרמקס PRO82+ 525W מול קולר מסטר eXtreme Power Plus 600W ...העניין נובעת בעיקר מהעובדה שהקולר מסטר עולה 380 שקל ונותן 600 וואט לעומת האנרמקס שעולה 550 שקל ונותן 525 וואט...יש לציין שאני מתכוון לבנות מחשב עם מערך קרוס פייר של שני 4770...נטיית הלב שלי היא ללכת עם הקולר מסטר...מה אתם אומרים זה בחירה טובה? האם ההבדלים ביניהם עד כדי כך קריטיים?

להלן קישורים למפרטים שלהם

http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_56&products_id=146

http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=22&id=5906

פורסם

לא יודע מה שאר המפרט, אבל ה650W נשמע קצת מיותר כאן. מבין השניים הייתי הולך על ה525W של ENERMAX כי הוא בעל ניצולת גבוהה, בעוד הCOLLERMASTER הוא ספק בעל ניצולת נמוכה למדי.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת ניצולת? ואני הולך לשים קרוס פייר של 4770 וקוואד קור אקסטרים...ועוד משהו...מה אתם אומרים על seasonic ss-650ht 650w ביחס לאנרמקס?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אני מפתח חרדת נטישה...בהנחה שהחלטתי ללכת על אנמרקס ובידיעה שיהיה ל מעבד זללן בחשמל (קווד קור אקסטרים Q9650) האם לקחת את הדגם של ה525 וואט או לעלות כבר ל625 וואט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים