עבור לתוכן

עזרה|מחפש מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום, אני חדש בכל האתר הזה והכל ואני מחפש את עזרת הקהל במציאת מחשב נייד עד המחיר של 2500 שקלים.

בעיקרון יש לי יומלדת מחר וההורים שלי החליטו לקנות לי לפטופ, אבל הבעיה שהמקסימום הוצאות שהם יכולים זה 2500 שקל.. ולפי מה שהבנתי במחיר כזה לא תמצא משהו טוב..

אני, מה שאני קוצה שהמחשב יוכל לעשות זה שאני אוכל לראות בו סרטי DVD ושהמסך לא היה פצפון, אני לא בדיוק מבין גדול ברזולוציות וגודלי מסך אבל שלא היה מיני ממש משהו בינוני יספיק לי, והדבר החשוב ביותר הוא שהיה אפשרות להפעיל משחקים כמו:

Assassin's Creed

The Sims 2 או אם זה בכלל אפשרי את הסימס החדש שיצא לפני כמה זמן הסימס 3[למרות שלא נראלי הגיוני שזה בכלל יעבוד במחשב נייד כלשהו היום..]

שוב פעם אני לא מבין גדול בכל השטויות האלו ואני רוצה שאולי תמליצו לי על מחשב כלשהו שאני יכול לקנות עד 2500 שקל שאני אוכל להינות ממנו עד כמה שיותר..

=============

בשורה התחתונה, בלי כל החפירות, אני רוצה שאולי מישהו יכול לייעץ לי על מחשב שיכול לתחזק משחקים מהשנה שנה וחצי האחרונים

מחשב עם מסך לא גדול במיוחד אבל לא זעיר במיוחד

מחשב שהיה בו מספיק מקום לאחסון בלי שכל דבר קטן שאני ארצה להוסיף אני אצטרך למחוק משהו..

ואם מישהו במקרה מכיר אתר שבו אפשר להרכיב מחשב נייד מ-0 והוא ממליץ לך על המחיר אז תביאו לי בבקשה אחד, כי אני זוכר שפעם נתקלתי באחד כזה פעם וניסיתי להרכיב מחשב נייד והוא יצא בדיוק כמו שרציתי וזול בטירוף.. אז הייתי רוצה למצוא אותו רק שאני לא זוכר מה השם שלו...

ואם אתם יודעים גם חנות בעיקר באיזור המרכז שאפשר לקנות בה זה היה נהדר[או חנות שמארגנת משלוחים בחינם גם זה בסדר גמור]

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת.

בשורה התחתונה, בלי כל החפירות, אני רוצה שאולי מישהו יכול לייעץ לי על מחשב שיכול לתחזק משחקים מהשנה שנה וחצי האחרונים

בשורה אחת - אין כזה. לא ב-2500 שקלים. בפחות מ-3500 אין מה לדבר.

אם אתה רוצה מחשב למשחקים ב-2500, לך על מחשב שולחני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים