עבור לתוכן

האם שווה לקנות APPLE MACBOOK ??? הולך להיות סטודנט

Featured Replies

פורסם

אני שוקל להביא את הMACBOOK זה טוב מבחינת החומרה בארץ והתוכנות?

פורסם

בתור אחד שמשתמש במק וגם בפיסי

אני אתן לך את דעתי - שווה? תלוי מאיזו בחינה.

מבחינת החומרה, המחיר גבוה בהשוואה לנייד מקביל עם חומרה זהה,

ה'עטיפה' עושה את ההבדל במחיר.

מק זו קהילה, זה כבר עולם חדש.

אני מאוד נהנה ממערכת ההפעלה, ממשק נוח, יציבה.

המקבוק שאני עובד עליו הוא בגרסת האלומיניום, ה'פלסטיק' נראה 'זול' ושביר לעומת האלומיניום.

בתור סטודנט, יש לך הנחה בארץ על מוצרי אפל - פנה ל'IDIGITAL' בעניין.

בקשר לאופיס - יש גרסה של אופיס למק, ויש כמובן גרסאות מקבילות - נאו אופיס ואופן אופיס לדוגמה.

אין תשובה חד משמעית,

אך לפי דעתי אם קשה לך להתרגל לשינויים, תרד מהמקבוק.

מה גם שהמחיר לפי דעתי מוגזם.

פורסם

אכן. או אם לומר זאת בצורה פחות נעימה: מק זה מחשב לפלצנים.

ויסלחו לי כל חסידי המק.

:silly:

פורסם

אם לומר את זה במילה אחת אז... לא!

לדעתי לא שווה בשביל מערכת הפעלה (מגניבה ככל שתהיה) לשלם כל כך הרבה כסף על חומרה מלפני שנתיים.

כאחד שעוסק בגרפיקה העדפתי לקחת Dell E6400 למרות שיכולתי באותו המחיר לקנות mac (עם חומרה פחותה בהרבה).

כש Apple ירדו מהעץ שהם יושבים עליו אולי תהיה הצדקה לקנות מוצר שלהם. ושוב, זאת דעתי.

Qttp - תיקון קטן, מק זה לאנשים שלא מבינים במחשבים.

(אני מקווה שכל המקניקים יבינו שזאת רק דעתי ואין צורך להתלהם, זה גם לא יעזור :-))

פורסם

Qttp - תיקון קטן, מק זה לאנשים שלא מבינים במחשבים.

(אני מקווה שכל המקניקים יבינו שזאת רק דעתי ואין צורך להתלהם, זה גם לא יעזור :-))

מק זה לאנשים שפשוט רגילים למק, שמגיל צעיר עובדים על מק ולא רגילים לווינדוס. לא חסר אנשים שמבינים במחשבים ומעדיפים מאק.

כמובן שאפל גם מנסה להעביר את משתמשי הווינדוס למאק.

פורסם

אכן. או אם לומר זאת בצורה פחות נעימה: מק זה מחשב לפלצנים.

:xyxthumbs:

מק זה נפלא אם:

1. יש לך צורך אמיתי במערכת ההפעלה של מק.

2. הסיבה הנפוצה פי עשרות מונים - מה שאתה מחפש זה פוזה בעלות גבוהה. אם זה מה שאתה רוצה - לגיטימי, מק יספק את הסחורה.

לא של-mac אין יתרונות אובייקטיבים, לחלקם בהחלט יש, אבל יש לו כלכך הרבה חסרונות אובייקטיבים (רובם נובעים מגישת ה"עיצוב על פני פונקציה" של אפל שמתאימה לקהל הקונים) ומחיר כלכך מופרך שבאמת קשה להצדיק את הקניה למי שלא מגובה בסיבה 2 הנ"ל.

פורסם

ואני מאמין שאם אין לך צורך אמיתי ב Windows אז אתה סתם מענה את עצמך בלקנות מחשב שהוא לא מק.

חצי מהאנשים פה בחיים לא ראו מק בכלל (במיוחד מי שטוען שזה למי שלא מבין במחשבים) ועדיין עם דעה כל כך נחרצת...

פורסם

ואני מאמין שאם אין לך צורך אמיתי ב Windows אז אתה סתם מענה את עצמך בלקנות מחשב שהוא לא מק.

אפשר גם לומר זאת אחרת.

אם אין לך צורך אמיתי ב-MacOS או התוכנות שבאות איתה, אתה סתם מענה את עצמך בקניית Mac.

בעולם שבו 95%+ אנשים עובדים עם PC ו-Windows, אתה עם ה-Mac תהיה זה שיסבול מבעיות התאימות והבדלי הגישה.

אם אתה בסביבה שבה דווקא Mac הוא הנפוץ (למשל עובד בחברה שכולם בה עובדים עם Mac), המצב יהיה הפוך. אבל ברוב המקרים זה לא מה שקורה.

פורסם

חצי מהאנשים פה בחיים לא ראו מק בכלל (במיוחד מי שטוען שזה למי שלא מבין במחשבים) ועדיין עם דעה כל כך נחרצת...

ידידי, ראיתי מק ועבדתי עם אחד, אני לא אכנס לוויכוח על יתרונות וחסרונות (שיש לשני הצדדים) כי זה לא יגמר.

כל אחד זכאי לדעתו ואני הבעתי את דעתי, זכותך לעשות כך גם.

הבחור שאל שאלה לגבי כדאיות, אני אישית לא חושב שיש הצדקה למחיר של מק בעבור מה שמקבלים, אתה חושב שיש הצדקה?

אז תאמר את דברייך ותן לבחור להחליט.

פורסם

תתפלא יש פה אנשים עם יותר נסיון על מק מאשר לך, אבל... קשה לכם לקבל אנשים שמעדיפים PC על מק.

לסטודנט היקר, מק בארץ זה עינוי עברי לחוסר תאימות עם מה באמת הולך במיינסטרים.

פורסם

אני מאוד נהנה ממערכת ההפעלה, ממשק נוח, יציבה.

המקבוק שאני עובד עליו הוא בגרסת האלומיניום, ה'פלסטיק' נראה 'זול' ושביר לעומת האלומיניום.

oh-da בתור אחד שנהנה "ממערכת ההפעלה, ממשק נוח, יציבה. עולם חדש" הייתי מצפה שתמשיך להינות מאותו עולם חדש ומאותה מערכת הפעלה, מה אתה עושה עם vista?

אני מקווה שלא תאמר שלא היה לך כוח להדליק את המק ;)

פורסם

Urib שים לב שלא אמרתי לו בשום מקום לקנות מק, פשוט זה הורג אותי אנשים שמדברים בכזה בטחון בלי שום נסיון.

פורסם
  • מחבר

אז ככה חברים....

קניתי מק בארצות הברית

המק הלבן עם שדרוג של 4 GB זיכרון וHARDDISK של 320 GB 7200 RPM

אני דווקא ניסיתי את המק אצל חבר שלי וממש נהנתי... יצא לי עסקה של 1200 דולר חדש!

נקווה שאני אהנה איתו...תודה לכולכם

פורסם

תתחדש, אני מקווה שקיבלת את הדגם המשדורג שיצא לפני כמה ימים עם מעבד ה2.13GHz.

אתה בטוח שזה כונן 720RPM כי לפי מה שזכור לי המקבוק הלבן נמכר רק עם 5400RPM.

פורסם

תתחדש!

מציע לך למכור אותו ולקחת נייד PC איכותי, הסיבה שאין תחליף ראוי לאופיס במק, במיוחד שאתה הולך להיות סטודנט בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים