פורסם 2009 במאי 2716 שנים אהלןלפני חודש קניתי מחשב מפנדה (והנה פרטיו החשובים)I7 920Asus P6TG.Skill 3X2GB DDR3חיכיתי שלושה שבועות עד שהגיעו כל החלקים.הרכבתי את המחשב בעצמי.המחשב לא היה מראה כלום על המסך, ולאחר בדיקה גיליתי שהכרטיס מסך דפוק.נסעתי לפנדה, החלפתי כרטיס מסך, ואז גיליתי עוד תקלה:הלוח לא מוכן לעבוד עם יותר מסטיק זיכרון אחד (ויש לי 3 סטיקים של 2 ג'יגה)הייתי דיי מקורי, ואפילו חיברתי את המחשב מחוץ למארז (כדי לשלול אופציה של קצר עם גוף המארז עצמו) - כמובן שגם כך המחשב לא עבדהחלטתי שלוח האם דפוק וחזרתי לפנדה עם כל המחשב.המחשב נשלח למעבדה, שם נאמר לי שההרכבה שלי הייתה כושלת, חוייבתי ב 90 שקלים על הרכבהנאמר לי שהמחשב עבר את כל הבדיקות הנחוצות (כולל MEMTEST) והוא עובד בצורה תקינההיום (רביעי) הבאתי את המחשב חזרה הביתהההתקנה של הויסטה עברה מצוייןאבל איך שהתחלתי לעבוד עם המחשב, שמתי לב שמשהו כאן עדיין לא עובד כמו שצריךהרצתי MEMTEST ונדהמתי לגלות שהיא ממש נתקעת.... אפילו לא נותקת ERROR.... ממש קופאתיש מצב ש MEMTEST לא יודעת לעבוד עם DDR3?האמת שדי נמאס לי, שילמתי 6700 ש"ח על מחשב, ואני כבר נאבק איתו יותר משבועיים.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים אני לא מבין בחומרה של I7, אבל וידאת שהחלקים מתאימים מראש?אני מבין לליבך שהמחשב לא עובד כמו שאתה רוצה ואתה צריך להיאבק עם החנות, אני ביומיים הראשונים נאלצתי להחזיר את המחשב שלא הפסיק להיתקע.תלך לחנות ותדרוש מהם בדיקה מקיפה בטענה שקיבלת מוצר תקול.
פורסם 2009 במאי 2916 שנים מחבר המחשב כבר היה בבדיקהאבל כשהיא הוא שוב לא עובדהצלחתי בכוחות עצמי להגיע למצב שה MEMTEST כן עובר בצורה טובהאבל הבעיה היא שבביוס אני רואה רק 4 ג'יגה מתוך 6...וגם בווינדוס עצמוהתקנתי CPUZ והיא דווקא מזהה 3 סטיקים....מה הולך כאן?
פורסם 2009 במאי 2916 שנים להרכיב מחשב אני מניח שרובנו יודעים . אבל לא צריך לפחד מהרכבת המחשב אצל חנויות כמו פנדה TMS וכולי בכל מקרה , אין לך מה לדאוג , אחרי השתלשלות המקרה שלך עדיין פנדה מחויבת לך . זה קורה המון שאנשים מזמינים חלקים ומרכיבים בעצמם ויש להם כל מיני תקלות של חומרה והם צריכים לחזור לחנות לכולי לפעמים זה מעצבן את החנות ומבקשים איזה 100 200 ש"ח ונגמר הסיפור . יום ראשון דבר עם פנדה , יהיה בסדר דרך אגב עדכנת ביוס ?
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר לא עידכנתי ביוסנראה לי שהם עשו את זה בעצמם כשהמחשב היה במעבדהאני לא בטוח אבל אני יכול לבדוק את זה כשאני אהיה ליד המחשבגיליתי שסטיק זיכרון אחד דפוק....כשאני מנסה לחבר את המחשב רק עם הסטיק הנ"ל אז המחשב לא נותן כלום על המסך...וכשאני אנסה סטיק אחר (על אותו הסלוט) אז המחשב עולהמה שמוזר זה, שברגע שכל הסטיקים מחוברים - המחשב עולה אבל מציין שמחוברים רק 4 ג'יגה (במקום 6)ומה שהכי מוזר זה - ש CPUZ מזהה 3 סטיקים
פורסם 2009 במאי 3016 שנים וואלה אחי משתתף בצערך אבל מה שאתה מתאר זה בעיה בכל עסק שנותן שירות בישראל הם לא רוצים לתת לנו שירות !לך לחנות שב שם עם הבנאדם במעבדה ותשגע לו את השכל עד שהוא ירצה להחליף לך חלקים כמו שצריך.
פורסם 2009 במאי 3016 שנים אתה לא לבד.הרבה בעיות עם גודל זכרון ב Asus P6Tביוס החדש לא עוזר. מה מהירות RAM שלך ?
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר 1333אני יודע שיש הרבה בעיתו זיכרון עם p6t..... כתבתי p6t בגוגל וזה מוצא רק בעיותאבל עכשיו אני בטוח שהסטיק דפוקהשאלה זה האם אני אביא סטיק חדש, ואז גם הוא יהרס לי
פורסם 2009 במאי 3016 שנים לא חושב יש קשר בין בעיה בלוח ובעיה בסטיק.לבעיה בלוח צריך לחקות לתיקון בביוס.
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר למה עידכון ביוס? זה עבד עם 6 ג'יגה....רק לאחר כמה שעות עבודה שמתי לב שמשהו לא בסדר, וגיליתי שסטיק דפוק
פורסם 2009 ביוני 416 שנים מחבר טוב עכשיו זה ממש מוזר מה שקרה לי!!!מחר אני אמור לקבל את הסט החדש של הזיכרונותאבל בכל זאת, העדפתי לבצע בדיקה אחרונהחיברתי את הסטיק הדפוק, ועכשיו הוא עובדפתאום הכל בסדר, אני רואה 6 ג'יגהMEMTEST עוברת בהצלחהלא יודע מה לעשותמה דפוק כאן?!?!!יום זה כן עובד ויום זה לא עובד?
פורסם 2009 ביוני 416 שנים לפעמים חלקים מקולקלים חוזרים לעבוד מעצמם אבל זה לא אומר שהם לא יתקלקלו שוב.
פורסם 2009 ביוני 416 שנים אני מניח שתשמור את הסט שאתה מקבל לגיבוי או שתצרף אותו ויהיה לך יותר זיכרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.