עבור לתוכן

מהירות האינטרנט 1.5 בחשבון של 4

Featured Replies

פורסם

My_Name, דיי! לכולם ברור שזה לא חוקי אבל שילכו להוכיח שזה לא בן דוד שלו שבא אליו והפעיל את המשתמש שלו... מה אתה חושב שמשעמם להם?... אף אחד לא שם ... ....

• תגובות 37
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל hop הmac address בפאקט משתנה... ככה שהראוטר שלך לא מעביר את הפאקט עם הmac address של המחשב, אלא של עצמו.

פורסם

אגב הספקית לא רואה את הMAC שלך,

בכלל דיון מפגר , אתה יכול להתחבר עם היוזר שלך איפה שבא לך - הוא שלך !

ליוזר אמור להיות הגבלה של חיבור אחד - אבל יש חברות שלא מבצעות הגבלה (עיין ערך 012).

חברות לא אוכפות חוקים מפגרים כמו שיש בחוזה שהביאו לפנינו - כמו שאתה נוסע על 80 בכביש של 50 - מי שרוצה להיות שומר חוק בצורה פידנתית לבריאות !

מעבר לכך , חברות האינטרנט רק רוצות דבר אחד - כסף - שילמת נסעת.

הן לא עושות בדיקות מעבר לכך , כי זה לא מעניין אותן לקוחות פשוטים שמשתמשים ביוזרים של BEST EFFORT.

אולי יהיה רלוונטי יותר לקוחות CBR.

מעבר לכך שיש להן תוכנות שמבצעות ניטור מהירות/מספר משתמשים פר יוזר , ולכן לא יושב שוטר ואומר לעצמו "בואנה יש לבנאדם 3 MAC בוא נחקור"

אני למשל ביום אחד החלפתי 3 מודמים , אז מה ? לפחד שיבוא השוטר יבדוק את העניין ?

בקיצור די לשטויות האלה !

פורסם

אני מסכים איתך לגמרי

כאילו מה היוזר שלי אני יתחבר איתו איפה שבא לי

ואני בטוח שלאף אחד לא איכפת

ואם אני עברתי דירה אני כנראה ימשיך להיות עם היוזר שלי

ואולי אני סטודנט ורק בסופשים אני בבית ואני רוצה אינטרנט בשתי המקומות...

פורסם

כמה שטויות רצות פה..

אני עובד ב-166, תמיכה טכנית של בזק, לא מעניין אותנו באיזה משתמש אתה גולש,ואני אגלה לך סוד, אנחנו גם לא יכולים לדעת מבחינה טכנית באיזה ספק אתה(בגלל זה אנחנו שואלים לקוחות).

עם השם משתמש שלך אתה יכול להתחבר מכל מקום שאתה רוצה, זה לא PER מודם. בעיקרון, אתה גם יכול להתחבר פעמיים עם אותו שם משתמש, לעיתים יעבוד ולעיתים לא יעבוד. כעיקרון קיימת הגבלה טכנית אצל הספק שניתן להתחבר רק פעם אחת, אם הצלחת להתחבר פעמיים, שאפו, אף אחד לא יתקשר אלייך מהסיבה הפשוטה שזה לא מעניין אף אחד.

כמובן שבשביל לקבל מהירות של 4 מ"ב אתה צריך להיות מוגדר בתשתית ובספק על חבילה זהה, אחרת מהירות האינטרנט תקבע לפי החבילה הנמוכה יותר.

פורסם

אני זוכר שפעם חבר התחבר במהירות 2.5 מגה להוט עם חבילת ספק של 1.5 וקיבל 2.5.

מעניין אם זה קיים עדיין.

פורסם

איזה שטויות, ובאיזה בטחון אתה פולט אותן...

אתה משלם עבור תשתית לבזק/הוט, וממש לא מעניין אותם עם איזה user תתחבר ולמי. אתה יכול להתחבר כל יום עם משתמש אחר לספק אחר וזה לא יעניין אף אחד.

טעות שלי? ::)

פורסם

אני זוכר שפעם חבר התחבר במהירות 2.5 מגה להוט עם חבילת ספק של 1.5 וקיבל 2.5.

מעניין אם זה קיים עדיין.

זה תלוי בספק שהשתמשת בו - האם הוא החל הגבלת מהירות או לא.

יש פה דיבורים על כך שנטויזן לא עושים הגבלה בחשבונות של הכבלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים