עבור לתוכן

מחפש מסך לא רחב לעריכת תמונות מתחת ל-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

אני רוצה לקנות מסך חדש. משיקולים שונים החלטתי שהמסך שאני רוצה לא יהיה רחב (וזה מוריד את ה-2209WA הפופולרי מהרשימה) ולא יהיה גדול ("20 עד "22). אני גם רוצה פנל IPS כי הבנתי שהוא הטוב ביותר. מחיפושים שערכתי עולה שה-LG L2000CP הוא מסך אטרקטיבי מאד אבל לפני שאני קונה עלה על דעתי לשאול כי אולי יש מסך נוסך שעלי לשקול.

השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות אז דיוק הצבעים חשוב אבל קצב ריענון או רזולוציית Full HD לא.

תודה מראש.

פורסם

מסכים לא רחבים עוברים מן העולם. לא יוצאים ולא ייצאו דגמים חדשים. מה שיש זה מה שיהיה, אז כמו שאומרים, תפוס, כל עוד זה קיים.

חוץ מה-L2000CP וה-DELL 2007FP שספק זמין, ספק לא, ובכל מקרה מאוד יקר, אין שום מסך IPS/VA בגודל הזה ובתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

מסכים לא רחבים עוברים מן העולם. לא יוצאים ולא ייצאו דגמים חדשים. מה שיש זה מה שיהיה, אז כמו שאומרים, תפוס, כל עוד זה קיים.

למה זה קורה? למה השגעון הזה אחרי הרוחב?

חוץ מה-L2000CP וה-DELL 2007FP שספק זמין, ספק לא, ובכל מקרה מאוד יקר, אין שום מסך IPS/VA בגודל הזה ובתקציב הזה.

טוב לדעת. תודה.

פורסם

למה זה קורה? למה השגעון הזה אחרי הרוחב?

זול יותר לייצר. באלכסון נתון, ככל שמסך רחב יותר, השטח הכולל קטן יותר. בהתחשב באחוזי הרווח האפסיים שיצרני המסכים עובדים עליהם, כל דבר קטן יכול להשפיע.

פורסם
  • מחבר
:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים