עבור לתוכן

חוות דעת על מארז Thermaltake Element S

Featured Replies

פורסם

המליצו לי היום על המארז הנ"ל, יחד עם ספק LITEPOWER 500W של אותה החברה. רציתי לקבל חוות דעת על שניהם, בעיקר על המארז.

מן הסתם מה שאני מחפש זה מארז כמה שיותר שקט, ואשמח לשמוע אם יש המלצות למשהו יותר טוב בסביבת המחיר (שהוא גמיש, למעלה ולמטה). עד להמלצה זו התלבטתי בעיקר בין ה-Solo (או יותר נכון ה-Sonata 550 החדש) לבין עוד כמה שקלים על ה-P180 (בתקווה שימשיך איתי למחשב הבא) שעולה כ-100 שקל יותר מהאלמנט S.

מוזר לי שמארז עם כ"כ הרבה פתחים שקט, על אף המאווררים הגדולים שלו. בעיקר מוזר לי שהוא שוקל רק כ-8.5 קילו, כאשר ה-Antec Solo שוקל בערך 12, ו-P180 יותר מ-14.

תודה

פורסם

ביקורת על המארז:

http://www.firingsquad.com/hardware/thermaltake_element_s_review/

ציטוט מהביקורת בנוגע לעניין הרעש:

Overall case noise was at excellent levels and we did not hear any instances of rattling or hard drive prattle

ד"א, אני רכשתי את המארז היום...

פורסם
  • מחבר

גם ב-P150 שיש לי היום אני לא שומע רעש של מאווררים או דיסק קשיח. רק מין המהום חלש כזה שאני רוצה להגדיר כזרימת אויר :)

השאלה אם טוב יותר. כמו שציינתי, אני קצת מודאג מאיכות הבנייה, כי הוא די קל...

פורסם

הבדלי המשקל שצינת זה בעיקר כי ה טרמלטאק קצת יותר פלסטיקי מההאנטקים במקרה הזה טרמלטאק לקחו את ה ELEMENT S ושינו סוף סוף את דרך החשיבה המעוותת שהיתה להם עד עכשיו לפי הביקוקות הפלסטיקים איכותיים יותר המארז בנוי נוח לסידור כבלים יותר זרימת האויר מצוינת והוא שקט מאוד ביחס לזרימת האויר שיש לו בנוסך ואולי הדבר הכי חשוב זה העיצוב הסולידי ולא המצועצע שמאיפן את שאר המארזים הישנים שלהם שינויים נוספים בסדרות של ה ELEMENT זה סידרת ה T שדומה מאוד לאנטק 300 וסידרת ה G שדי ניראה כמו הכלאה של SNIPER עם HAF922

בגדול יכול להיות שזה ריענון ושינוי כיוון חיובי מצד טרמלטאק שיביא אותם לרדת מהמארזים הצעקניים הלא נוחים ולא משתלמים שהיו להם

מעשרות הביקרות על ה ELEMENT S כולל האחרונה ב TECHPOWERUP ה ELEMNT S קיבל ציונים יפים מאוד ויכול להיות מה שנקרא יחזיר עטרה ליושנה ויכנס את טרמלטאק שוב למשחק המגרשים של הגדולים מה שלא קרה בשנים האחרונות

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סה"כ הביקורות שמצאתי משבחות את המארז, אבל הן אינן מדברות על המארז כשקט באופן יוצא דופן. לא מצאתי בו גם בידוד מיוחד לדיסק הקשיח כפי שיש ב-SOLO.

היטיבה לנסח הביקורת הבאה: http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=730&pageid=6

בפסקה השניה מצוין: "It is by no means a silent chassis but it doesnt inflict painful levels of fan noise"

אף אחד לא יודע להשוות לי אותו למארזים של אנטק? ואין הצעות למארזים נוספים?

פורסם

HAF 932

פורסם

CM690 :xyxthumbs:

פורסם

חוסר הגומיות להארדיסקים למשל כבר מצהיר שהמארז לא מכוון לשקט מקסימאלי, להוסיף לזה את מאורר הדלת הגדול ובהחלט לא מדובר במארז שקט טיפוסי.

יכול להיות שהוא מתוכנן טוב ובגלל זה לא רועש במיוחד, אבל כמארז שקט לא יודע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים