עבור לתוכן

שאלה| איזה כרטיס מסך יותר טוב? פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שמח שעזרנו, תהנה מהכרטיס ותתחדש! ;D

• תגובות 43
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחירה מעולהההההההההה תיתחדש

פורסם

ה 4870 מהרגע שיצא היה נחשב לקצת יותר חזק מ GTX260 192SP, גירסת ה 512 כמעט ולא יותר חלשה מגירסת ה גיגה, רק במיקרים של רזולוציות גבוהות מאוד + פילטרים ( וגם לא בכל משחק )

סטוק מול סטוק ה 4870 יותר חזק, ששניהם אחרי OC אני מאמין שיהיו דיי שווים...

פורסם

ה4870 בגרסת 512MB יותר מהיר מ192SP

הינה בדיקה עדכנית שהמבקר טען שהוא השתמש בגרסת ה500 מגה של 4870 וגרסת ה216SP של 260GTX

http://hwzone.co.il/reviews/gtx285/5/

טוב שהוא לא בדק הכל ב1024-768

:kopfpatsch:

שיא הטיפשות מי לעזעזל משחק עם 4870X2 על רז' כזאת?

פורסם

טוב שהוא לא בדק הכל ב1024-768

:kopfpatsch:

שיא הטיפשות מי לעזעזל משחק עם 4870X2 על רז' כזאת?

ואתה מודע לעובדה שיש לך למטה אפשרות לבחירת רזולוציה נכון?

פורסם

260GTX בגדול עולה לא הרבה (בדרך כלל מאה שקל פחות למרות שגם הAMD הורידו מחירים לא מזמן)

יש לו ביצועים טובים יותר ברוב המשחקים ויכולת OC טובהי ותר(מי כבר עושה OC לכרטיס מסך אלא אם אתם עומדים להחליף? זה בדרך כלל עלייה של אחוזים בודדים והתמורה היא חום ורעש ואי יציבות אם כי יש כרטיסים ידודותיים לOC שבדרך כלל עולים יותר כמו הTOXIC . SONIC למיניהם)

אני מניח שאחרי כמה חודשים (כשכבר יצאו הדור הבא) יכולת הביצועים תשתווה ברוב הדברים.

בגדול תלך על GTX260 בגלל פיצ'רים ויתרון בביצועים ברוב המקרים (ומחיר)

פורסם

ה 4870 מהרגע שיצא היה נחשב לקצת יותר חזק מ GTX260 192SP, גירסת ה 512 כמעט ולא יותר חלשה מגירסת ה גיגה, רק במיקרים של רזולוציות גבוהות מאוד + פילטרים ( וגם לא בכל משחק )

סטוק מול סטוק ה 4870 יותר חזק, ששניהם אחרי OC אני מאמין שיהיו דיי שווים...

איך 4870 מבחינת הדרייברים?

פורסם

לא משהו וזה בלשון המעטה :silly:

פורסם

^וואו... :(

בעקרון בדרייברים האחרונים ישנו שיפור ניכר במשחקים רבים וזה בהחלט בא ליידי ביטוי

פורסם

מה אתם כבר חופרים? בעיקרון שני הכרטיסים שווים, אז יש פה וקצת יתרונות ל4870 ופה ושם יתרונות ל260, אבל אלה לא יתרונות שמילא נשים לב כי מבחינת המשחק הם יראו לנו תוצאות יחסית זהות.

פורסם

ברוב המקרים הכרטיסים שווים,נכון להרגע אינני מוצא שום נכונות להתלבט בין 4870 גרסת הסוניק מול ה260GTX GS

ביחס של עלות\תועלת שניהם משתלמים.

פורסם

אני לא מאמין שאתם ממשיכים להגיד שיש יתרון ל GTX260 אחרי שביקורות מראות ההפך...

יש לכם ביקורות כאן באתר ש HWZONE ביצעו והיתרון של ה 4870 הוא קבוע.... ולפעמים לא קטן....

הבנתי שהשתמשו בגירסת ה 512 מגה לבדיקה הזאת וגירסת ה 216 של ה GTX... נחמד אם היו מאשרים את זה....

בקשר לדרייברים :-X

כל התלונות היו שהכרטיסים לא מתפקדים כמו שצריך במערכי CF, כבר כמה גרסאות שהדרייברים מציגים שיפור ניכר במערכי CF... הביצועים טובים גם בכרטיס יחיד וגם ב CF... ככה שאין מה להתלונן עליהם יותר...

נ.ב

תסתכלו במפרטים שלי, יש לי גם מחשבים עם כרטיסי NVIDIA, ככה שאני ממש לא משוחד.

פורסם
  • מחבר

ננעלתי כבר על HD4870 1024MB SONIC

בגלל המסך הגדול שלי :P

ביי ביי NVIDIA

פורסם

תתחדש.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים