פורסם 2009 במאי 1716 שנים לפני שנה בערך הורדתי מישחק חינם MMORPG בסגנון WOW וכשמתחילים את המשחק אז לפני שהוא נכנס למשחק הוא מוריד עידכונים ובזמן העידכונים שהוא מוריד יש שיר רומנטי באנגלית כזה שקט קיצ'י .מי מכיר?תודה
פורסם 2009 במאי 1716 שנים אם לא תמצאי, תחפשי מישהו שיש לו פלאפון של ERRICSON או SAMSUNG ( חלק מהגמים ) יש בפלאפון מנגנון זיהוי שירים... מצא לי מלא דברים
פורסם 2009 במאי 1716 שנים מחבר אני לא זוכרת את שם המשחק אבל,אם הייתי זוכרת הייתי רושמת ביוטיוב את שם המשחק וזה היה מוצא בשניה
פורסם 2009 במאי 1816 שנים את זה כבר אמרת.. : איזה דמויות יש שם? האם מדובר במשחק אמריקאי/קוריאני/אחר קסמים שאת זוכרת, כלי נשק וכדומה..
פורסם 2009 במאי 1816 שנים המידע הזה משאיר רק משהו כמו 100 משחקים הגרפיקה שלו הייתה מצויירת בצורה "ילדותית" או רצינית יחסית? המשחק חדש או ישן (אם את יכולה לצמצם את מספר השנים זה יוריד הרבה משחקים, זה ששיחקת לפני שנה הוריד איזה 5-6 משחקים מאוד חדשים שזה גם משהו ).
פורסם 2009 במאי 1816 שנים מחבר שיחקתי בו לפני שנה הגראפיקה נראת בסדר לא ילדותית.אתה לא זוכר משחק כזה שבזמן שהוא מוריד עדכונים למשחק יש שיר רומנטי שקט באנגלית? כי זה המשחק היחיד שיש בו שיר שקט רומנטי באנגית בזמן שהוא מוריד עדכונים.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים שיחקתי בו לפני שנה הגראפיקה נראת בסדר לא ילדותית.אתה לא זוכר משחק כזה שבזמן שהוא מוריד עדכונים למשחק יש שיר רומנטי שקט באנגלית? כי זה המשחק היחיד שיש בו שיר שקט רומנטי באנגית בזמן שהוא מוריד עדכונים.Gunz ???
פורסם 2009 במאי 1816 שנים מחבר אני שם את הכסף על RF online http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/210 צדקת תודה כל הכבוד!!! מי שרה אותו?? יש עוד שירים בסגנון מתוך משחקים?
פורסם 2009 במאי 1816 שנים גיגול קצר מצא שלזמרת קוראים Lee So Jung (אם זה שם של בנאדם ולא של להקה, אין לי מושג).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.