עבור לתוכן

למה אני אישית ממליץ לא לקנות HP

Featured Replies

פורסם

בעצם בעיה פשוטה ש HP לא לוקחת עליה אחריות ואין לה פיתרון, היא שאי אפשר לכבות את האורות שהמחשב יוצר. הלוגו המואר בחלק האחורי של המסך וה LED ים המעצבנים בחלק הקדמי מהבהבים כל הלילה ומאירים את החדר - אי אפשר ללכת לישון עם מוזיקה או אפילו להשאיר את המחשב בלילה להורדה. שלא נדבר על זלילת סוללה מיותרת! בקיצור חברה חרא שכל מה שחשוב לה זה לפרסם את עצמה על הגב של הלקוחות שלה, ולא באמת לתת מענה למה שהלקוחות רוצים וצריכים כדי להנות מהמוצר.

:kopfpatsch:

לסיכום : להיתרחק כמו מאש !

תגובה של HP תתקבל בברכה.

פורסם

לפי מה שידוע לי אין פה נציגים של HP, אם תרצה תגובה שלהם, תפנה לשירות לקוחות שלהם (פניות הציבור).

ניסית להגדיר בהגדרות צריכת החשמל לכבות את המסך אחרי X זמן? (יכול להיות שבמקביל זה יכבה עוד דברים)

פורסם

בעצם בעיה פשוטה ש HP לא לוקחת עליה אחריות ואין לה פיתרון, היא שאי אפשר לכבות את האורות שהמחשב יוצר. הלוגו המואר בחלק האחורי של המסך וה LED ים המעצבנים בחלק הקדמי מהבהבים כל הלילה ומאירים את החדר - אי אפשר ללכת לישון עם מוזיקה או אפילו להשאיר את המחשב בלילה להורדה.

קודם כל, תשנה בבקשה את הכותרת של הדיון מהכותרת הכללית, הסתמית והמסיתה שלך, לכותרת נורמלית שמתארת את הבעיה שאתה מפרט בגוף ההודעה.

לגופו של עניין, לא מדובר בפגם. ככה המחשב אמור להיות. אין פה משהו שיש "לקחת עליו אחריות".

מה לעשות ש-LEDים ואורות הם דבר שיש לו שתי פנים - מצד אחד זה מגניב ויפה, ויש שאוהבים את זה, מצד שני זה באמת בהיר מכדי לישון עם זה רוב הזמן. לי למשל יש מחשב שולחני עם מאווררים מוארים שנראה מאוד יפה בלילה, אבל מאיר חזק. אז הוא נמצא אצלי בסלון, במקום שבו אף אחד לא ישן.

זה שקנית מוצר שאתה לא מרוצה ממנו, כי לא עונה לצרכיך, לא אומר שהמוצר גרוע. אפשר להתווכח מפה ועד החורף לגבי העיצוב הנ"ל והאם הוא טוב או רע, אבל לא מדובר במוצרים פגומים, לכן ההשמצה שלך לא במקום.

פורסם

ותאמין לי שחהשמל שה LED האחורי בצורת HP "זולל" ממש לא משפיע על חיי הסוללה...

פורסם
  • מחבר

שיניתי את הנושא כבקשתך.

כמובן שהתלונה שלי היא על מה שמפריע לי. ולא מתאימה לכל אחד. אבל מה שבסך הכל, אני מנסה להשיג זה שדרוג BIOS שיאפשר כיבוי של האורות במחשב.

תבינו - לא מדובר פה על תוכנה מסובכת, ובטח שלא מסובכת מדי בשביל HP. למעשה אין את האפשרות הזאת כי HP לא מעוניינת לבצע שידרוג מסוג זה.

ולמה ? לדעתי משתי סיבות- 1. HP לא חושבת שזה מפריע למספיק אנשים.

2. HP מעדיפה "להקריב" מהנוחות של הלקוחות בשביל פרסום המוצר.

אז מה עושים ? מנסים למצוא עוד אנשים עם אותה הבעיה, זה שלכם במחשבים השולחניים או הניידים אין בעיה כזו - יופי הרווחתם!

אבל יש ציבור של אנשים שזה מפריע לו!

אם ההודעה מוגזמת - זה רק בגלל הסיכוי הקלוש שמישהו מ HP ירים את הכפפה ויעשה משהו.

בכל אופן הרגשתי צורך להעביר פניה זו לאנשהו ולא להוציא "אוךךך" כל פעם שאני רוצה ללכת לישון עם המחשב פועל.

תודה.

פורסם

אתה רציני ? מה ששילמת עליו זה מה שקיבלת ! זה שלא קראת קצת ביקורות על הנייד לפני קניה זה בעיה שלך !

ותשנה את הכותרת כי זה השמצה ללא טיפה של בסיס .

פורסם

אז למה שאותם אנשים שזה ממש מפריע להם פשוט לא ייקנו HP?

שמעתי הרבה תלונות על HP ושירות, אבל זאת כנראה המגוכחת ביותר.

פורסם

קיצר אני בכלל לא הבנתי באיזה מחשב מדובר... יש לי את הTX2520EJ שלהם ואין לי דבר אחד רע להגיד עליו!!! הכותרת באמת לא לעניין.

אני אישית ממליץ לקנות HP !

פורסם

ללא קשר לתלונה הזו על האורות, מן הסתם לא כל מחשבי HP מכילים אותה כמות של נורות לד. אולי הגיוני יותר שתמליץ שלא לקנות מחשבים עם אורות רבים שכן זו בעצם הבעיה ולא המותג.

פורסם

הןלך להום סנטר

קונה איזוליר בנד או מסקינג טייפ שחור.

חותך כמה שצריך סנטימטר ממנו ומדביק על אורות.

אם רוצה "קצת" אורות צובע מנורות עם מרקר שחור כמה שכבות.

ואין יותר בעיה ב HP ........

פורסם

תושיב את הכלב/חתול/פאק מיול/חיית מחמד מועדפת אחרת על האורות ונפתרה הבעיה..לפחות לא תצטרך ללכת לקנות איזוליר בנד..

פורסם

Ivan אני חייב להסכים עם הAVATAR שלך

BadNews-BangHead.gif

לפני שקונים רואים איך המחשב נראה,גם במצב פעולה (לא חסרים סרטונים באנטרנט) אם לקחת מוצר

והתחרטת שקנית אותו זאת בעיה שלך,לא קונים לפני שבודקים.

אני נוטה להסכים עם תמר

ללא קשר לתלונה הזו על האורות, מן הסתם לא כל מחשבי HP מכילים אותה כמות של נורות לד. אולי הגיוני יותר שתמליץ שלא לקנות מחשבים עם אורות רבים שכן זו בעצם הבעיה ולא המותג.

פורסם

אין מחשב נייד/נייח בלי אורות !

רוב אנשים לא אכפת להם מה אומרים אורות במחשב

שלהם ולא מענין אותם למה על אות ל יש מספר 2 ומהזה בכלל

מקש עם FN עליו וכל הציורים על מקשים שלהם.

העיקר אפשר להכנס לצ'אט ולוריד סרטים.

פורסם

כמובן שהתלונה שלי היא על מה שמפריע לי. ולא מתאימה לכל אחד. אבל מה שבסך הכל, אני מנסה להשיג זה שדרוג BIOS שיאפשר כיבוי של האורות במחשב.

תבינו - לא מדובר פה על תוכנה מסובכת, ובטח שלא מסובכת מדי בשביל HP. למעשה אין את האפשרות הזאת כי HP לא מעוניינת לבצע שידרוג מסוג זה.

ולמה ? לדעתי משתי סיבות- 1. HP לא חושבת שזה מפריע למספיק אנשים.

2. HP מעדיפה "להקריב" מהנוחות של הלקוחות בשביל פרסום המוצר.

ותוסיף לזה את (3): ל-HP יש מספיק דאגות אחרות, יותר חשובות (כמובן, נגזרת של (1)).

אבל יש ציבור של אנשים שזה מפריע לו!

אם ההודעה מוגזמת - זה רק בגלל הסיכוי הקלוש שמישהו מ HP ירים את הכפפה ויעשה משהו.

בכל אופן הרגשתי צורך להעביר פניה זו לאנשהו ולא להוציא "אוךךך" כל פעם שאני רוצה ללכת לישון עם המחשב פועל.

"ציבור"? בספק. ביחס לציבור רוכשי הניידים של HP, הייתי מהמר שמדובר באחוז קטן מאוד.

כמובן, אתה צודק, בזה שכל אחד מתלונן על מה שמפריע לו. אבל לצאת בהצהרה שהפיצ'ר הטפשי הזה הוא הוא הסיבה "למה לא לקנות HP"? נו באמת. אני יכול להביא לך מספיק סיבות יותר רציניות של למה לא לקנות HP, או למה כן לקנות HP, או למה כן/לא לקנות DELL, LENOVO או כל יצרן אחר.

בכל מקרה, זה שאתה רוצה להפנות את תשומת ליבם של אנשי HP לבעיה שמפריעה אישית לך (ואולי לאנשים נוספים), זה מבורך וזוהי זכותך. רק מה הקשר לפורום הזה? אתה באמת חושב שמהנדסי HP מתעניינים או אפילו מודעים למה שכותבים בפורום חומרה בלתי-רשמי בישראל, שמחשבים ניידים הוא בסה"כ תת-פורום אחד קטן שלו?

אם אתה רוצה שהתלונה תגיע למקום הנכון - פנה לפורומים הרשמיים של HP, לשירות הלקוחות שלהם, אפילו למנכ"ל. לכתוב פה זה רק להוציא קיטור.

פורסם

לול, אחת התלונות הטיפשיות ששמעתי. מצטער, לא רוצה לפגוע

אבל להכפיש חברה שלמה בגלל כמה נורות?

היה לי פאביליון, אם אתה ישן כשהמחשב מופנה אליך והמסך פתוח אתה לא תראה את הסמל של HP שזוהר אלא רק את הלדים

ותאמין לי שאתה לא תשים לב לזה גם אם תתאמץ (אלא אם אתה כמו בגיבורים התפתחת לבנאדם שיכול לראות דרך העפעפיים).

אם אתה סוגר את הLID פשוט שים משהו על המחשב איפה שיש את הסמל של HP.

יש כל כך הרבה פתרונות יצירתיים שאפשר לחשוב עליהם והפתרון שאתה בחרת זה להשמיץ חברה (לא נתווכח על האיכות כרגע)

בגלל כמה נורות.

האמת שיש לי סיפור דומה לשלך, יש לי פלאפון של מוטורולה V3X, אם אתה מכיר או לא, כשמטעינים את הפלאפון יש פס תאורה כחול שזוהר כל שתי שניות

האור מאוד חזק וכשהייתי שם אותו על השידה ליד המיטה הוא היה מאוד מפריע.

לא הלכתי לשום פורום טלפונים סלולריים ואמרתי "אל תקנו מוטורולה!!!".

ואגב מזה "שיוציאו עדכון ביוס", אף אחד לא חייב לך כלום, ידעת מה אתה קונה וגם אם לא אף אחד לא ישב ויבזבז זמן על דבר כזה.

זה כמו ללכת למוסך ולבקש "תבטלו לי את הברקסים אני לא צריך אותם".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים