עבור לתוכן

המלצה לנתב

Featured Replies

פורסם

שלום,

כתבתי כאן הודעה לא מזמן, ורק עכשיו שמתי לב לשאלות המוכנות שצריך למלא, אז מחדש ( צריך המלצה לנתב ולכרטיס רשת אלחוטי ):

1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 350 שקלים כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שיחובר

2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני מחשבים נייחים, אחד חדש לגמרי, השני בן שנתיים, גם חזק יחסית.

3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? לא בממד, אבל יהיו ביניהם שני קירות.

4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, הייתי רוצה לשמור על האפשרות הזו.

5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה...

6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). -שני המחשבים משמשים בעיקר לעבודה, לעיתים כבדה ( מתמטיקה, תכנות וכו' ). מבחינת רשת, חשוב בשניהם שתהיה אפשרות לבצע שיחות VoIP ( סקייפ, מסנג'ר וכו' ). הייתי רוצה גם שתהיה אפשרות להורדת קבצים, גם אם זה יוגבל לזמן שבו רק מחשב אחד עובד.

7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)? המחשב שמחובר כרגע לרשת, ימשיך להיות מחובר קווית, השני אלחוטי.

8.תשתית?(בזק\הוט) הוט. - ספק=בזק בינלאומי.

9.מה דגם המודם שקיים כעת? Terayon TJ715.

10.חברת נתבים מועדפת? אני לא ממש מתמצא בנושא, שמעתי על D-Link, אבל באמת אין לי מושג, סומך על הנסיון שלכם.

11.מה הציפיות שלך מהראוטר? - קודם כל, שהמחשב שיחובר קווית לא ייפגע משמעותית במהירות הגלישה שלו. מעבר לכך, שלא יהיו ניתוקים בתדירות גבוהה ( שואף לאפס ), הייתי רוצה שהמחשב האלחוטי ייהנה מגלישה טובה, שהקירות לא יפריעו.

12.הערות נוספות-אם יש:

כרגע שני המחשבים עובדים עם חלונות XP, בעתיד הלא רחוק יעברו לחלונות 7. חשוב לי מאוד אפשרות לבצע שיחות VoIP לחו"ל באיכות טובה כמו שאני מבצע כיום ללא ראוטר. הייתי שמח אם זה היה מתבצע בשני המחשבים, אבל אם לא אפשרי, לפחות שהמחשב הקווי לא ייפגע באיכות.

תודה !

פורסם

1. מודם טריון בעייתי עם נתבים כך שבשלב ראשון אתה צריך להחליף אותו -- אתה צריך להרים טלפון ל-HOT ולתאם זאת.

2. בתקציב שלך אי אפשר להמליץ על יותר מה-6204 + 7128 של EDIMAX למרות שאם הייתי מוכן להשקיע עוד 50 שקל הייתי ממליץ ללכת על ה-6524 ואותו כרטיס (7128).

פורסם
  • מחבר

תודה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים