עבור לתוכן

לימוד עצמאי

Featured Replies

פורסם

היי

רציתי לדעת קצת על לימוד עצמאי של שפות תכנות , אני לומד בבית ספר java - ואני עושה 5 יחידות במחשבים . שנה שעברה למדנו pascal והשינוי לא היה משמעותי כל כך , רק להכיר את הפקודות החדשות והצהרות משתנים.

רציתי לדעת אם אני יוכל ללמוד c++ או אסמבלר באופן עצמאי , על ידי מדריכים באינטרנט וכאלה (בעברית) ? השינוי בשפות הוא גדול ?! כי שמעתי ש סי שרפ מאוד דומה לג'אווה ...

תודה

פורסם

אני אומר שתמשיך ללמוד לעומק ג'אווה ,כשמגיעים לרמה גבוהה בשפה כלשהי אז נהיה מענין .....

פורסם

#C וג'אווה די דומות (הן מושתתות על אותם עקרונות).

אם עברת מפסקל לג'אווה ואתה לא חושב שהשינוי היה משמעותי, זה אומר שלא למדת מספקי ג'אווה עדיין (רמז - בפסקל אין קלאסים).

פורסם

אם עברת מפסקל לג'אווה ואתה לא חושב שהשינוי היה משמעותי, זה אומר שלא למדת מספקי ג'אווה עדיין (רמז - בפסקל אין קלאסים).

עוד רמז, בפסקל אין garbage collection...

פורסם

מסכים איתך ב100% . אני כרגע סטודנט באופ וזה הקורס הראשון שלי "מבוא למדעי המחשב ושפת ג'אווה", אחרי שלמדתי 5 יחידות פסקל בבית ספר

חשבתי שזה אותו דבר..

אך השפה יותר מעניינת ומאתגרת לדעתי כמו שציינתי בגלל הקלאסים שזה בעצם התכנות מונחה עצמים.

ממליץ לך להעמיק את הידע שלך בג'אווה ,היא שפה מאוד ממולצת :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים