עבור לתוכן

מבקש המלצה לראוטר בשביל חיבור כבלים - הפרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 300 ש"ח עם חריג עד 380. אם יש אפשרות ב-250 בכלל מעולה!

2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני לפטופים בלבד אולי בהמשך עוד לפטטופ אחד.

3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? כרגע לא0אולי בהמשך),אבל עדיין אחד הניידים יהיה בחדר אחר מאחורי קיר עבה.

4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, במיוחד הורדות כמו UTORRENT.

5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה.

6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). - השימושים העיקריים הם - גלישה והרדות בתוכנות שיתוף כמו UTORRENT ו-BITCOMET במיוחד קבצים של 4-8 ג'יגה.

7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)?כרגע כל הניידים יחוברו אלחוטית בלבד.

8.תשתית?(בזק\הוט) הוט. - ספק=בזק בינלאומי.

9.מה דגם המודם שקיים כעת?מוטורולה של הוט, נתב נוכחי- 3COM 3CRWER10075

10.חברת נתבים מועדפת? אין נסיון עם חברות אחרות, אך שמעתי תגובות טובות על LYNKSIS,D-LINK,NETGEAR...

11.מה הציפיות שלך מהראוטר? - קודם כל טווח קליטה כמה שיותר טוב וחזק, 0 ניתוקים גם בעת גלישה+הורדות TORRENT במקביל, קצב העברת נתונים גבוה גם בגלישה אלחוטית.

12.הערות נוספות-אם יש:

חשוב שהראוטר יהיה בעל חומרה פנימית כמה שיותר עשירה וחזקה מפני שבראוטר קיים אמרו לי שבגלל השמפרט והזיכרון שלו לא משהו, יש לי את הניתוקים בעת הורדות במקביל לגלישה....

*בנוסף - החיבור לאינטרנט כרגע הוא ללא חייגן! רוצה להשאיר את המצב גם ככה.

בכלל לא מבין למה צריך לעשות חייגן לאינטרנט בכבלים אם הוא גם ככה מחובר תמיד.... <-- אשמח אם מישהו יתן לי תשובה לשאלה זו :-)

מודה מראש לכל העוזרים.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

שמעתי דברים טובים עך LINKSYS WRT54GL....אולי לא רשמתי נכון...

אבל קיימות גרסאות ואומרים שחלק מהן לא משהו....

פורסם

שלום

אני יודע שזה יוצא קצת יקר

אבל .checkpoint עכשיו מוכרת את ה

ZoneAlarm® Z100G Secure Wireless Router

במחיר ממש ממש זול של 149 דולר

מדובר ברווטר עם ביצועים מטורפים עם המון המון הגדרות ואופציות

אפילו אתה יכול הגדיר לו Antivirus על כל המיידע שעובר דרכו

הוא עובד באמת ברמה מאוד מאוד גבוהה

ועכשיו המחיר שלו ממש זול יחסית לתמורה

אהה ועוד משהוא האלחוטי שלו עובד באמת ממש ממש מעולה היה לי נתב אחר לפני זה ועכשיו האלחוטי עובד סוף

קונים אותו דרך האתר של

ZoneAlarm.com

אם אתה רוצה להיכנס לGUI שלו

כנס לפה

http://sofaware.com/overview.aspx?boneId=230&objId=67&nsId=140

זה כמו הדמייה של הגואי שלו

הדמו הזה יחסית ישן ילא עובד הכי טוב

אבל אפשר לראות הרבה מאוד אופציות שבו

פורסם
  • מחבר

לא זה יקר מדי, אשמח לקבל המלצה למשהו בטווח מחירים שציינתי...אבל תודה בכל מקרה

פורסם

האם שולחים אותו לארץ ? כמה עולה המשלוח והמכס ?

פורסם

על ה WRT54 של לינקסיס אני לא ממליץ בכלל אם אין לך צורך בפיצ'רים המיוחדים שלהם.

הייתי הולך על D-LINK או EDIMAX

ה D-LINK DIR 100 הוא בחירה סבירה למדי ולא עולה הרבה כסף

באדימקס יתאים לך ה 6204GW שעולה בסביבות ה 200 שקל.

אם אתה רוצה לחסוך בכסף אז תקנה נתב של TP-LINK ב 129 שקל באיבורי שהם נחמדים אם כי אפשר להכין עליהם חביתה :D

לצרכים שלך בערך כל נתב אלחוטי בסיסי יתאים.

לי אישית יש בבית נתב של אדיקס 6204GW הגרסא הישנה יותר כבר במשך יותר משנה וחצי אם לא יותר והוא לא עשה לי בעיות עד היום.

פורסם
  • מחבר

על ה WRT54 של לינקסיס אני לא ממליץ בכלל אם אין לך צורך בפיצ'רים המיוחדים שלהם.

הייתי הולך על D-LINK או EDIMAX

ה D-LINK DIR 100 הוא בחירה סבירה למדי ולא עולה הרבה כסף

באדימקס יתאים לך ה 6204GW שעולה בסביבות ה 200 שקל.

אם אתה רוצה לחסוך בכסף אז תקנה נתב של TP-LINK ב 129 שקל באיבורי שהם נחמדים אם כי אפשר להכין עליהם חביתה :D

לצרכים שלך בערך כל נתב אלחוטי בסיסי יתאים.

לי אישית יש בבית נתב של אדיקס 6204GW הגרסא הישנה יותר כבר במשך יותר משנה וחצי אם לא יותר והוא לא עשה לי בעיות עד היום.

כפי שציינתי חשוב שהראוטר יחזיק הורודת של UTORRENT בלי להתנתק כל כמה זמן בגלל שהוא לא עומד בעומס, לפי מה שהבנתי כאן הנושא של כמות הזיכרון של הנתב נכנסת לתומנה....ככל שיש יותר זיכרון ומפרט עשיר יותר מבחינצ חומרה יותר יציבה, אז גם האוטר יעבוד יותר טוב ללא ניתוקים...

האם זה חל גם עלD-LINK? אם כן על איזה דגם? והאם זה חל גם על דגם שציינת של אדימקס?

מודה מראש על התשובה.

פורסם

בנתונים שאתה מציג ובמגבלת התקציב שלך, הייתי הולך על ה-6524 של EDIMAX. זה נתב בתקן N ויתן לך יתרון בחיבור של המחשבים באופן אלחוטי גם אם יש לך כרטיסים רק בתקן G. זה נתב יציב ואיכותי. באותה מידה אתה יכול ללכת גם על ה-DIR-615 של DLINK שעולה בערך אותו מחיר. על ה-LINKSYS שהזכרת הייתי הולך רק אם אתה מתכוןן להתקין עליו קושחה צד שלישי (DD_WRT) אחרת חבל על ההשקעה.

פורסם
  • מחבר

אם הדגם של אדימקס 645 קראיתי בכמה מקומות שיש בעיות פה ושם וגם שהראוטר מאתחל את עצמו כל כמה ימים..

חוץ מזה טווח המחירים של LYNKSIS,EDIMAX ו-NETGEAR הוא פחות או יותר אותו דבר, השאלה מה מתאים יותר לדרישות שלי?

איזה מהם יהיה אמין יותר ויעבוד ללא ניתוקים גם בעומס של הורדות UTORRENT?

פורסם
  • מחבר

אשמח לעזרה ולעוד המלצות....[br]פורסם בתאריך: 20.05.2009 בשעה 00:29:42

מישהו?
פורסם

תלוי איזה מודם יש לך,

אדימקס וD-LINK מאוד רגישים לשינויים קלים המיגיעים מקישור של המודם לתשתית הכבלים אלא עם כן אתה מחובר בחיבור ללא חייגן,

אני הייתי ממליץ על LINKSYS או 3COM מאוד יציבים עם כל מודם כבלים.

ותאמין לי אני מכיר את כל התקלות שיכולות להיות בין ראוטרים למודמים של כבלים אני במקרה עובד בתמיכת אינטרנט של הוט.

פורסם

אני מאוד אשמח לדעת על איזה סוג של רגישויות אתה מדבר בהקשר של DLINK ו-EDIMAX. אני שומע על כך בפעם הראשונה.

פורסם
  • מחבר

תלוי איזה מודם יש לך,

אדימקס וD-LINK מאוד רגישים לשינויים קלים המיגיעים מקישור של המודם לתשתית הכבלים אלא עם כן אתה מחובר בחיבור ללא חייגן,

אני הייתי ממליץ על LINKSYS או 3COM מאוד יציבים עם כל מודם כבלים.

ותאמין לי אני מכיר את כל התקלות שיכולות להיות בין ראוטרים למודמים של כבלים אני במקרה עובד בתמיכת אינטרנט של הוט.

וואי מעולה, אז ככה אני מחובר בתשתית של הוט וספק בזק בינלאומי 1.5 מגה, המודם שיש לי של מוטורולה, הראוטר של 3COM דגם 3CRWER10075.

העניין הוא שממש בזמן אחרון התחיל כל נושא הניתוקים, יכול להיות שהוא התחיל עוד לפני זה ופשוט אולי לא הייתי שם לב, כי רוב הזמן הייתי משאיר את המחשב על הורדה והולך וכשהיית חוזר הקובץ היה כבר מלא (כלומר הורד במלואו)...

כשדיברתי עם תמיכה טכנית של הוט אז הם שמו את המודם לשתי בדיקות שנונות של 24 שעות, אבל גם התוצאות של הבדיקות אמרו לי יצאו בסדר...גם העוצמות אמרו לי שבסדר גמור.

יכול להיות במשהו בראוטר נדפק? כי גם כשאני לא מוריד כלום ורק גולש(!) אז קורה שיש את הניתוקים... רשום בהגדרות של ראוטר ב-ISP Gateway Address רשום DISCONNECTED ובמקום כתובת IP מופיעי אפסים...

זה קורה אפילו כשאני בסך-הכל מנסה לעלות תמונה ששוקלת 700KB לאתר מסוים, זה מתנתק והורס את ההעלאה...

אשמח אם תוכל לסייע לי כאן, והאם יכול להיות שהבעיה היא בתשתית?

מודה מראש על התשובה.

פורסם

אני מאוד אשמח לדעת על איזה סוג של רגישויות אתה מדבר בהקשר של DLINK ו-EDIMAX. אני שומע על כך בפעם הראשונה.

אני נתקל הרבה ברגישיות שלהם במיוחד כאשר מודם מאבד סנכרון לפרק זמן קצר ז"א ניתוק מהיר, דבר כזה יכול לגרום לראוטר מהיצרניות הנ"ל "לאבד" את הדרך לאינטרנט בד"א מאפסים חשמלית או לוחצים על הריסט וזה מסתדר....

פורסם

מודם כבלים של איזה יצרן יש לך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים