עבור לתוכן

איזה ספק מודולרי נותן הכי הרבה אמפרים

Featured Replies

פורסם

בכללי וב12Vבפרט בתקציב של 500 ש"ח, עם 2 מחברי PCI-E מינימום.

כמו-כן האם יש ספק מודולרי בעל מסילת 12V בודדת עם 2 מחברי PCI-E מינימום.

המפרט ללא הגבלה, במחשבה על ספק שישאיר לי מרווח לעתיד גם לרכיבים חדשים שיצאו ובכל התאמה שתהיה כך שזה לא רלוונטי.

פורסם

בחריגה קטנה יש את ה - TOPOWER SILENTEZ 700W שעולה 540 ש"ח.

לאיזה מפרט הספק מיועד ?

פורסם

בידיוק חבר המליץ לי במקרה שאני ירצה מודלרי על הרייל פאוור

פורסם
  • מחבר

כמה אמפרים יש לו ואם אפשר קישור בבקשה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שעשית את החשבון של האמפרים ע"י הW לחלק ל12V כלומר 612W\12V שווה ל51A

מה שלא הבנתי ואני ישמח להסבר, כשמצויין שיש לספק 4 מסילות 12V וכל-1 נותן 20A, זה יוצא ביחד 80A במסילה של ה12V

כמו-כן האם יש ספק מודולרי בעל מסילת 12V בודדת עם 2 מחברי PCI-E מינימום?

פורסם

יש הגבלה משותפת על מסילות ה - 12V, זה שהן מסוגלות לתת עד 20A בכל אחת מיועד בשביל גמישות חלוקת העומס ביניהן ומניעת העמסת יתר על אחת מהן (אם כל אחת היתה 51/4=12.75A למשל).

יש, CORSAIR HX 520W שעולה 550 ש"ח ונותן 40A ב - 12V.

אבל באמת שאין שום סיבה להתעקש על מסילה בודדת.

פורסם
  • מחבר

יש הגבלה משותפת על מסילות ה - 12V, זה שהן מסוגלות לתת עד 20A בכל אחת מיועד בשביל גמישות חלוקת העומס ביניהן ומניעת העמסת יתר על אחת מהן (אם כל אחת היתה 51/4=12.75A למשל).

אבל באמת שאין שום סיבה להתעקש על מסילה בודדת.

נו, ו20A ייצור יותר עומס על אחת מהן בגלל שבמקור הוא אמור לתת 12A כשיש צרכנים שדורשים יותר מ20A ומהסיבה הזאת שלא יהיה עומס על מסילה מוגבלת(20A) עדיף אחת חזקה(51A) ואז יש יותר מרווח
פורסם
  • מחבר

ראיתי באתר יצרן של Tagan :

BZ series designed with TURBO switch mode embedded, which combines true 4 rails on BZ700 to one rail for the Performance-Focus. Gamer may have option to adjust by personal preference as well.

האם זאת האופציה שניתן בלחיצה לשנות מ4 מסילות ל1? הייתכן?

כמו-כן האם יש ספק מודולרי בעל מסילת 12V בודדת (מסילה אחת בלבד) עם 2 מחברי PCI-E מינימום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים