עבור לתוכן

תעמולה מיסיונרית?

Featured Replies

פורסם

פשוט גועל נפש מה שהולך בפורום הזה!

אתה גוי שמביא זוועה על המדינה הזאת!!!!!!

אף אחד לא כופה כלום, תרצה תניח לא תרצה לא תניח.

ומי לעזאזל בכלל יתן לאחד כמוך להתקרב לתפילין, ומי בכלל ירצה שתקיים מצווה. תירקב באש הגיהנום יא כופר.

אגב, אתה רוסי? ואל תתבייש לענות.

אתה פשוט דביל או בור או שניהם. יש לך מושג בכלל שאיזו כפיה דתית יש במדינה שלנו!?... גם הפינגוינים שדוחפים לכל מי שהם יכולים את השטיפות מוח שהם עברו משנולדו וגם השלטון בישראל! כן! השלטון בישראל!

אתה חרדי? "אל תתבייש לענות"

• תגובות 84
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טיטאן, במצב כזה, אתה זה שתישרף בגהינום, ואנחנו נשב בגן עדן ונאכל מקדונלדס

פורסם

שוקו אני מת עליך! :lol:

פורסם

טיטאן.. אתה אומר שאין לך דבר נגד הנצרות, ואז זורק כמה מילים בין השורות על השמצת הנצרות.

מפעם לפעם אתה סותר את עצמך, ועזוב את זה עם הגזענות הזאת שלך כלפי רוסים, אתה בא ומשתמש במילה "רוסי" כמילת גנאי, ואז אומר שאין לך שום דבר נגדם אלא נגד חלק מהם... כאילו מה אתה רציני? והיה עוד אחד שאמר "יש רוסים נחמדים שמניחים תפילין וזה"... נו באמת.

תקבל את זה שיש אנשים ששונים ממך, מהדעות שלך ומהמחשבות שלך, ותפסיק לנסות להשמיץ אנשים אחרים בגלל הרקע שלהם.

ומה רע בחזיר? בשר הכי טעים שיש. (ולא חמוד, אני לא רוסי)

פורסם

אמרתי שאני מכיר רוסים שגם מניחים תפילין וסה"כ אחלה אנשים [לא בגלל שמניחים תפילין]

לא יצא לי להסתובב עם רוסי שאוכל חזיר וכדומה -אבל זה לא אומר שהם לא אחלה אנשים כן?

כל עוד אדם מכבד את השני -זה מצויין.

זה לא שייך שהחזיר טעים -אז גם ג'וק טעים לסיני מה זבה אומר?

אדם מאמין ששומר כשרות מצווה בתורה לא לאכול את החיות הטמאות.

[וזה פוגע יותר במושגים של רוחניות ]

פורסם

עכשיו ראיתי את כל שאר הדברים שהוא אמר.... גועל נפש! טיטאן אתה פשוט מגעיל אותי! אתה גזען, כופה דת, ובנוסף לכול - בור!

XTPE, תאמת, חזיר זה מגעיל (לי לפחות)... לא קשור כשר לא כשר....

פורסם
הנצרות גם היית שותפה שם [וגם בעבר היותר רחוק כמו שציינת ]

חחח היטלר רק תיהודים רצה להשמיד -זאת היית המטרה אז אל תבלבל תשכל.

הנצרות לא הייתה שותפה לנאצים אתה פשוט מדבר שטויות

הכנסיה אולי לא עזרה ליהודים ונישתה לא להתערב כמה שאפשר כדי להציל את התחת שלהם

אבל שותפה היא לא הייתה אם כבר הם פחדו מהיטלר שלא היה אדם דתי והיה מאוד מסוכן גם להם

והנאצים לא רצו להשמיד רק יהודים הם שנאו גם שחורים גם הומוים גם מתנגדי שילטון גם מפגרים ועוד

היה להם חלוקה דוחה של גזעים והם החשיבו את הגזע האירי כגזע שצריך לשלוט בעולם ואת היהודים ושחורים כגזעים הנחותים ביותר

ובהמצע היו גזעים אחרים

מה גם שהם לא עמדו בחלוקה שלהם בכלל כי היטלר לא ניראה כמו התיאור שלהם לגזע האירי

הם תיארו את האירי הטהור כבלונדיני גבוה אם עינים כחולות שזה היה האידאל מבחינתם

היטלר תאורטית היה צריך להיות מדורג נמוך בחישובים שלהם

פורסם

שמע, זה תלוי איך בישלת או איך בישלו לך את הבשר, אם הבשר היה טרי, אם הוא עבר את כל "התהליכים", באיזה תנאים החזירים חיו וכו'.

לא תמיד הבשר יוצא טוב, במיוחד בארץ, בגלל חוק החזיר, אין הרבה מקומות ככה שהשוק לא ממש פתוח והתחרות קטנה, אז הרבה שמים זין.

אבל מנסיון, אם יודעים איך לקנות את הבשר ומכירים את הקצב, ועושים אותו כמו שצריך על המנגל, זה יוצא פשוט מעדן.

rroonii - סבבה, אז יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון. מההודעה שלך זה השתמע ככה, אבל ניחא.

אני תמיד מאז ומתמיד דוגל שצריך לכבד את האחר ואת הדעות שלו, לא משנה מי הוא ומאיפה הוא בא.

וכנראה לא הבנת את מה שאמרתי בנוגע לחזיר, הוא התייחס אל החזיר(טוב, רוב האנשים בארץ מתייחסים ככה) למשהו מגעיל, דוחה, תוך כדי זה שהוא בכלל לא אכל את זה. לאו דווקא מתוך העניין של שמירת כשרות ומצוות.

פורסם

טיטאן, בוא נשים דברים על השולחן.

אתה - בחור חרדי (או אולי מסורתי) שמשמיץ כל דעה שונה ממך, מנבל פיך בצורה דיפלומטית ומטיף שנאה לכל עבר.

מנהיגך החרדים במדינה\ממשלה - חומסים, גונבים, משקרים, מרמאים, מסיטים, מקללים (וזה רק מה שמופיע בעיתון באופן פומבי) והכל בשם אלוהים.

מה זה אומר על מה שהולך בחדרי חדרים? איפה שהנשרים מסתובבים - שם נמצאת הגופה.

מי התפוח הרקוב?

אחד הדברים שישוע אמר בברית החדשה על הרבנים מתאים בול, אבל בול גם לרבנים של היום:

"כ??ל א?ש??ר י?אמ?רו? ל?כ?ם ע?ש?ו? ו?ש??מ?רו?, א?ך? כ??מ?ע?ש??יה?ם א?ל ת??ע?ש?ו?, כ??י או?מ?ר?ים ה?ם ו?א?ינ?ם עו?ש??ים. ה?ם קו?ש??ר?ים מ?ש???או?ת כ??ב?ד?ים ו?מ?ע?מ?יס?ים או?ת?ם ע?ל ש??כ?מ?י ה?א?נ?ש??ים, א?ך? א?ינ?ם רו?צ?ים ל?ה?נ?יע? או?ת?ם א?ף ב??א?צ?ב??ע?ם; ו?עו?ש??ים א?ת כ??ל מ?ע?ש??יה?ם כ??ד?י ל?ה?ר?או?ת ל?ב?נ?י א?ד?ם, ב??ה?ר?ח?יב?ם א?ת ת??פ?ל??יה?ם ו?ב?ה?א?ר?יכ?ם א?ת צ?יצ?י?ו?ת?יה?ם. או?ה?ב?ים ה?ם א?ת מו?ש??ב ה?ר?אש? ב??ס??עו?דו?ת ו?א?ת ה?מ?ו?ש??ב?ים ה?ר?אש?נ?ים ב??ב?ת??י ה?כ??נ?ס?ת ו?ב?ר?כו?ת ש??לו?ם ב??ש???ו?ק?ים ו?ל?ה?ק??ר?א 'ר?ב??י' ע?ל-י?ד?י א?נ?ש??ים. א?ך? א?ת??ם א?ל י?ק??ר?א ל?כ?ם 'ר?ב??י', כ??י א?ח?ד הו?א ר?ב??כ?ם ו?א?ת??ם א?ח?ים כ??ל??כ?ם. ו?א?ל ת??ק?ר?או? 'א?ב' ל?א?יש? מ?כ??ם ב??א?ר?ץ, כ??י א?ח?ד הו?א א?ב?יכ?ם ש???ב??ש???מ?י?ם." (בשורת מתיתיהו כ"ג)

פורסם
rroonii - סבבה, אז יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון. מההודעה שלך זה השתמע ככה, אבל ניחא.

אני תמיד מאז ומתמיד דוגל שצריך לכבד את האחר ואת הדעות שלו, לא משנה מי הוא ומאיפה הוא בא.

וכנראה לא הבנת את מה שאמרתי בנוגע לחזיר, הוא התייחס אל החזיר(טוב, רוב האנשים בארץ מתייחסים ככה) למשהו מגעיל, דוחה, תוך כדי זה שהוא בכלל לא אכל את זה. לאו דווקא מתוך העניין של שמירת כשרות ומצוות.

יש הרבה אנשים שכותבים דברים וזה בכלל לא קשור לחרדים או לתורה[אפילו נוגד לחלוטין] -אבל בכוח חושבים שהוא חרדי [שלפי דעתי ממש לא]

וגם אם חרדי או דתי -אז אינו יודע את התורה [ויש כאלה תאמין לי]

eitanb3 :

זכור לי שנכנסת פעם אחת לדת- ואמונה

דנתי איתך קצת אבל [לא חזרת]

לא רוצה להכנס לזה עכשיו עוד ויכוחים ועוד ויכוחים [אבל אם תרצה לשאול משהו ניקודתי -אין לי בעיה]

הנצרות לא הייתה שותפה לנאצים אתה פשוט מדבר שטויות

הכנסיה אולי לא עזרה ליהודים ונישתה לא להתערב כמה שאפשר כדי להציל את התחת שלהם

אבל שותפה היא לא הייתה אם כבר הם פחדו מהיטלר שלא היה אדם דתי והיה מאוד מסוכן גם להם

והנאצים לא רצו להשמיד רק יהודים הם שנאו גם שחורים גם הומוים גם מתנגדי שילטון גם מפגרים ועוד

היה להם חלוקה דוחה של גזעים והם החשיבו את הגזע האירי כגזע שצריך לשלוט בעולם ואת היהודים ושחורים כגזעים הנחותים ביותר

ובהמצע היו גזעים אחרים

מה גם שהם לא עמדו בחלוקה שלהם בכלל כי היטלר לא ניראה כמו התיאור שלהם לגזע האירי

הם תיארו את האירי הטהור כבלונדיני גבוה אם עינים כחולות שזה היה האידאל מבחינתם

היטלר תאורטית היה צריך להיות מדורג נמוך בחישובים שלהם

זה מספיק לי-שהיא התעלמה.

בשואה נרצחו בסביבות ה6 מיליון יהודים [לא שמעתי על כושים וכדומה,לא שמעתי שהיו כושים במחנות, לא שמעתי שהכניסו כושים לתנורים וכו'..]

אתה עושה צחוק מעצמך זה משהו.

פורסם

זה ממש לא משנה אם הוא חרדי או מסורתי או אפילו רוסי שמשמיץ רוסים! זה לא משנה את העובדה שהוא גזען ומורעל באיזהו אופן \ על איזושהי סוגייה.

פורסם

eitanb3 :

זכור לי שנכנסת פעם אחת לדת- ואמונה

דנתי איתך קצת אבל [לא חזרת]

לא רוצה להכנס לזה עכשיו עוד ויכוחים ועוד ויכוחים [אבל אם תרצה לשאול משהו ניקודתי -אין לי בעיה]

זכרת נכון,

אני מתנצל, לא פשוט לעבוד ולהיות סטודנט "במשרה מלאה" ובו בזמן לבלות שעות בפורומים :nixweiss:

פורסם

זה בסדר -אני למשל עובד ביום איזה 11 שעות [אבל יש לידי מחשב נגיש]

הוויכוחים האלה תאמין לי [גם אותי משגעים-אני מנסה לא להכנס יות מידי ,מקסימום קצת מושגים ודברי תורה]

Bashash :

אתה כתבת לו האם אתה חרדי אל תתביש לומר זאת [זאת אומרת שאתה הגעת למסקנה הפרטית שלך שהוא כנראה חרדי]

חרדי אמיתי לא מתנהג ככה [אם תכיר כאלה -תדע]

בתקשורת מראים רק תצד הרע [אז קשה לאדם לא לעשות לו ציור כללי בראש על החרדים]

אני אנחש שהוא אדם שנולד בבית מסורתי- והוא מסורתי . או דתי לאומי [שהם אחלה אנשים אבל יש בניהם כמה סוגים]

בקיצר זה לא חשוב-אדם שלא מדייק מדבר התורה -זה חילול ה' גדול מאוד [זה יותר מרחיק אנשים]

פורסם

זה מספיק לי-שהיא התעלמה.

בשואה נרצחו בסביבות ה6 מיליון יהודים [לא שמעתי על כושים וכדומה,לא שמעתי שהיו כושים במחנות, לא שמעתי שהכניסו כושים לתנורים וכו'..]

אתה עושה צחוק מעצמך זה משהו.

במלחמה הזאת מתו עשרות מיליונים של בני אדם נכון רובם לא מתו במחנות עצמם אבל השילטון הנאצי היה מאוד אכזרי לאורך המילחמה

הנאצים הפציצו ערים שלמות והרגו המון אזרחים כך לדוגמה את רוסיה שבגלל הסטלין לא הגן מספיק טוב על האזרחים שלו בהתחלה

ובגלל האכזריות של הנאצים מתו המוני אזרחים רוסים

בנוגע לשחורים גם אז וגם היום אם הנאו נאצים הנאצים שונאים את השחורים ומחשיבים אותם כגזע נחות

לא יודע כמה שחורים היו באירופה באותה התקופה ומה קרה להם במלחמה חוץ מהצד המערבי שבו היה שיוויון זכויות וחילים שחורים לחמו

אבל מתי ראיתה תמונה של לוחם שחור נאצי לדוגמה ? או מנהיג שחור נאצי ?

לפני שהמלחמה הייתה כזאת גדולה היטלר סירב לתת מדליה לספורטאי שחור שזכה בזהב

תלמד קצת היסטוריה לא יזיק והיסטוריה זה לא רק היסטוריה שלנו יש מספיק דברים מענינים שקרו בלי קשר לישראל וליהדות

פורסם

אתה משהו אתה [אתה מתנשא ]

בזמן השואה היית בעיקר נגד היהודים -זה שהם גם נגד כושים וכדומה זה לא משנה כרגע.

היהודים קיבלו את המכה הכי קשה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים