פורסם 2009 במאי 1416 שנים שלום רבספק כוח מעביר מתח לחומרה גם לאחר כיבוי מחשב. הכוונה שאורות העכבר נשארים דלוקים גם לאחר הכיבוי, וזה מאוד מפריע, בעיקר בלילה. רציתי לדעת האם יש דרך לבטל זאת?תודה מראש.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים אני לא לגמרי בטוח אבל אני חושב שיש לזה אפשרות בביוסאתה צריך לחפש משהו בסגנון של "מתח לחיבורי USB" או משהו כזה
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר איך זה נקרא בדיוק בביוס? ז"א: לאן בדיוק להיכנס שם? אני מניח שאני צריך לשנות משהו מ- ON ל- OFF.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים טוב תראה קודם כל יש הרבה ביוסים שונים אז אני לא יכול לדעת בדיוק בדיוק איך זה אצלךדבר שני ברוב הביוסים היום יש כמו פריים בצד ימין של המסך שמסביר כל אופציה שאתה עומד עליהזה אמור להיות משהו ב POWER MANAGMENTאו אולי ב DEVICESתחפש ביחד עם ההסברים בצד
פורסם 2009 במאי 1416 שנים לא בכל ביוס יש אפשרות.אני שם את עכבר בתוך גרב שחור - והולך לישון בחושך...............
פורסם 2009 במאי 1416 שנים לא בכל ביוס יש אפשרות. אני שם את עכבר בתוך גרב שחור - והולך לישון בחושך............... :lol: אבל אז אם העין של העכבר קולטת תנועה הכי קטנה מאיזה שערה של הגרב שזזה העכבר זז והמסך נדלק
פורסם 2009 במאי 1416 שנים חחח טוב התמונה הזאת לא אומרת לי הרבה אתה צריך לנבור באפשרויות תחפש בPOWER או ב ADVANCE כל עוד אתה לא משנה כלום זה לא עולה כסף אז תרגיש חופשי
פורסם 2009 במאי 1416 שנים :lol: אבל אז אם העין של העכבר קולטת תנועה הכי קטנה מאיזה שערה של הגרב שזזה העכבר זז והמסך נדלק אם מסך נדלק - מחשב לא כבוי. הוא ממתין. אם כל המחשב נדלק -ב POWER בביוס אפשר לגיד לו לא להדליק עם עבכר.
פורסם 2009 במאי 1516 שנים אם מסך נדלק - מחשב לא כבוי. הוא ממתין. אם כל המחשב נדלק -ב POWER בביוס אפשר לגיד לו לא להדליק עם עבכר. כן אחי אני יודע אני פשוט רגיל להשאיר את המחשב דלוק עד שהוא נכנס להמתנה ואז נגיעה בעכבר מדליקה אותו ובגלל זה לפעמים אני קם לשירותים ב3AM ובטעות (יו איזה טעות!!!) נוגע בעכבר והמסך נדלק ואז כל החדר אור טוב עזוב אבל זה לא קשור לדיון שלנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.