פורסם 2009 במאי 1316 שנים היייש לי ראותר של Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NICאני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר.אני מנסה להכניס את כתובת ה- getway כפי שתמיד היתה 10.0.0.138אך ללא הצלחה.כשנכנסתי לבדוק את כתובת ה-getway שוב ראיתי כתובת 10.100.101.1הכנסתי את הכתובת הזו לדפדפן ושוב...ללא הצלחה!!!הדפדפן מבצע חיפוש בגוגל של הכתובת במקום להכנס לי אל הגדרות הראוטר.מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש...וכלום לא עוזראשמח לקבל עזרה בענייןתודה
פורסם 2009 במאי 1316 שנים תנסה להיכנס דרך מקום אחר, לדוגמא כנס למחשב שלי ושם בשורת הכתובת תנסה להכניס את הכתובת.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים Realtek RTL8139/810x זה NIC, כלומר כרטיס רשת ולא נתב.אולי תסביר מה אתה מנסה לעשות בכלל?
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר אני מנסה להכנס על מנת לשנות הגדרות ופתיחת פורטים.בדרך כלל כשהייתי מכניס את כתובת ה-IP, היה קופץ חלון של שם משתמש וסיסמא.כעת זה לא קורה...לגבי איפוס, איך עושים זאת.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים תבדוק שלא מוגדר לך בטעות איזשהו פרוקסי בדפדפן אם אתה משתמש ב IE6 כמו שרואים כאן בצד, אז ההגדרות האלה נמצאות תחתכלים --> אפשרויות אינטרנט --> התקשרויות --> כפתור "הגדרות LAN" לא צריך להיות מסומן שם שום דבר.בנוסף, נסה באמצעות דפדפן אחר כמו Firefox, google chrome או אופרה.אם עדיין אתה לא מצליח, תביא לכאן פלט של ipconfig /all
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר ניסיתי עם דפדפן אחר ואותה הבעיה.לגבי ipconfig צירפתי תמונהבגלל בעיה ב-CMD צילמתי ואז צירפתיתודה רבה[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 1316 שנים רק עכשיו שמתי לב שמדובר במתאם אלחוטי,יכול להיות שאתה מחובר לרשת פתוחה של השכנים במקום לרשת שלך בטעות?
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר אנחנו מחוברים כמו ברשת.הראוטר נמצא אצל השכן שממש צמוד אלינו.המודם נמצא אצלו ואנחנו מחוברים אליו דרך הראוטר.בכך אנחנו חוסכים בעלויות כשאנחנו מחוברים אליו.מה ניתן לעשות?
פורסם 2009 במאי 1416 שנים הכתובת ששאתה מקבל ב DEFUAL GETWAY זה של נתב שיחות של 012 תקשר אליהם הם יעזרו לך אין לך מה לחפש שם יותר מידי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.