עבור לתוכן

איזה ספק כוח אני צריך?

Featured Replies

פורסם

כבר קראתי המון נושאים בנושא, אבל עדיין נשארתי מבולבל קצת לגבי מה שאני צריך, אשמח לחוות דעת מבעלי ניסיון..

לאחר קריסה של המחשב כמה פעמים, הבעיה אותרה-ספק כוח ג'נרי.

המחשב בעל המפרט הבא:

Intel Q8200

Nvidia 9500(1 GB Ram)

4GB DDR2 800MHZ

דיסק קשיח ראשון IDE 320GB

הדיסק השני SATA 500GB

ויש גם כונן DVD..

עובד עם 4-5 USB בממוצע ולפעמים יותר.. בנתיים אני לא יכול לעבוד עם יותר מ-3 בלי שההתקן יקרוס.

לוח אם מבוסס צ'יפסט P31 ומתוכנן מעבר ל-P45.

אני צריך ספק כוח שיחזיק את המערכת הזו ויוכל להספיק גם לקצת OC ומצד שני לא יהיה יקר מדי...

מהן ההמלצות?

בתודה, רוי.

פורסם

מה התקציב? ואיפה אתה מתכוון לקנות?

פורסם
  • מחבר

טווח ה-300.. לא רוצה להתפרע יותר מדי גם ככה יש יותר מדי הוצאות בזמן האחרון..

מתכוון לקנות איפה שמומלץ.. אין כיוון כרגע..

תודה, רוי.

פורסם

CORSAIR CX 400W.

למה אתה מחליף ל - P45 ?

פורסם
  • מחבר

הספק נשמע טוב.. אבל הוא יצליח להחזיק מעמד גם בקצת אוברקלוק? ד''א הכרטיס מסך עובד עם 2 מסכים אם זה משנה את הצריכת חשמל שלו..

לגבי המעבר, זה צ'יפסט יותר מתקדם שמגיע למהירות יותר גבוהה(1333) ויש לו יציאה אופטית לסאונד שיכולה להיות נחמדה.. מעבר לזה אני משתמש גם בהמון חיבורי USB ולא חסרים בו כאלו..

פורסם

יחזיק בקלות.

זה לא ממש משנה כמה הכרטיס צורך בדיוק בשימוש בשני מסכים (לא נראה לי שזה משפיע בכלל) אבל זה ממש מעט.

אלו נראיות לי סיבות די חלשות להחליף לוח, אבל אם זה לא עולה לך יותר מדי ומצאת קונה ללוח שלך אז זה בסדר.

עניין המהירות FSB שהוא תומך בה לא עקרוני בכלל, חיבורי USB אפשר להוסיף ע"י מפצל חיצוני.

פורסם

המלצה נהדרת ל CX400, גם SS400ET ייכנס כאן ובתקציב בצורה טובה.

אין כמעט הפרשים בין לוחות, לא משהו שצריך להתחשב בו.

מס' כניסות USB בשימוש - זניח כשמדובר בספק איכותי. מאוד קריטי כשהמקרה הוא ספק ג'נרי שנותן בקושי 180W.

פורסם
  • מחבר

תיקון, המהירות FSB היא 1600, מעבר לזה זו גם חשיבה לטווח קצת יותר ארוך, כשהזכרונות DDR3 ירדו במחיר לא תהיה לי בעיה לעבור אליהם..

בלפטופ יש לי זיכרון DDR3 ויש הבדל ניכר בינו לבין לפטופ עם מפרט תואם וזיכרון DDR2.. מעבר לזה הצ'יפסט הזה כולל יציאה אופטית לסאונד ויציאות למערכת 5.1 שזה גם חשוב לי, המחשב מחובר למגבר.

בכל מקרה נראה לי שאלך על אחד הדגמים של Corsair, מה לגבי OCZ? הספקים שלהם טובים? יש להם מחירים לא רעים בכלל..

תודה,

רוי.

פורסם

אין OCZ ב - 300 ש"ח והם פחות משתלמים.

DDR3 לא נותן שום שיפור על DDR2 ובמיוחד על לוח P45 זה מיותר.

זה מיועד בעיקר למערכות עם I7 (ששם אין ברירה).

לדעתי החלפת לוח היא בזבוז כסף.

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד לאנשים פה אני לא ביקשתי תגובות על מעבר מלוח אם, אם אני צריך לוח שיספק צרכים מסויימים אנשים לא צריכים להתערב בנושא הזה.

לגבי ספקים, אין בעיה לחרוג גם מעל 300.

רוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים