פורסם 2009 במאי 1216 שנים רציתי לדעתי איך אני מגביל את מהירות האינטרנט ברשת אלחוטית עם ראוטר TP-LINK TL-WR641G.יש לי חיבור 2.5 ואני רוצה שלמחשב שלי יהיה 1.5 מגה ולאחר מגה, איך אני עושה את זה? ניסיתי את NetLimiter אבל אין שם אפשרות להגביל תכלס מהירות למחשב השני ברשת.תודה מראש.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר מישהו??? מה אף אחד לא יודע? אף אחד מהמומחים פה? זה ממש חשוב לי... אחי גונב לי את כל הפס......ועברו 24 ד"א...
פורסם 2009 במאי 1416 שנים לנתבים של TP-LINK אין מנגנון QOS מובנה. הדרך שלך לבצע הגבלה היא רק בתוכנה כמו NETLIMITER.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים מחבר אבל ניסיתי, ויש שם אפשרות רק לבצע הגבלה לתוכניות מסויימות. חיפשתי בתוכנה וגם בתכני העזרה שלה ולא מצאתי האם אפשר לעשות את זה.יש לך הצעות כלשהן? זה ממש דחוף לי.תודה ושבוע טוב.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים אין שום סיבה שהוא יפגע לך משמעותית ברוחב הפס אם כל מה שהוא עושה לגלוש באינטרנט.משמע, כנראה שהוא מריץ תוכנה אחרת שחונקת לך את הרוחב פס - eMule ושות' אולי - אותם אתה צריך להגביל.
פורסם 2009 במאי 1716 שנים מחבר הוא מרבה לראות סרטונים ביוטיוב וסרטים בצפייה ישירה לצערי הרב מאוד. ואי אפשר להגביל ב- NetLimiter דפדפן כי יש עשרות חיבורים שונים כל פעם והם משתנים כל כמה שניות ככה שזה חסר תועלת, ניסיתי את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.