עבור לתוכן

הזהרו ממעבדי INTEL עם ברקוד עליהם - עוד 8~ מעלות למעבד!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לי חדש הנושא אבל ככל הנראה ברחבי האינטרנט לא, לא יצא לי להתקל בזה פה בפורום מאז שנרשמתי ולכן מצאתי לנכון להאיר את המצב קצת למי שהנושא חדש לו.

מסתבר שיש יבואן איסטרוניקס שהחליט לשים ברקוד משלו על המעבד ולמנוע מאיתנו קירור נאות, מה גם הם טוענים שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות.

לא הבנתי למה לא לרשום את המספר הסידורי שאינטל הטביעה במעבד וללכת בצורה שכזאת ולמנוע קירור נאות למעבד.

בכל אופן זה מה שקרה לי , מקרה פרטי.

קניתי את המעבד עם מדבקה עליו, נורא מעצבן, קניתי אותו במחיר של BOX וקיבלתי מעבד לחוד ומאוורר למעבד לחוד.

שום בוקס ושום נעליים, קופסא מקורית של אינטל לא ראיתי בעיניים (למרות שאני לא מפקפק בכך שהמעבד מקורי! מאיפה שאני קניתי בכל אופן..)

בשיטוט באינטרנט ראיתי שהמדבקה מוסיפה בסביבות השמונה מעלות למעבד נהדר לא? (רק 2 קלוריות...)

אז כמו לפני שעולים למטוס... אם המעבד שלכם מגיע לטמפ' גבוהות ללא סיבה שאלו את עצמכם, האם הרכבתם (ארזתם) לבד??

ייתכן ומדבקה אחת קטנה ממש כמו גרגר האפונה בסיפור של הנסיכה משבשת את הטמפ'.

אינטל ממליצה שלא לשים מדבקות כאלה בייחוד לא על מעבדי BOX מכיוון שהם צריכים להגיע בקופסא חתומה ככה שאין מצב לזיוף (או לפחות קשה יותר לזייף) אך אינה אסרה את זה.

ושלא יעבדו עליכם.... :hat:

פורסם

יש על זה מידע בסטיקי, זה לא חדש + לא רק היבואן שציינת עושה זאת.

כתבת את זה כבר בדיון השני אז בשביל מה לפתוח עוד אחד?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408982.0

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים