פורסם 2009 במאי 1216 שנים יש ברשותי לוח אם GA-MA78GM-S2Hובביוס שלו יש מספר אפשרויות:OnChip SATA Type :Native IDE RAIDAHCIאם אני בוחר ב AHCIנפתחות לי אפשרויות ב OnChip SATA Port4/5 Mode:IDEAs SATA Typeאני יודע מה זה RAID ואין לי כוונה לעבוד עם זה.אבל השאלה שלי , מה לגבי השאר שהם Native IDE ו AHCIכלומר , מה עדיף לי?
פורסם 2009 במאי 1216 שנים AHCI נותן לך אפשרויות להשתמש ברכיבי native של SATA כמו hotswap/NCQ.IDE פשוט מבצע אמולציה לIDE בלי היכולות NATIVE שהוזכרו למעלה.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים בדיוק נתקלתי בעניין זה עם אותו לוח כמו של פותח התר'ד במחשב HTPC שקניתי,היות שמדובר בXP האם ניתן להתקין את הAHCI ללא התקנה מחדש של XP היות שהכל כבר הותקן?כמו כן,האם יש איזשהוא הבדל במהירות בין מצב NATIVE לAHCI?(שמתי לב שגם במחשב הנייח שלי לאחר שהתקנתי ויסטה,גם שם האופצ' עובדת על NATIVE)
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר כן, כשניסיתי החליף ל AHCI As SATA Typeבאמת המערכת הפעלה לא עלתה...מה שמעניין באמת זה אם יהיה הבדל במהירות כמו ששאל tamir245.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים כן, במצב של AHCI הNCQ עובד במצב IDE הוא לא.תיאורטית זה אמור לתת לך ביצועים טובים יותר.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים תקן אותי אם אני טועה,לא מצאתי משהו לגבי ביצועים מהירים יותר או לא..קראת גם את הקישורים שיש שם במיוחד ב References ו EXTERNAL LINKS ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.