עבור לתוכן

שאלה: ספק כח לכרטיס מסך Radeon 4870X2

Featured Replies

פורסם

DENNIS13 אתה שם לב שאתה מסיט את האשכול לכיוונים לא רצויים? ובעצם מספים פה עם הודעות לא קשורות

איך בדיוק העובדה שיש לי 2 אזהרות לא מעניינות תתרום לנושא האשכול?

כל הכבוד למנהל בן ה14 שמלגלגל על המשתמשים "הפשוטים", מאוד בוגר.

אתה רק מראה כמה הרמה שלך ילדותית ולא נאה למנהלי פורום חומרה מכובד כמו HWZ.

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקשר לוויכוח על ספקי CM בעמ' 1

ספקי CM הזולים כמו ה CM Extreme power + הם זבל

אבל הReal power pro וה Silent הם שקטים ואיכותיים מאוד .

ואני יודע שזה לא הנושא, אבל HD4870X2 זה לא הכרטיס הכי חזק, לא מומלץ ב-2650 (אמור לעלות 300 שקל פחות + במ חיר הזה יש GTX295 שחזק ממנו) , ובטח שאתה לא תרגיש הבדל בינו לבין HD4870 אם יש לך מסך קטן מ 22" (22" זה גבולי, הבדלים אמיתיים יש כבר ב24") .

חבל על הכסף שלך .

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, הוא לא הכרטיס הכי חזק.

ושנית, לקנות כרטיס מסיבות ילדותיות כאלה ("רוצה שיהיה לי הכי גדול") זה טפשי ביותר ובזבוז לחינם של הכסף של ההורים שלך.

דבר ראשון, הכסף לא של ההורים שלי, אני בן 25 ואח שלי עם משכורת קבועה של צבא קבע אז אל תדבר על דברים שאתה לא יודע.

דבר שני, לך ולכל מי שאומר שזה לא הכרטיס הכי חזק, זה כן, לפחות בכרטיסים של ATI, אני לא מתכוון לקנות כרטיס של Nvidia מכמה סיבות והראשית שבהן זה נסיון עבר נוראי איתם.

ודבר נוסף, זה לא סיבה ילדותית, נמאס לי כל פעם לקנות כרטיס בינוני בגלל שאני רוצה לחסוך בכסף ולהתחרט על זה אחר כך, פעם אחת אני רוצה לקנות משהו באמת טוב שיחזיק לי לאורך זמן, זכותי המלאה.

ודבר אחרון, כמו שכבר אמרו כאן וגם אני אמרתי את זה כבר, שאלתי על ספקי כח קיבינימט, לא על הכרטיס, זה לא צריך לעניין אתכם בכלל מה הסיבה שאני קונה אותו או איזה מסך יש לי ועל איזה רזולוציה אני הולך לשחק איתו, זה גם פורום של ספקי כח.

מה גם שכבר אמרתי תודה, קיבלתי את העזרה שרציתי אז יאללה, די כבר לנסות לשכנע אותי לקנות פחות ממה שאני רוצה ועוד בזמן שלא ביקשתי בכלל עצה על הכרטיס מסך.

שמישהו כבר ינעל את הדיון, די נגמר!

כל התגובות האלו סתם מוציאות את החשק לבקש כאן עזרה, אם הייתי רוצה שיקראו לי ילדותי הייתי יכול לשאול בפורום אחר ולא באתר שאמור להיות מקצועי כמו HW Zone.

פורסם

שמישהו כבר ינעל את הדיון, די נגמר!

אין בעיה. ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים