עבור לתוכן

שאלה: ספק כח לכרטיס מסך Radeon 4870X2

Featured Replies

פורסם

מה אכפת לכם מהכרטיס ומהמסך, אני מתכוון לקנות אותו כנראה מTMS

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1435

בכל אופן, אני החלטתי פשוט שלשם שינוי אני פשוט קונה את הכרטיס הכי חזק שאני יכול למצוא ולא מתפשר שוב פעם, נמאס לי כבר כל פעם לקנות כרטיס בינוני ואחרי כמה זמן להתחרט שלא חיכיתי, מדובר בכרטיס הכי טוב שיש להשיג היום (ועל תגידו לי בכלל על כרטיסים של Nvidia, לא רוצה לשמוע מהם).

הבעיה שלי כרגע זה למצוא את הספק המתאים במחיר שאני אוכל לעמוד בו, אני רוצה להגיע למצב שאני לא אעבור בסך הכל של הכרטיס והספק ביחד את ה3,200 שקל, המשלוח לבד מוסיף 70 שקל למחיר.

בכל אופן, שאלתי גם בפורומים אחרים, באחד מהם הציעו לי את זה:

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S625

הוא בכלל לא מופיע ברשימה באתר של AMD אבל אמר לי שם שמנסיון זה מחזיק, מה אתם אומרים, יש מצב שזה נכון?

אני אשמח לעוד הצעות בכל מקרה.

בגישה כזאת כנראה ובאמת מיותר לעזור לך כי אתה נעול על משהו ספציפי ושום דבר לא ישנה את דעתך.

אתה רוצה לקנות בTMS (שאין לי שום דבר נגדם ) אבל קח הצעה יותר טובה:

כרטיס מסך:

[..] PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870X2 2GB GDDR5 HDMI - R700 DELUXE REVOLUTION - RETAIL ¤2466

ספק כוח:

[..] PCP&COOLING SILENCER 750W QUAD (BLACK) : S75QB ¤670

שירותי מעבדה:

[..] ללא הרכבה ¤0

מחיר סופי: ¤3136

להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

רצית פחות מ3200 ש"ח , קח.

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בגישה כזאת כנראה ובאמת מיותר לעזור לך כי אתה נעול על משהו ספציפי ושום דבר לא ישנה את דעתך.

אתה רוצה לקנות בTMS (שאין לי שום דבר נגדם ) אבל קח הצעה יותר טובה:

כרטיס מסך:

[..] PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870X2 2GB GDDR5 HDMI - R700 DELUXE REVOLUTION - RETAIL ¤2466

ספק כוח:

[..] PCP&COOLING SILENCER 750W QUAD (BLACK) : S75QB ¤670

שירותי מעבדה:

[..] ללא הרכבה ¤0

מחיר סופי: ¤3136

להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

רצית פחות מ3200 ש"ח , קח.

לא יודע איך הכרטיסים של Palit, ש לי ניסיון מעולה עם Sapphire ואני מרוצה מהכרטיסים שלהם, חוץ מזה שאני לא מכיר את החנות, אתה יכול להבטיח את האמינות שלהם? ואיפה יש להם סניפים במקרה שיש בעיות?

פורסם

זה שאמר שהספקים ישנים... פשוט שתוק. באמת.... כנראה אתה לא מבין כלום.

ה-PCP&C יהיה מצויין+.... תפסיק להקשיב לשטויות שרצות פה מחלק מהמגיבים.

פורסם

לא יודע איך הכרטיסים של Palit, ש לי ניסיון מעולה עם Sapphire ואני מרוצה מהכרטיסים שלהם, חוץ מזה שאני לא מכיר את החנות, אתה יכול להבטיח את האמינות שלהם? ואיפה יש להם סניפים במקרה שיש בעיות?

palit חברה טובה והחנות גם טובה. יש להם סניף אחד באשדוד

פורסם

^^^

כמו שזה שרשם מעליי... :) , הקדים אותי בכמה שניות...

פורסם
  • מחבר

palit חברה טובה והחנות גם טובה. יש להם סניף אחד באשדוד

אשדוד עלול להיות לי קצת רחוק, לא בטוח, בכל מקרה, אני אחשוב על זה, אני לא עושה את זה לבד אלא עם אח שלי ובכל מקרה, בכרטיס אשראי ב5 תשלומים כמו שתכננתי המחיר באתר הזה כבר מגיע ל3,258 אבל בתכלס, חוץ מאשר מהצירוף של הכרטיס של sapphire עם ה CoolerMaster SilentPro 600 RS-600-AMBA-D3 מTMS זה הצירוף הכי זול שראיתי בניתיים.

אני מודה לכם על ההצעות והעזרה, אני ארכז לי את כל המידע מהדיון, אשב ואחשוב על זה.

פורסם

זה שאמר שהספקים ישנים... פשוט שתוק. באמת.... כנראה אתה לא מבין כלום.

ה-PCP&C יהיה מצויין+.... תפסיק להקשיב לשטויות שרצות פה מחלק מהמגיבים.

צודק! אתה הראשון שהיתי מפסיק להקשיב לו.

פורסם

זה הדדי. :xyxthumbs:

פורסם

לקנות HD4870X2 זאת טעות, במיוחד ב - 2650 ש"ח שיש את הכרטיס ב - 400 ש"ח פחות בחנויות אחרות.

איזה לוח אם ומסך יש לך ?

פורסם

לקנות HD4870X2 זאת טעות, במיוחד ב - 2650 ש"ח שיש את הכרטיס ב - 400 ש"ח פחות בחנויות אחרות.

איזה לוח אם ומסך יש לך ?

דניס , חבל על האנרגיות שלך , זה קרב אבוד מראש...

פורסם
  • מחבר

איזה לוח אם ומסך יש לך ?

נו, באמת, אמרתי תודה על העזרה כבר, ריכזתי לי את כל המידע שקיבלתי ואני אקבל החלטה בקרוב, אני שאלתי על ספק כח, לא על הכרטיס, הכרטיס זה עובדה מוגמרת שאני הולך לקנות אותו ושום דבר לא ישנה את זה, פעם אחת בחיים אני רוצה שיהיה לי את הכרטיס הכי טוב שאפשר.

בכל אופן, אני אומר את זה שוב, תודה לכולם על העזרה ועכשיו, בשביל שלא ימשיכו לכתוב כאן בנסיונות לשכנע לא לקנות את הכרטיס, שמישהו ינעל את הדיון בבקשה.

תודה.

פורסם

דבר ראשון, הוא לא הכרטיס הכי חזק.

ושנית, לקנות כרטיס מסיבות ילדותיות כאלה ("רוצה שיהיה לי הכי גדול") זה טפשי ביותר ובזבוז לחינם של הכסף של ההורים שלך.

פורסם

דבר ראשון, הוא לא הכרטיס הכי חזק.

ושנית, לקנות כרטיס מסיבות ילדותיות כאלה ("רוצה שיהיה לי הכי גדול") זה טפשי ביותר ובזבוז לחינם של הכסף של ההורים שלך.

דניס ,אמרתי לך שזה אבוד מראש...

בטח יש לו מסך 19".... :)

פורסם

אולי תפסיקו לסטות מהנושא של האשכול לפני שהמנעלים ינעלו אותו?

הבנאדם ביקש X אתם רושמים Y

פורסם

תודה לך שומר חוקי הפורום היקר בעל שתי האזהרות ברקורד שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים